0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Zobna ščetka s trojno glavo

Vet’s Best zobna ščetka s trojno glavo priročno objame celoten zob in tako učinkovito očisti vsak še tako težko dostopen del. Za najboljše rezultate ščetko uporabite skupaj z Vet’s Best dentalno peno z encimi ali Vet’s Best gelom. Priporočamo vam dnevno uporabo kot del dentalne higiene vašega ljubljenčka. Odstranjevanje in preprečevanje nastanka zobnih oblog prepreči … Zobna ščetka s trojno glavo Read More »

ODSTRANJEVALEC KLOPOV 12cm

Pinceta za hitro, varno in enostavno odstranjevanje klopov, ki je primerna za odstranjevanje klopov vseh velikosti. Klopa vedno previdno odstranjujte in sicer tako, da ga primete in nežno obrnete. NASVET: za odstranjevanje klopov nikoli ne uporabljajte alkohola, mila ali ognja.

NEKTON-Pro-Active 100g

Specialno naravno sredstvo za podporo gibalnega sistema pri pseh in mačkah. Vsebuje naravne sestavine, kot so glukozamin, kondroiton in MSM. Te sestavine se že vrsto let uporabljajo kot dodatek pri težavah s sklepi pri ljudeh, kar je lahko značilno tudi za živali. Njegova sestava skrbi za obnovo in strukturo sklepnega hrustanca. Za aktivne živali ga … NEKTON-Pro-Active 100g Read More »

NEKTON-Keep-Cool 100g

Specialno naravno sredstvo za pomiritev nervoznih, agresivnih in plašnih psov in mačk. To inovativno sredstvo vsebuje naravne sestavine kamilice, ingverja in hmelja. Z dodanim vitaminom B in aminokislino l-triptopan, poskrbi za pomiritev in sproščenost vašega psa ali mačke. Dragocene sestavine spodbujajo tvorbo serotinina v možganih, ki je znan kot hormon sreče. Preparat pokaže svoj pravi … NEKTON-Keep-Cool 100g Read More »

NEKTON-Dog-VM 30g

Vitamini sodijo med prehranske dejavnike, ki so bistvenega pomena za telo živali. Pri pripravi krmnih obrokov kisik, svetloba in toplota neprestano napadajo in uničujejo ogromno vitaminov. Zato je dodatno jemanje vitaminov absolutno priporočljivo. NEKTON-Dog-VM je topen v vodi in ga psi zlahka sprejmejo s hrano. Upoštevajte, da se lahko potrebe po vitaminih pri starejših psih povečajo za dvakratno normalno … NEKTON-Dog-VM 30g Read More »

NEKTON-Dog-H 30g

Visokokakovosten vitaminski dodatek za lepšo dlako in težave s kožo za vse pasme psov. Vsebuje izredno visok delež biotina cca. 2 milijona g/kg. Pripomore k sijoči dlaki in optimalno rast kožuha. Priporoča se ob pojavu grobe in suhe dlake ter pri težavah s kožo. Sočasno z NEKTON-Dog-H ne uporabljajte drugih vitaminskih preparatov. NE SHRANJUJTE V … NEKTON-Dog-H 30g Read More »

Dental Care set gel 103ml&zobna ščetka

Vet’s Best Dental Care set ponuja najboljšo zobno nego za vašega ljubljenčka. Dentalni gel s svojo zasnovo nežno odstranjuje zobne obloge in kamen, poleg tega pa še osvežuje zadah vašega ljubljenčka. Je odličnega okusa, ki ga psi obožujejo. Zobna ščetka s trojno glavo priročno objame celoten zob in tako učinkovito očisti vsak še tako težko … Dental Care set gel 103ml&zobna ščetka Read More »

Advanced Hip & Joint tablete za pse 60 t

Advanced Hip & Joint tablete za pse z unikatno mešanico sestavin: glukozamin, hondroitin in MSM, ki so že dobro poznani hondroprotektivi, vitamin C (za boljšo absorbicijo ključnih učinkovin) in hialuronska kislina, kombinacija pa je zasnovana tako, da je učinek vsake učinkovine največji. Hialuronska kislina je pri študijah pokazala (pri peroralnem apliciranju), da ima visoko biorazpoložljivost in je izjemno učinkovita pri nadomeščanju … Advanced Hip & Joint tablete za pse 60 t Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se