0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Beeztees Žogica za pse Tope Bodice

ŽOGICA TOPE BODICE, VINIL, 6 cm, IGRAČKA ZA PSE

Beeztees Posoda za psa za pse Calmo za počasno hranjenje

POSODA CALMO ZA POČASNO HRANJENJE Melamin posoda s posebej zasnovano notranjostjo posode, ki upočasni hranjenje in prisili živali, da jedo počasneje. Velikost: Ø 25 x 5,5 cm – 1000 ml.

Beeztees Oprsnica za Mačke Comfort 22-24,5 cm, 30-39 cm

Beeztees COMFORT Oprsnica za mečke Mačja oprsnica iz močnega najlona. V kompletu sta povodec in zvonček. Zvonček je še posebej uporaben, kadar pustite mačko prosto hoditi ali teči. Mere: vrat 22-24,5 cm x trup 30-39 cm.

Beeztees Mineralni Kamen za glodanje z žiti 160 g

Beeztees Mineralni kamen z žitaricami Dopolnilna krma za glodalce. Ta naravni izdelek je sestavljen iz mineralov bogatih sestavin žganih rastlin in morskih živali. Prava sladica za vašega glodalca, spodbuja vitalnost in zdravje. Ni namenjeno prehrani ljudi. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

beeztees Mačja meta (Catnip) Sprej 30 ml

Mačja meta (Catnip) v spreju Aromatični sprej z mačjo meto za mačke. Naravna aroma spodbuja vašo mačko k igri. Nanesite pršilo na igračo ali praskalnik, da spodbudite igrivo vedenje vaše mačke. 100% naraven izvleček.

Beeztees Kletka za hrčka Alex 58x38x25 cm

Beeztees Kletka ALEX za glodavce Kletka ALEX je preprosta, a elegantna kletka v trendovskih, vpadljivih barvah. Tekaški kolo zagotavlja, da je hrček, miška ali drug glodalec v dobri formi. Vključuje skledo za hrano in vodo. Mere: 58 x 38 x 25 cm.

Beeztees Igračka za pse Goveja kost Femur 16,5 cm

GOVEJA KOST, VINIL,(STEGNENICA) 16,5 cm. IGRAČKA ZA PSE Vrsta igračke Igračka z zvokom Barva Kožna Material Vinil

Beeztees Igračka za mačke Plišasta miš z zvončkom 5 cm

MIŠ PLIŠASTA Z ZVOKOM 5CM 1 KOM atraktivne mačje igrače, med igranjem oddajajo zvok

Prijavi se
logo

Registriraj se