0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 11 rezultatov

Fiory Woddy stelja žaganje 56 L

Preprosta, a izredno učinkovita žagovina je klasičen nastilj za vse kletke malih in večjih glodavcev. Fiory Woody stelja žagovina 56L – preprosta, a izredno učinkovita žagovina je klasičen nastilj za vse kletke malih in večjih glodavcev. Drobno mleti lesni sekanci so 100% naravni in ne vsebujejo ostružkov, ki bi bili lahko neprijetni za tačke vaših malih … Fiory Woddy stelja žaganje 56 L Read More »

Fiory Woddy stelja žaganje 14 L

Preprosta, a izredno učinkovita žagovina je klasičen nastilj za vse kletke malih in večjih glodavcev. Fiory Woody stelja žagovina 14L – preprosta, a izredno učinkovita žagovina je klasičen nastilj za vse kletke malih in večjih glodavcev. Drobno mleti lesni sekanci so 100% naravni in ne vsebujejo ostružkov, ki bi bili lahko neprijetni za tačke vaših malih … Fiory Woddy stelja žaganje 14 L Read More »

Fiory TartaVigor vitaminski dodatek za želve 36 ml

FIORY TARTA VIGOR vitaminski dodatek za vodne in kopenske želve Tarta Vigor je vitaminski prehranski dodatek za kopenske in vodne želve, ki pomaga pri okrevanju ali slabšem počutju vaše želve. Formula je sad znanstvenega raziskovanja in izkorišča sinergijo med vitamini in fitoterapevtskimi zdravilnimi učinkovinami. Vsebovana zelišča učinkujejo na organizem energetsko in nadoknadijo morebitna pomanjkanja. KDAJ … Fiory TartaVigor vitaminski dodatek za želve 36 ml Read More »

Fiory Tartarica Maxi hrana za vodne želve 1000 ml

FIORY TARTARICA MAXI kozice hrana za vodne želve. Idealna visoko kakovostna hrana za vodne želve, ki je pred pakiranjem prečiščena in tako ne vsebuje mlete usedline in nečistoč. Vsebuje le kozice najvišje A kvalitete velikosti 2-4cm. Edinstven postopek sušenja, ki ohranja vitamine in jamči za optimalno kakovost in okus. Vsebuje veliko naravnih rudninskih snovi in … Fiory Tartarica Maxi hrana za vodne želve 1000 ml Read More »

Fiory Suho Sadje prigrizek za glodalce 80 g

Zdrava, okusna in 100% naravna poslastica za vašega glodalca iz posušenih koščkov sadja. Fiory suho sadje prigrizek za glodalce – zdrava, okusna in 100% naravna poslastica za vašega glodalca iz posušenih koščkov sadja. Sušeni prigrizek poskrbi za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin izdelek ni primeren za vsakodnevno prehrano ampak služi le kot dodatek … Fiory Suho Sadje prigrizek za glodalce 80 g Read More »

Fiory palčka za hrčke z oreščki 100 g

Fiory semenska palčka za hrčke z oreščki – zdrava in okusna poslastica za vaše glodalce, ki jo odlikuje mešanica različnih semen obogatena s koščki lešnikov in arašidov. Palčke poskrbijo za raznoliko in uravnoteženo prehrano vašega glodalca. Posebnost: za razliko od drugih podobnih proizvodov imajo Fiory palčke poseben okusen element, ki zlepi semena in naredi poslastico hrustljavo. Ta … Fiory palčka za hrčke z oreščki 100 g Read More »

Fiory mešanica za Kunce & Morske prašičke 850 g

Popolna mešanica raznolikih sestavin za kunce in morske prašičke. Fiory MEŠANICA ZA MALE KUNCE IN MORSKE PRAŠIČKE  – poleg peletov, ki jih naravnost obožujejo so mešanici dodana še: žita, celi in oluščeni oves, dehidrirano korenje, repa, ječmen, rožičevec in koruzni kosmiči. Koruza je dodana v obliki kosmičev saj kunci in prašički ne uporabljajo krempljev (tako kot … Fiory mešanica za Kunce & Morske prašičke 850 g Read More »

Fiory Kalcijev Kamen za želve 26 g

Fiory Tartacalcium mineralni kamen za vodne želve Mineralni kamen, ki v večini sestoji iz kalcija je dodatek, ki izboljša kvaliteto vode iz pipe, ki pogosto ne vsebuje zadostnih količin kalcija, ki jih želva potrebuje  za obnavljanje svojega oklepa. Kamen se v vodi zelo počasi topi in tako želvi skozi daljše obdobje zagotavlja zadostno količino kalcija. Sestava: minerali … Fiory Kalcijev Kamen za želve 26 g Read More »

Fiory Gammarus hrana za želve 1000 ml

FIORY TARTARICA gammarus hrana za želve. Idealna visoko kakovostna hrana za želve, ki je pred pakiranjem prečiščena in tako ne vsebuje mlete usedline in nečistoč. Edinstven postopek sušenja, ki ohranja vitamine in jamči za optimalno kakovost in okus. Rakci vsebujejo veliko naravnih rudninskih snovi in vlaknin za optimalno prebavo. Primerno tudi kot priboljšek za vsejede … Fiory Gammarus hrana za želve 1000 ml Read More »

Fiory Evergreen seno 30 L

Posušeno alpsko travniško seno. Fiory EVERGREEN SENO ZA GLODALCE –  seno je bogato z zdravilnimi zelišči kot tudi vlakninami. Posebna pozornost je posvečena sušenju zato je le to stalno pod nadzorom saj je zelo pomembno, da kunci ne zaužijejo vlažnega oz. premalo posušenega sena saj lahko tako seno v njihovem trebuhu zavre oz. splesne kar lahko privede … Fiory Evergreen seno 30 L Read More »

Fiory Alpiland Seno s Kamilico 500 g

Seno je bogato z zdravilnimi zelišči kot tudi vlakninami ter obogateno s kamilico za dodatno razvajanje vašega glodalca. Fiory ALPILAND SENO ZA GLODALCE S KAMILICO Seno je bogato z zdravilnimi zelišči kot tudi vlakninami ter obogateno s kamilico za dodatno razvajanje vašega glodalca. Posebna pozornost je posvečena sušenju zato je le to stalno pod nadzorom saj … Fiory Alpiland Seno s Kamilico 500 g Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se