0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Ni na zalogi

PREMIERE BEST MEAT MINI ADULT PIŠČANEC Z RAČKO 100G

Piščanec in raca Premiere Best Meat Adult je popolna hrana za pse, brez dodanih umetnih barvil in konzervansov. Premiere Best Meat Adult piščanec in raca je popolna mokra hrana za odrasle pse majhnih pasem. SESTAVINE: Meso in živalski proizvodi 65% (piščanec 35%, raca 6%), proizvodi rastlinskega izvora (0,4% inulin iz korenine cikorije), minerali (1,5%). ANALITIČNA … PREMIERE BEST MEAT MINI ADULT PIŠČANEC Z RAČKO 100G Read More »

0,55

PREMIERE BEST MEAT JUNIOR PIŠČANEC Z GOVEDINO 100G

Premiere Best Meat Junior Chicken and Beef je popolna hrana za pse, brez dodanih umetnih barvil in konzervansov. Vsebuje približno 60% mesa in živalskih izdelkov. Piščančje in goveje meso Premiere Best Meat Junior je popolna hrana za mladičke do 12. meseca starosti. SESTAVINE: Meso in živalski proizvodi (65%, od tega 35% piščanca, 10% govedine, med … PREMIERE BEST MEAT JUNIOR PIŠČANEC Z GOVEDINO 100G Read More »

PREMIERE BEST MEAT GOVEDINA IN RIŽ 800G

Govedina in riž Premiere Best Meat Adult je popolna hrana za pse, sestavljena iz 100% svežega mesa v deležu mesa. Vsebuje 60-70% mesa in živalskih proizvodov. Ne vsebuje mesne in kostne moke, konzervansov, umetnih barvil ali ojačevalcev okusa. Visokokakovostne sestavine in skrbna priprava lahko zagotavljajo odlično toleranco. Premiere Best Meat Adult govedina in riž je … PREMIERE BEST MEAT GOVEDINA IN RIŽ 800G Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se