0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 11 rezultatov

ZAJEC S ŠPINAČO – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G

ZAJEC S ŠPINAČO – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% ZAJEC – samo mišično meso. 25% ŠPINAČA – vsebuje betakaroten, lutein in folno kislino, ki krepi krvožilni sistem. Zahvaljujoč vsebnosti vitamina E upočasni proces staranja, zahvaljujoč vitaminu K pa izboljša proces strjevanja krvi. Poleg tega špinača pospešuje presnovo. Vsebuje tudi vitamine – A, C, B6 … ZAJEC S ŠPINAČO – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G Read More »

SVINJINA S SLADKIM KROMPIRJEM – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G

SVINJINA S SLADKIM KROMPIRJEM – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% SVINJINA – samo svinjski hrbet. 25% BATAT – za pridelavo uporabljamo rdeči sladki krompir, ki zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni srca in raka. Poleg tega so vir beljakovin in škroba z nizkim glikemičnim indeksom. Sladki krompir zagotavlja vitamine, kot so vitamin A, E, C, … SVINJINA S SLADKIM KROMPIRJEM – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G Read More »

RACA S HRUŠKO – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G

RACA S HRUŠKAMI – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% RACA – samo meso račjih prsi 25% HRUŠKA – redek sadež, ki vsebuje jod, ki pozitivno vpliva na delovanje ščitnice. Poleg tega vsebuje velike količine bora – minerala, ki izboljšuje delovanje možganov. Poleg tega hruške preprečujejo možgansko kap in zavirajo razvoj hipertenzije. ZNAČILNOST: Poslastice so … RACA S HRUŠKO – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G Read More »

PASJE ŽVEČILKE MILORD TELETINA 80G

NARAVNA PASJA ŽVEČILKA Skrbno izbrano, ročno rezano telečje meso v obliki našitkov. Odlična žvečilka za mladiče, pse veterane ter majhne in srednje velike pasme. Popoln mesni prigrizek. Meso v rezinah odlično očisti zobni kamen. Dobrote so narejene izključno iz telečjega mišičnega mesa. Proizvedeno na Poljskem pod nadzorom veterinarske inšpekcije – MILORD WNI 24168301. Dobrote sušimo … PASJE ŽVEČILKE MILORD TELETINA 80G Read More »

MILORD PURAN S HRUŠKO – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G

PURAN S HRUŠKO – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% PURANJE – samo puranje prsi. 25% HRUŠKA – redek sadež, ki vsebuje jod, ki pozitivno vpliva na delovanje ščitnice. Poleg tega vsebuje velike količine bora – minerala, ki izboljšuje delovanje možganov. Poleg tega hruške preprečujejo možgansko kap in zavirajo razvoj hipertenzije. ZNAČILNOST: Poslastice so tako … MILORD PURAN S HRUŠKO – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G Read More »

MILORD POSLASTIC ZA PSA IZ RAČJEGA MESA 150G

NARAVNA POSLASTICA ZA PSA Skrbno izbrano, ročno rezano račje meso v obliki trakov. Priboljški so deljivi, odlični za trening, odlični kot prigrizek in za nagrajevanje. Popoln za pse vseh velikosti. Uporabljajo se kot dopolnilna krma. Dobrote so narejene izključno iz račjih prsi. Proizvedeno na Poljskem pod nadzorom veterinarske inšpekcije – MILORD WNI 24168301. Dobrote sušimo … MILORD POSLASTIC ZA PSA IZ RAČJEGA MESA 150G Read More »

MILORD NARAVNE PASJE ŽVEČILKE IZ PURANA 100% MESO 150G

NARAVNA PASJA ŽVEČILKA Skrbno izbrano, ročno rezano puranje meso v obliki rezin. Odlična žvečilka za mladiče, pse veterane ter majhne in srednje velike pasme. Popoln mesni prigrizek. Meso v rezinah odlično očisti zobni kamen. Dobrote so narejene izključno iz puranjih prsi. Proizvedeno na Poljskem. Dobrote sušimo s toplim zrakom pri nizkih temperaturah. Postopek sušenja zagotavlja … MILORD NARAVNE PASJE ŽVEČILKE IZ PURANA 100% MESO 150G Read More »

MILORD NARAVNA POSLASTICA ZA PSA IZ ZAJČJEGA MESA 80G

NARAVNA POSLASTICA ZA PSA Skrbno izbrano, ročno rezano kunčje meso v obliki trakov. Priboljški so deljivi, odlični za trening, odlični kot prigrizek in za nagrajevanje. Popoln za pse vseh velikosti. Uporabljajo se kot dopolnilna krma. Kunec je varna izbira za skoraj vsakega psa, saj je njegovo meso poleg svinjine najmanj alergeno meso. Dobrote so narejene … MILORD NARAVNA POSLASTICA ZA PSA IZ ZAJČJEGA MESA 80G Read More »

MILORD NARAVNA POSLASTICA ZA PSA IZ ZAJČJEGA MESA 150G

NARAVNA POSLASTICA ZA PSA Skrbno izbrano, ročno rezano kunčje meso v obliki trakov. Priboljški so deljivi, odlični za trening, odlični kot prigrizek in za nagrajevanje. Popoln za pse vseh velikosti. Uporabljajo se kot dopolnilna krma. Kunec je varna izbira za skoraj vsakega psa, saj je njegovo meso poleg svinjine najmanj alergeno meso. Dobrote so narejene … MILORD NARAVNA POSLASTICA ZA PSA IZ ZAJČJEGA MESA 150G Read More »

MILORD FILEJI LOSOSA 150G

SUŠENE RIBE ZA PSE FILE LOSOSA – NARAVNA POSLASTICA ZA PSA Skrbno izbrano, ročno rezano meso lososa v obliki kosov. Priboljški so deljivi, odlični za trening, odlični kot prigrizek in za nagrajevanje. Popoln za pse vseh velikosti. Uporabljajo se kot dopolnilna krma. Dobrote so narejene izključno iz fileja lososa. Proizvedeno na Poljskem pod nadzorom veterinarske … MILORD FILEJI LOSOSA 150G Read More »

GOVEDINA Z ALGAMI – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G

GOVEDINA Z MORSKIMI ALGAMI – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% GOVEDINA – samo mišično meso. 25% MORSKIH ALG – bogastvo lahko prebavljivih makro in mikroelementov, npr. natrij, kalcij, kalij, jod, železo in fluor ter vitamine, npr. Vitamini C, E, B, vključno s folno kislino in betakarotenom. Alge so bogate tudi z vlakninami in beljakovinami. … GOVEDINA Z ALGAMI – SUŠENA POSLASTICA ZA PSA 80G Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se

Please accept the Terms and Conditions to proceed.