0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

BIOKATS POSIP VET LINE 8L

11,90

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 012360 Kategorije: , ,

BIOKATS POSIP VET LINE ATTRACTING & CALMING 8L

BIOKAT’S peski za mačke se odlikujejo z izjemno vpojnostjo, visoko vezavo neprijetnih vonjav, fino granulacijo in nizko prašnostjo.
Strokovnjaki so za vas in vašo mačko razvili inovativen posip, ki preprečuje nečistočo. Vsebuje posebne vonjave, ki imajo privlačen in pomirjujoč učinek na mačke.
Prednosti posipa:
– Enostaven za uporabo;
– Vsebuje specifične vonjave;
– Ima privlačen in pomirjujoč učinek;
– Idealen za mlade, starejše in mačke pod pogostim stresom;
– Vsebuje naravno aktivno oglje;
– Zelo učinkovit nadzor nad vonjem;
– 99% brez prahu;
– Izjemno se grudi;
– Finozrnata grudnata stelja;
– Priporočajo veterinarji;
– Izdelano v Nemčiji.

Naravno AKTIVNO OGLJE je proizvedeno iz lupin kokosa – obnovljivega materiala. Aktivno oglje je visoko propustna snov z ogromno površino. Če bi razprli samo 2 grama aktivnega oglja, bi se razprostrlo kot ena polovica nogometnega igrišča (2000+ m2). Njegova unikatna fizikalna kemija privlači neprijetne vonjave, katere se oglja trdo oprimejo. To načelo se imenuje »Van-der-Waalsova interakcija« – aktivno oglje lahko veže številne vonjave naenkrat z velikim efektom. Aktivno oglje se že dolgo časa zelo uspešno uporablja v gospodinjstvu (filtri vonja v hladilniku, vodni filtri, vložkih za čevlje).
ANTIBACTERIAL – pesek je bil narejen zaradi vedno večjih zahtev na področju mačjih peskov. Mačje stranišče tako ostane čisto dlje časa in zadržuje neprijetne vonjave.
UPORABA: mačje stranišče napolnite s posipom približno 7 cm. Grudice redno odstranjujte. Grud ne odvrzite v stranišče, temveč na kompost ali v smeti. Nato dopolnite manjkajočo količino z novim peskom.

Prijavi se
logo

Registriraj se