0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 5 rezultatov

Akcija!

Mokra mačja hrana Dolina Noteci Superfood piščanec in govedina z orado 85 g

Dolina Noteci SUPERHRANA za mačke – piščanec in govedina z orado Piščanec, govedina in orada so edinstvene vrste mesa in rib, bogate z vitaminom B12, ki so osnova recepture za mokro hrano Dolina Noteci Superfood – kar 80 %! Ta izdelek je zasnovan za zadovoljevanje posebnih prehranskih potreb mačk, ki so mesojede. Izbor hranilnih snovi … Mokra mačja hrana Dolina Noteci Superfood piščanec in govedina z orado 85 g Read More »

1,40
Akcija!

Dolina Noteci Superfood Sušena Hrana Z Teletino Za Mačke 3×1 Kg

Dolina Noteci SUPERFOOD telečja jed je popolna vzdrževalna hrana za odrasle mačke. Ta jed je izjemno lahko prebavljiva zahvaljujoč sestavi, ki temelji na teletini – to je vrsta mesa, iz katere se beljakovine in maščobe prebavijo izjemno dobro. Bogastvo nenasičenih maščobnih kislin in aminokislin v hrani zagotavlja dolgo in zdravo delovanje mačk. Dodatki, kot so semena trpotca, mojave … Dolina Noteci Superfood Sušena Hrana Z Teletino Za Mačke 3×1 Kg Read More »

41,70

Dolina Noteci Superfood sušena hrana z teletino za mačke 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD telečja jed je popolna vzdrževalna hrana za odrasle mačke. Ta jed je izjemno lahko prebavljiva zahvaljujoč sestavi, ki temelji na teletini – to je vrsta mesa, iz katere se beljakovine in maščobe prebavijo izjemno dobro. Bogastvo nenasičenih maščobnih kislin in aminokislin v hrani zagotavlja dolgo in zdravo delovanje mačk. Dodatki, kot so semena trpotca, mojave … Dolina Noteci Superfood sušena hrana z teletino za mačke 1 kg Read More »

Akcija!

Dolina Noteci Superfood lososova posoda posušena hrana za mačke 3 x 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed z lososom Lososova jed Dolina Noteci SUPERFOOD je vzdrževalna hrana za sterilizirane mačke in je poleg tega, da izpolnjuje njihove specifične prehranske potrebe, tudi zelo okusna, lahko prebavljiva in izjemno hranljiva. Zaradi visokega deleža lososovega mesa je hrana odličen vir popolnih beljakovin in mački zagotavlja maščobne kisline iz družine n-3, … Dolina Noteci Superfood lososova posoda posušena hrana za mačke 3 x 1 kg Read More »

41,70
Akcija!

DOLINA NOTECI SUPER FOOD ZA MAČKE MIX 12 KOM.

Mokra mačja hrana Dolina Noteci Superfood mix 24 x 85 g Vaš maček je edinstven, zato smo zanj ustvarili nekaj povsem novega! Mokra mačja hrana Dolina Noteci Superfood je inovativna linija, ki v celoti zadovoljuje potrebe po vseh hranilih, mineralih in vitaminih. Njegova receptura temelji na visokokakovostnem mesu, ribah in školjkah, ob upoštevanju specifičnih prehranskih … DOLINA NOTECI SUPER FOOD ZA MAČKE MIX 12 KOM. Read More »

16,80
Prijavi se
logo

Registriraj se