Prikaz vseh 11 rezultatov

NM vrečka za mačke – losos&tuna 100g

NATURES MENU mesna vrečka s piščanecem z lososom in tuno Natures Menu mesne vrečke za mačke s piščancem, lososem in tuno vsebujejo visok odstotek pravega mesa, ki je enake kakovosti mesu za humano uporabo. Ne vsebujejo mesnih stranskih proizvodov. Vsebujejo le najboljše surove sestavine, ki jih nežno pokuhamo na pari, da ohranijo v sebi hranilne … NM vrečka za mačke – losos&tuna 100g Read More »

1,18
Ocenjeno 0 od 5

NM vrečka za mačke – KITTEN piščanec 100g

Natures Menu MESNA VREČKA ZA MAČJE MLADIČE IN ODRAŠČAJOČE MAČKE Natures Menu Kitten mesna vrečka predstavlja popoln in uravnotežen obrok za mačje mladiče in odraščajoče mačke. Formula je zasnovana za odraščajoč organizem živali. Ne vsebuje mesnih stranskih proizvodov. Vsebuje le najboljše surove sestavine, ki jih nežno pokuhamo na pari, da ohranijo v sebi hranilne komponente. … NM vrečka za mačke – KITTEN piščanec 100g Read More »

1,18
Ocenjeno 0 od 5

NM vrečka za mačke – govedina&piščanec 100g

NATURES MENU mesna vrečka – govedina s piščancem Natures Menu mesne vrečke z govedino in piščancem vsebujejo visok delež pristnega mesa. Ne vsebujejo mesnih stranskih proizvodov. Vsebujejo le najboljše surove sestavine, ki jih nežno pokuhamo na pari, da ohranijo v sebi hranilne komponente. Mesne vrečke so popoln in uravnotežen obrok, torej se ga hrani samostojno. … NM vrečka za mačke – govedina&piščanec 100g Read More »

1,18
Ocenjeno 0 od 5
Out of stock

NM Country Hunter vrečka za pse – raca 150g

Natures Menu Country Hunter mesna vrečka z raco Mesne vrečke Country Hunter so napolnjene z 80% račjega mesa za humano uporabo, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki so nato nežno pokuhane na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih le en vir beljakovin in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, ki … NM Country Hunter vrečka za pse – raca 150g Read More »

1,77
Ocenjeno 0 od 5
Out of stock

NM Country Hunter vrečka za pse – piščanec proste reje 150g

Country Hunter mesna vrečka s piščancem iz proste reje Mesne vrečke Country Hunter so napolnjene z 80% piščanca iz proste reje, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki so nato nežno pokuhane na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih le en vir beljakovin in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, … NM Country Hunter vrečka za pse – piščanec proste reje 150g Read More »

1,77
Ocenjeno 0 od 5

NM Country Hunter vrečka za mačke – raca&fazan 85g

Natures Menu Country Hunter mesna vrečka z raco in fazanom Mesne vrečke Country Hunter so napolnjene s 96% račjim in fazanjim mesom. Predstavljajo slasten popoln in uravnotežen obrok za vašo izbirčno mačko. Dodana superhrana za mačko, vključujoč brusnice in spirulino obogati in doda hranilno vrednost obroku. Ne vsebuje žitaric in glutena zato je Country Hunter prava … NM Country Hunter vrečka za mačke – raca&fazan 85g Read More »

1,49
Ocenjeno 0 od 5

NM Country Hunter vrečka za mačke – puran&kunec 85g

Country Hunter mesna vrečka s puranom in kuncem Mesne vrečke Country Hunter so napolnjene s 96% puranjega in kunčjega mesa. Predstavljajo slasten popoln in uravnotežen obrok za vašo izbirčno mačko. Dodana superhrana za mačko, vključujoč brusnice in spirulino obogati in doda hranilno vrednost obroku. Ne vsebuje žitaric in glutena zato je Country Hunter prava izbira … NM Country Hunter vrečka za mačke – puran&kunec 85g Read More »

1,49
Ocenjeno 0 od 5

NM Country Hunter vrečka za mačke – piščanec&gos 85g

Natures Menu Country Hunter mesna vrečka s piščancem in gosjo Mesne vrečke Country Hunter so napolnjene s 96% piščančjim in gosjim mesom. Predstavljajo slasten popoln in uravnotežen obrok za vašo izbirčno mačko. Dodana superhrana za mačko, vključujoč brusnice in spirulino obogati in doda hranilno vrednost obroku. Ne vsebuje žitaric in glutena zato je Country Hunter prava … NM Country Hunter vrečka za mačke – piščanec&gos 85g Read More »

1,49
Ocenjeno 0 od 5

NM Country Hunter pločevinka kunec&brusnice 600g

Natures Menu COUNTRY HUNTER kunec z brusnicami Pripravljeno iz celih kosov pravega kunjčega mesa, sveže zelenjave , sadja in zelišč. Brez žitaric, popoln in uravnotežen recept. Naše pločevinke z zajcem Country Hunter so napolnjene z najkvalitetnejšimi surovimi sestavinami in nato enkrat kuhanimi s paro, da se ohranijo hranilne snovi v proizvodu. Kunec je močno priljubljena vrsta … NM Country Hunter pločevinka kunec&brusnice 600g Read More »

4,37
Ocenjeno 0 od 5

NM Country Hunter pločevinka divjačina&borovnice 600g

COUNTRY HUNTER divjačina z brusnicami Pripravljena iz celih kosov prave divjačine, sveže zelenjave, sadja in zelišč. Brez žitaric, popoln in uravnotežen recept. Naše pločevinke z divjačino Country Hunter so napolnjene z najkvalitetnejšimi surovimi sestavinami in nato enkrat kuhanimi s paro, da se ohranijo hranilne snovi v proizvodu. Divjačina je pusto meso, bogato s hranilnimi snovmi, … NM Country Hunter pločevinka divjačina&borovnice 600g Read More »

4,37
Ocenjeno 0 od 5

NM Country Hunter pločevinka divja svinja&črni ribez 600g

Natures Menu Country Hunter pločevinka z divjo svinjo in črnim ribezom Slastna mesna pojedina z divjo svinjo, svežo zelenjavo, sadjem in zelišči. Brez žitaric, popoln in uravnotežen recept. Country Hunter pločevinke so napolnjene z najkvalitetnejšimi surovimi sestavinami in nato le kuhanimi s paro, da se ohranijo hranilne snovi v proizvodu. Popoln mesni recept zaokrožajo črni ribez, … NM Country Hunter pločevinka divja svinja&črni ribez 600g Read More »

4,37
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se

Please accept the Terms and Conditions to proceed.