0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 4 rezultatov

OMEGA-3 180 KAPSUL

Omega-3-maščobne kisline imajo pomembno vlogo, saj podpirajo vse glavne telesne funkcije pri psu. Telo jih v zadostnih količinah ni sposobno proizvesti samo, zato je bistvenega pomena, da jih pes dovolj zaužije s prehrano. Na daljši rok je zelo pomembno, da je v telesu njihovo pravilno ravnovesje, čeprav se pomanjkanja ne opazi takoj. Najbolje prebavljivi viri omega-3-maščobnih kislin … OMEGA-3 180 KAPSUL Read More »

KELP 500G ZA PSE IN MAČKE

Kelp je odličen vir mineralov in elementov v sledeh, vključno z jodom, magnezijem, cinkom, železom, kalcijem, kalijem in natrijem. V algah najdemo visoke vrednosti vitaminov A, vitamina E in vitamina C. Bogat je tudi z aminokislinami. Vse to je bistvenega pomena za splošno zdravje in dobro počutje vašega psa. Kelp ohranja dobro prebavo, predvsem pa izboljša … KELP 500G ZA PSE IN MAČKE Read More »

JUNIORFLEX 200G

Juniorflex je bil ustvarjen posebej za mladiče v starosti od 5-18 mesecev. Vsebuje zelenoustno školjko, ki je ena pomembnejših sestavin za tvorbo sklepnega hrustanca in sinovialne tekočine. Dodan je tudi Vitamin C, ki poskrbi za boljšo prebavo in krepi imunski sistem. Zelenoustna školjka je naravni izdelek z Nove Zelandije, ki vsebuje veliko hranil, koristnih za zdravje sklepov mladih … JUNIORFLEX 200G Read More »

JOINT IMPROVEMENT 140g

Joint improvement je specializiran 100% naraven, premium kakovosti izdelek iz Švedske. Blagodejno in protivnetno deluje na sklepe in vodi do večje mobilnosti pri psih ki imajo težave pri gibanju, trpijo za artritisom, kolčnih ali komolčni displazijah, izpahu pogačice, pomaga pri otrdelih, bolečih sklepih ter zelo uspešno spodbuja proces celjenja po operacijah, kot so raztrganine križnih vezi, hernija diska in podobnih težavah … JOINT IMPROVEMENT 140g Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se