0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 13 rezultatov

VK Loftys poslastica za glodalce 100g

Loftys slo lahka dopolnilna hrana za glodalce

2,10
Ocenjeno 0 od 5

Vitakraft poslastica Rollinis z gozdnimi sadeži 40 g

Kroglice s semeni in sadjem. Za naravno vedenje Primerno za kunce, morske prašičke in hrčke Okus gozdnih sadežev

1,20
Ocenjeno 0 od 5

Vitakraft POSLASTICA Drops gozdni sadeži in jogurt 75 g

Slastni priboljški za glodavce. Z okusom gozdnih sadežev Brez sladkorja Brez dodanih konzervansov in umetnih barvil

1,30
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

VITAKRAFT EMOTION BEAUTY, POPOLNA HRANA ZA MORSKE PRAŠIČKE 600G

Selection Adult združuje optimalno zdravljenje z okusno aromo – in zahvaljujoč dragocenim oljem, ki jih vsebuje, spodbuja zdravo kožo in čudovito sijočo dlako morskih prašičkov! Uravnotežena glavna krmna mešanica je pri izbiri sestavin, ki so posebej prilagojene potrebam odraslih živali, zato so na primer dragoceni metionin za podporo rasti krzna. Sestava surovih vlaken podpira tudi … VITAKRAFT EMOTION BEAUTY, POPOLNA HRANA ZA MORSKE PRAŠIČKE 600G Read More »

3,19
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

VITAKRAFT DROPS PRIBOLJŠEK S KORENČKOM 75G

Vitakraft Drops priboljšek s korenčkom je okusna in hranljiva dopolnilna hrana. Je brez sladkorja, umetnih barvil in konzervansov.

1,29
Ocenjeno 0 od 5

Padovan Stix Flakes za morske prašičke in kunca 100 g (2 kos)

Padovan STIX FLAKES Coniglietti Dopolnilna krma za pritlikave kunce, morske prašičke in činčile. Palčke s sadjem in zelenjavo, ki jih ponudimo kot dodatek k dnevni prehrani glodalca. NAČIN UPORABE: Zataknite paličico na notranjo stran kletke in pustite na prosto uporabo ljubljenčku. PAKIRANO V ZAŠČITENI ATMOSFERI. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj do konca … Padovan Stix Flakes za morske prašičke in kunca 100 g (2 kos) Read More »

2,49
Ocenjeno 0 od 5

PADOVAN HERBAL TREATS DODATNA HRANA ZA GLODALCE 270G

PADOVAN HERBAL TREATS je dodatna hrana za kunce, morske prašičke in činčile. Popolna hrana z zelišči sadjem in zelenjavo.

3,80
Ocenjeno 0 od 5

P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml

Padovan Rodyvigor- dopolnilna tekoča hrana za pritlikave kunce, morske prašiče, hrčke, veverice in druge majhne glodavce. Multivitaminski pripravek za okrepitev prehrane kuncev in majhnih glodavcev na uravnotežen način. Uporabno v času stresa in utrujenosti ali ko ni na razpolago dovolj sveže hrane. SESTAVINE: dekstroza, fruktoza.Dodatki/kg: A vitamin 3200000 IJ, D3 vitamin 300000 IJ, E vitamin … P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

MORSKI PRAŠIČEK GRANDMIX 850g

MORSKI PRAŠIČEK GRANDMIX Padovan Cavie GrandMix MEŠANICA KRME ZA MORSKE PRAŠIČKE, ČINČILE IN DEGUJE Hrana za male glodavce s sadjem in zelenjavo in z vitamini, posebej z vitaminom C, ki je potreben morskim prašičem saj ga njihov organizem ne more sintetizirati in ga morajo vnesti s hrano. SESTAVINE: žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora (lucerna 11%), … MORSKI PRAŠIČEK GRANDMIX 850g Read More »

2,65
Ocenjeno 0 od 5

Mineralni kamen za glodalce 170g

Je popolnoma naraven izdelek ki vsebuje vse potrebne minerale

1,10
Ocenjeno 0 od 5

Hobby vit hrana za morske prašičke 500g

Uravnotežena popolna hrana za morske prašičke vseh vrst. Vsebuje vse potrebne vitamine, ki so potrebni za zdravo rast in razvoj morskih prašičkov

1,20
Ocenjeno 0 od 5

Green rolls posladek za glodalce 300g

Posladek za glodalce brez barvil in konzervansov

2,00
Ocenjeno 0 od 5

Beeztees Mineralni Kamen za glodanje z žiti 160 g

Beeztees Mineralni kamen z žitaricami Dopolnilna krma za glodalce. Ta naravni izdelek je sestavljen iz mineralov bogatih sestavin žganih rastlin in morskih živali. Prava sladica za vašega glodalca, spodbuja vitalnost in zdravje. Ni namenjeno prehrani ljudi. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

2,10
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se