0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 5 rezultatov

JBL NovoVert hrana za rastlinojede sladkovodne ribe 250 ml

JBL NovoVert Popolna hrana za rastlinojede akvarijske ribe. Vsebuje 76% rastlinske sestavine z dragocenimi vlakninami za zadovoljevanje potreb rastlinojedih vrst in za zagotavljanje zdravega prebavnega sistema. Za ribje vrste velikosti 3-20 cm.

JBL NovoBetta hrana za borbene ribe 100 ml

JBL NovoBetta Hrana za krmljenje Betta siamskih bojnih rib in drugih labirintskih rib (anabantoidei). Razviti posebej uravnotežen za zadovoljevanje posebnih potreb. Navodila za hranjenje: Enkrat ali dvakrat na dan nahranite ribe z le toliko hrane, kot je lahko ribe zaužijejo v nekaj min. SESTAVINE: Ribe in ribji izdelki, mehkužci in raki, žitarice, zelenjava, rastlinski stranski … JBL NovoBetta hrana za borbene ribe 100 ml Read More »

JBL NovoBaby hrana za mlade gupije in ostale živorodne vrste 3*10 ml

JBL NovoBaby Celotni sklop za hranjenje med vzrejo za gupije in druge živorodne vrste, ki so sestavljene iz treh skrbno uravnoteženih kosmičev ali delcev. Z JBL NovoBaby ste lahko vedno prepričani, da ribje mladice hranite s hrano, posebej prilagojenih kosmičev, od prvega dneva, dokler riba popolnoma zraste. Dolžina ribe 5 mm

JBL Gala hrana za akvarijske ribe 100 ml

JBL Gala Osnovna premium hrana za profesionalno hranjenje vseh akvarijskih rib. Hiter sprejem zaradi (4%) mrzlo sušenih kozic in (2%) česna za krepitev apetita. Dragoceni vitamini in vitalne snovi pomagajo k zdravju rib. Za vrste rib velikosti 10-20 cm v vseh plasteh vode.

JBL Biotopol 100ml

JBL Biotopol za čiščenje vode (10 ml v 40 l vode) Hitra pretvorba vode iz pipe v zdravo akvarijsko vodo. Zagotovljena je zaščita sluznice, škrge, kože in plavuti. – Priporočljivo ga je uporabljati vsakič, ko zamenjate vodo in ko nastavite akvarij, saj takoj nevtralizira strupene težke kovine in klor. Rok uporabnosti je neomejen.

Prijavi se
logo

Registriraj se