0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 15 rezultatov

VK Loftys poslastica za glodalce 100g

Loftys slo lahka dopolnilna hrana za glodalce

VITAKRAFT SENO 1KG

Vitakraft Vitaverde alpsko travniško seno je posebno kakovostna dopolnilna hrana z visoko vsebnostjo vlaknin in hranil.  

Vitakraft poslastica Rollinis z gozdnimi sadeži 40 g

Kroglice s semeni in sadjem. Za naravno vedenje Primerno za kunce, morske prašičke in hrčke Okus gozdnih sadežev

Vitakraft POSLASTICA Drops gozdni sadeži in jogurt 75 g

Slastni priboljški za glodavce. Z okusom gozdnih sadežev Brez sladkorja Brez dodanih konzervansov in umetnih barvil

VITAKRAFT EMOTION BEAUTY, POPOLNA HRANA ZA MORSKE PRAŠIČKE 600G

Selection Adult združuje optimalno zdravljenje z okusno aromo – in zahvaljujoč dragocenim oljem, ki jih vsebuje, spodbuja zdravo kožo in čudovito sijočo dlako morskih prašičkov! Uravnotežena glavna krmna mešanica je pri izbiri sestavin, ki so posebej prilagojene potrebam odraslih živali, zato so na primer dragoceni metionin za podporo rasti krzna. Sestava surovih vlaken podpira tudi … VITAKRAFT EMOTION BEAUTY, POPOLNA HRANA ZA MORSKE PRAŠIČKE 600G Read More »

P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml

Padovan Rodyvigor- dopolnilna tekoča hrana za pritlikave kunce, morske prašiče, hrčke, veverice in druge majhne glodavce. Multivitaminski pripravek za okrepitev prehrane kuncev in majhnih glodavcev na uravnotežen način. Uporabno v času stresa in utrujenosti ali ko ni na razpolago dovolj sveže hrane. SESTAVINE: dekstroza, fruktoza.Dodatki/kg: A vitamin 3200000 IJ, D3 vitamin 300000 IJ, E vitamin … P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml Read More »

Mineralni kamen za glodalce 170g

Je popolnoma naraven izdelek ki vsebuje vse potrebne minerale

Hobby vit hrana za morske prašičke 500g

Uravnotežena popolna hrana za morske prašičke vseh vrst. Vsebuje vse potrebne vitamine, ki so potrebni za zdravo rast in razvoj morskih prašičkov

Green rolls posladek za glodalce 300g

Posladek za glodalce brez barvil in konzervansov

Fiory palčke za kunce & morske prašičke z zelenjavo 100 g

Fiory semenska palčka za kunce in morske prašičke z zelenjavo – zdrava in okusna poslastica za vaše glodalce, ki jo odlikuje mešanica različnih semen in zelenjave. Palčke poskrbijo za raznoliko in uravnoteženo prehrano vašega glodalca. Posebnost: za razliko od drugih podobnih proizvodov imajo Fiory palčke poseben okusen element, ki zlepi semena in naredi poslastico hrustljavo. Ta element … Fiory palčke za kunce & morske prašičke z zelenjavo 100 g Read More »

Fiory palčke za kunce & morske prašičke s korenjem 100 g

Fiory semenska palčka za kunce in morske prašičke s korenjem – zdrava in okusna poslastica za vaše glodalce, ki jo odlikuje mešanica različnih semen obogatena s posušenimi koščki korenja. Palčke poskrbijo za raznoliko in uravnoteženo prehrano vašega glodalca. Posebej okusen je element, ki zlepi semena in naredi poslastico hrustljavo. Ta element poskrbi, da glodalec ne more … Fiory palčke za kunce & morske prašičke s korenjem 100 g Read More »

Fiory mešanica za Kunce & Morske prašičke 850 g

Popolna mešanica raznolikih sestavin za kunce in morske prašičke. Fiory MEŠANICA ZA MALE KUNCE IN MORSKE PRAŠIČKE  – poleg peletov, ki jih naravnost obožujejo so mešanici dodana še: žita, celi in oluščeni oves, dehidrirano korenje, repa, ječmen, rožičevec in koruzni kosmiči. Koruza je dodana v obliki kosmičev saj kunci in prašički ne uporabljajo krempljev (tako kot … Fiory mešanica za Kunce & Morske prašičke 850 g Read More »

Fiory Alpiland Seno z Deteljo 500 g

Seno je bogato z zdravilnimi zelišči kot tudi vlakninami ter obogateno z deteljo za dodatno razvajanje vašega glodalca. Fiory ALPILAND SENO ZA GLODALCE Z DETELJO Seno je bogato z zdravilnimi zelišči kot tudi vlakninami ter obogateno z deteljo za dodatno razvajanje vašega glodalca. Posebna pozornost je posvečena sušenju zato je le to stalno pod nadzorom saj je zelo pomembno, … Fiory Alpiland Seno z Deteljo 500 g Read More »

Fiory Alpiland Seno s Kamilico 500 g

Seno je bogato z zdravilnimi zelišči kot tudi vlakninami ter obogateno s kamilico za dodatno razvajanje vašega glodalca. Fiory ALPILAND SENO ZA GLODALCE S KAMILICO Seno je bogato z zdravilnimi zelišči kot tudi vlakninami ter obogateno s kamilico za dodatno razvajanje vašega glodalca. Posebna pozornost je posvečena sušenju zato je le to stalno pod nadzorom saj … Fiory Alpiland Seno s Kamilico 500 g Read More »

Beeztees Mineralni Kamen za glodanje z žiti 160 g

Beeztees Mineralni kamen z žitaricami Dopolnilna krma za glodalce. Ta naravni izdelek je sestavljen iz mineralov bogatih sestavin žganih rastlin in morskih živali. Prava sladica za vašega glodalca, spodbuja vitalnost in zdravje. Ni namenjeno prehrani ljudi. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Prijavi se
logo

Registriraj se