0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

-7%

Dolina Noteci Superfood lososova posoda posušena hrana za mačke 3 x 1 kg

41,70

Z nakupom tega izdelke prejmete 41 nagradnih točk.
EAN: N/A Šifra: spfcat3xlosos Kategorije: , , , , Oznaka:

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed z lososom

Lososova jed Dolina Noteci SUPERFOOD je vzdrževalna hrana za sterilizirane mačke in je poleg tega, da izpolnjuje njihove specifične prehranske potrebe, tudi zelo okusna, lahko prebavljiva in izjemno hranljiva. Zaradi visokega deleža lososovega mesa je hrana odličen vir popolnih beljakovin in mački zagotavlja maščobne kisline iz družine n-3, vitamine in minerale, dodatek L-karnitina pa spodbuja hitrost presnove. Visoka vsebnost lososa prispeva k odlični okusnosti hrane, vsebnost maščobe, ki je nižja kot v hrani za nesterilizirane mačke, pa preprečuje prekomerno telesno težo mačk po sterilizaciji. Dodatek svežega sadja in zelenjave, in zelišča zagotavlja številne biološko aktivne spojine, ki ščitijo telo pred škodljivimi vplivi okoljskih dejavnikov in izboljšujejo hitrost metabolizma. Dodatek semen psiliuma, mojave juke, lanenega semena, manan oligosaharidov in β-glukanov, pridobljenih iz posušenega pivskega kvasa in inulina, zagotavlja pravilen prebavni proces in spodbuja imunost celotnega organizma ter zagotavlja občutek sitosti. Na izdelku je lahko bela obloga, ki je posledica naravne kristalizacije mesnih sestavin. Ne vpliva na kakovost hrane. zagotavlja pravilno prebavo in spodbuja imunski sistem celotnega organizma ter zagotavlja občutek sitosti. Na izdelku je lahko bela obloga, ki je posledica naravne kristalizacije mesnih sestavin. Ne vpliva na kakovost hrane. zagotavlja pravilno prebavo in spodbuja imunski sistem celotnega organizma ter zagotavlja občutek sitosti. Na izdelku je lahko bela obloga, ki je posledica naravne kristalizacije mesnih sestavin. Ne vpliva na kakovost hrane.

Superfood jed iz lososa ima naslednje prednosti:

sestava natančno prilagojena prehranskim potrebam steriliziranih mačk,
30% lososa,
26% mesa, goveja srca, jetra in želodci,
14% svinjsko meso, pljuča in ledvice,
6% puranje meso,
4% kozic,
vsebuje lososovo in laneno olje,
dodatek sveže zelenjave in sadja (špinača, pomaranča),
bogastvo biološko aktivnih spojin (mananoligosaharidi, β-glukani, lecitin, inulin iz cikorije, goji jagode, spirulina, novozelandska zelenoustna školjka, konopljina semena, zeleni čaj, posušen žajbelj),
ne vsebuje živalske moke, barvil ali konzervansov,
je brez žitaric, brez glutena,
se proizvaja pri nizki temperaturi sušenja, ki zagotavlja ohranjanje visoke hranilne vrednosti surovin ob ohranjanju mikrobiološke varnosti.

Prijavi se
logo

Registriraj se