0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 4 rezultatov

VK repelentne ampule 3x1ml za mačke

Repelentna ampula za mačke je ampula proti zajedalcem, združujejo repelentne učinkovine sredstev, sivke, ikardina ter zagotavljajo učinkovito zaščito pred bolhami, klopi, muhami in komarji. Ena ampula učinkuje 3 do 6 tednov.

Otoact sredstvo za uhlje, 100 ML

Otoact je nežno sredstvo za čiščenje ušes pri psih in mačkah. Nahaja se v razprilu, zato je tudi pripročen za uporabo. Namenjeno živalim, ki imajo težave s povečanim nastajanjem ušesnega masla. Otoact nežno in učinkovito raztopi in očisti ušesno maslo, ter pomaga pri vzdrževanju ušesne higiene. Sluhovod pri psu in mački se čisti samodejno, če … Otoact sredstvo za uhlje, 100 ML Read More »

OMEGA-3 180 KAPSUL

Omega-3-maščobne kisline imajo pomembno vlogo, saj podpirajo vse glavne telesne funkcije pri psu. Telo jih v zadostnih količinah ni sposobno proizvesti samo, zato je bistvenega pomena, da jih pes dovolj zaužije s prehrano. Na daljši rok je zelo pomembno, da je v telesu njihovo pravilno ravnovesje, čeprav se pomanjkanja ne opazi takoj. Najbolje prebavljivi viri omega-3-maščobnih kislin … OMEGA-3 180 KAPSUL Read More »

DERMA GEL 100ML

GEL za rane za pse, konje, mačke, ptice, plazilce, govedo kot tudi ostalo živino in eksotične vrste. Derma GeL® je izotonični gel na vodni osnovi: pospešuje celjenje ran, bakteriostatične lastnosti, deluje pomirjevalno, vlaži in blaži rano, pospešuje čas zdravljenja, Pakiranje: gel 100ml

Prijavi se
logo

Registriraj se