0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 3 rezultatov

HAPPY DOG NATURCROQ ADULT JAGNJETINA IN RIŽ 15KG

HAPPY DOG NATURCROQ ADULT JAGNJETINA IN RIŽ NaturCroq jagnjetina & riž suha hrana od Happy Dog je posebej prilagojena za občutljive odrasle pse. Vsebuje lahko prebavljive sestavine kot sta jagnjetina in riž in je primerna kot popolna hrana za pse z normalno potrebo po energiji. Z NaturCroq jagnjetina & riž od Happy Dog boste vašemu … HAPPY DOG NATURCROQ ADULT JAGNJETINA IN RIŽ 15KG Read More »

HAPPY DOG LOSOS IN RIŽ 12 KG

• Popolna za kožo in dlako • Pripravljena iz naravnih sestavin iz Bavarske • Z dragocenimi regionalnimi zelišči • 59% živalskih beljakovin* • 22 % beljakovin / 9% maščob BREZ GSO, BREZ DODANEGA SLADKORJA, BREZ UMETNIH BARVIL IN KONZERVANSOV, BREZ SOJE! NaturCroq Losos & Riž ni samo izredno okusna. Z izjemno kombinacijo okusnega lososa in … HAPPY DOG LOSOS IN RIŽ 12 KG Read More »

Happy dog govedina in riž 12 kg

Happy Dog NaturCroq govedina in riž  je posebej prilagojena prehranskim potrebam odraslih živali. Z njo ponudite vašemu psu popolno, vrsti primerno in uravnoteženo hrano, ki vsebuje zraven zdravih polnovrednih zrn tudi lahko prebavljiv riž in visokokakovostne beljakovine. Delež živalskih beljakovin od skupnega deleža beljakovin znaša 60%. Primerna je za pse malih, srednjih in velikih pasem … Happy dog govedina in riž 12 kg Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se