0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Ni na zalogi

PESEK SILICAT LAVANDA 2,2kg/5l

Padovan SILICAT lavender HIGIENSKA STELJA ZA MAČKE NA PODLAGI SILIKA GELA Z VONJEM SIVKE. SILICAT higienska stelja hitro vpija tekočino in na ta način preprečuje širjenje neprijetnih vonjav. Voda počasi izhlapeva, bakterije in neprijetne vonjave ostanejo vezane v granulah higienske stelje. Biološko razgradljiv, brez prahu in se ne lepi za tace in dlako. NAVODILA ZA … PESEK SILICAT LAVANDA 2,2kg/5l Read More »

9,90
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

LOPATKA ZA WC 27,9×10,4cm

LOPATKA ZA WC 27,9×10,4cm

2,31
Ocenjeno 0 od 5

GIMPET PESEK ZA MUCE BIOKATS BIANCO CLASSIC 10KG

GIMPET PESEK ZA MUCE BIOKATS BIANCO CLASSIC BELA BARVA – muce velikokrat zbolijo za okvaro ledvic, kar se lahko ugotovi po urinu. Na belem pesku za muce se takoj opazijo anomalije urina. Posebna bela barva še posebej dobro absorbira urin in iztrebke, zaradi česar je ta pesek še bolj učinkovit. MOČNA ABSORPCIJA VONJA – naša … GIMPET PESEK ZA MUCE BIOKATS BIANCO CLASSIC 10KG Read More »

9,56
Ocenjeno 0 od 5

BIOKATS POSIP VET LINE ATTRACTING & CALMING 8L

BIOKATS POSIP VET LINE ATTRACTING & CALMING 8L BIOKAT’S peski za mačke se odlikujejo z izjemno vpojnostjo, visoko vezavo neprijetnih vonjav, fino granulacijo in nizko prašnostjo. Strokovnjaki so za vas in vašo mačko razvili inovativen posip, ki preprečuje nečistočo. Vsebuje posebne vonjave, ki imajo privlačen in pomirjujoč učinek na mačke. Prednosti posipa: – Enostaven za … BIOKATS POSIP VET LINE ATTRACTING & CALMING 8L Read More »

11,90
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se