0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 7 rezultatov

Primordial Puppy meat & fresh sea fish 2 KG

Primordial Grain-Free Puppy Chicken and Sea Fish je popolna hrana brez žitaric, bogata z beljakovinami visoke biološke vrednosti in z ustrezno sestavo amino kislin. Piščančje meso, ki prihaja izključno od živali s talne reje, zagotavlja lahko prebavljive beljakovine, z okusom, ki ga imajo psi radi. Morske ribe, bogate z mineralnimi solmi, zagotavljajo lahko prebavljive beljakovine … Primordial Puppy meat & fresh sea fish 2 KG Read More »

Primordial Adult Mini fresh trout & duck 2KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana bogatega okusa sveže postrvi in race ustvarjena za potrebe odraslih psov malih pasem. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Račje meso poskrbi za vnos beljakovin in vitamina A, ki nudi podporo kostem, povečuje odpornost in izboljšuje kožušček. Postrv pa pripomore k odstranjevanju … Primordial Adult Mini fresh trout & duck 2KG Read More »

Primordial Adult Mini fresh Sardine & Goose 2 KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana bogatega okusa svežih sardin in gosi ustvarjena za potrebe odraslih psov malih pasem. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa in 30% zelenjave, zelišč in sadja. Sardine in gosje meso sta bogat vir kalcija, ki poskrbi za zdravo srce in kosti, omega 3 … Primordial Adult Mini fresh Sardine & Goose 2 KG Read More »

Primordial Adult fresh tuna&lamb 2 KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana sočnega okusa sveže jagnjetine in tune ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Mlado meso pašniške jagnjetine je bogato z beljakovinami, ki skrbijo za prebavo in absorpcijo hranil, tuna pa z vsebnostjo Omega-3 omogoča zdrav in sijoč kožušček. … Primordial Adult fresh tuna&lamb 2 KG Read More »

Primordial Adult Fresh Tuna&Lamb 12 KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana sočnega okusa sveže jagnjetine in tune ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Mlado meso pašniške jagnjetine je bogato z beljakovinami, ki skrbijo za prebavo in absorpcijo hranil, tuna pa z vsebnostjo Omega-3 omogoča zdrav in sijoč kožušček. … Primordial Adult Fresh Tuna&Lamb 12 KG Read More »

Primordial Adult fresh mackerel & buffalo 2KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana nepozabnega okusa bivola in sveže skuše ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Meso bivola ima visoko vsebnost beljakovin in je bogato z linolno kislino – snov, ki zmanjšuje tveganje za nastanek raka in preprečuje širjenje rakavih celic. … Primordial Adult fresh mackerel & buffalo 2KG Read More »

Primordial Adult Fresh Mackerel & Buffalo 12KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana nepozabnega okusa bivola in sveže skuše ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Meso bivola ima visoko vsebnost beljakovin in je bogato z linolno kislino – snov, ki zmanjšuje tveganje za nastanek raka in preprečuje širjenje rakavih celic. … Primordial Adult Fresh Mackerel & Buffalo 12KG Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se