0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 26 rezultatov

PESEK OCEAN FRESH 5kg

Ocean fresh pesek za ptice Pesek za ptičje kletke je mešanica morskega peska in zdrobljenih školjk mehkužcev. Je odličen vir kalcija, ki je potreben za zdravo prebavo ptic. Polnilo je aromatizirano z janežem. POSTOPEK UPORABE: Ko očistite dno kletke, ga prekrijte s plastjo oceanskega peska Shranjujte na hladnem in suhem mestu

PESEK OCEAN FRESH 1kg za ptice

Ocean fresh pesek za ptice Pesek za ptičje kletke je mešanica morskega peska in zdrobljenih školjk mehkužcev. Je odličen vir kalcija, ki je potreben za zdravo prebavo ptic. Polnilo je aromatizirano z janežem. POSTOPEK UPORABE: Ko očistite dno kletke, ga prekrijte s plastjo oceanskega peska Shranjujte na hladnem in suhem mestu

PAPIGE SREDNJE 850g GRANDMIX

Padovan GrandMix PARROCCHETTI POPOLNA HRANA ZA SREDNJE PAPIGE Mešanica žit in semen z dodatkom suhega sadja, sesekljanih piškotov in zmletih školjk ter dodatkom vitaminov. SESTAVA: žita, semena (arašidi 1%), minerali (mlete lupine 4%), pekovski izdelki (piškoti 3%), sadje (ananas 0,5%, banana 0,5%), oreščki (kokos 0,5% ). DODATKI PO KG: A vitamin 4000 IJ, D3 vitamin … PAPIGE SREDNJE 850g GRANDMIX Read More »

Ni na zalogi

PAPIGE SREDNJE 400g GRANDMIX

Padovan GrandMix PARROCCHETTI POPOLNA HRANA ZA SREDNJE PAPIGE Mešanica žit in semen z dodatkom suhega sadja, sesekljanih piškotov in zmletih školjk ter dodatkom vitaminov. SESTAVA: žita, semena (arašidi 1%), minerali (mlete lupine 4%), pekovski izdelki (piškoti 3%), sadje (ananas 0,5%, banana 0,5%), oreščki (kokos 0,5% ). DODATKI PO KG: A vitamin 4000 IJ, D3 vitamin … PAPIGE SREDNJE 400g GRANDMIX Read More »

1,65

PANICO IN SPIGA 250G

PANICO IN SPIGA Hrana za ptice Foxtail seme proso, bogato z ogljikovimi hidrati (58%) in malo maščob (4%), imajo zelo radi ptice, ki jedo seme, ki uživajo v lomljenju jedrc s storža

Ni na zalogi

Padovan Žagovina za glodalce z vonjem limone 4 kg / 56 L

Padovan Wood Chips LEMON- Higienska stelja z vonjem limone. Stelja iz svežih ostružkov surovega lesa, suha in brez prahu, ki zagotavlja ne le higieno in ustreza vsem glodalcem, temveč tudi sprošča svež in prijeten vonj limone.

4,90

Padovan Wood Chips 1kg

Padovan Wood Chips Stelja je narejena iz sladkih ostružkov neobdelanega lesa, posušenega in brez prahu, ki vsem glodalcem ne zagotavlja samo higiene in udobja, temveč tudi sprošča svežo in prijetno aromo limone.

Ni na zalogi

Padovan tropical patee hrana za srednje velike papige 700g

Padovan TROPICAL Pâtée DODATNA HRANA ZA SREDNJE VELIKE PAPIGE (agaporni, tigre, rozele itd.). Mehka hrana, dodatek k osnovni prehrani – služi kot povečanje vnosa hranil v določenih fazah življenja ptiča, ki se prehranjujeo z zrnjem (golitev in razmnoževanje) ali v obdobjih, ko je žival pod stresom. Uporabljamo kot dodatek dnevni prehrani.

3,90

Padovan Stix za ptice Puffy Hrček 100 g (2 kos)

Padovan STIX Puffy Criceti Dopolnilna krma za hrčke, veverice in druge majhne glodalce. Paličice riževih kosmičev in medu, kot dodatek k vsakodnevni prehrani glodalcev. POSTOPEK UPORABE: Pritrjeno palico pustite v kletki, da jo žival prosto uporablja. SESTAVINE: žita (riževi kosmiči 1%), sladkorji (med 1%), semena (arašidi 0,5%), zelenjava, pekovski izdelki, minerali, stranski proizvodi rastlinskega izvora. … Padovan Stix za ptice Puffy Hrček 100 g (2 kos) Read More »

Padovan Stix Flakes za morske prašičke in kunca 100 g (2 kos)

Padovan STIX FLAKES Coniglietti Dopolnilna krma za pritlikave kunce, morske prašičke in činčile. Palčke s sadjem in zelenjavo, ki jih ponudimo kot dodatek k dnevni prehrani glodalca. NAČIN UPORABE: Zataknite paličico na notranjo stran kletke in pustite na prosto uporabo ljubljenčku. PAKIRANO V ZAŠČITENI ATMOSFERI. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj do konca … Padovan Stix Flakes za morske prašičke in kunca 100 g (2 kos) Read More »

Padovan Sončnična Semena za ptice Drobna 500 g Sunseeds

Padovan SunSeeds Drobna semena sončnice Krma za ptice Semena sončnice primerna za mešanje z drugimi semeni za ustvarjanje lastne mešanice.

Padovan Seno za pritlikave kunce, morske prašičke in činčile 1kg

Padovan Seno – Hay Hrana za pritlikave kunce, morske prašičke in činčile Mešano seno, skrbno zbrano in posušeno. Pomembna dodatna hrana, predvsem zaradi prispevka vlaken (28%), ki pomagajo k pravilni prebavi. Ker zobje teh rastlinojedih živali stalno rastejo, visoka abrazivna moč sena pomaga k ohranjaju njihove dolžine. NAČIN UPORABE: dajte na voljo veliko količino sena … Padovan Seno za pritlikave kunce, morske prašičke in činčile 1kg Read More »

Padovan Proso v klasju za ptice 100 g

Padovan PANICO in spiga Proso na niti. HRANA ZA ZRNOJEDE PTICE. Semena prosa lisičjega repa, bogata z ogljikovimi hidrati (58%) in z niZko vsebnostjo maščob (4%), so zelo priljubljena pri semenojedih pticah, ki uživajo v kljuvanju zrn iz storža, kot to delajo v naravi.

Ni na zalogi

Padovan popolna hrana s kokcidiostatikom za mladiče kuncev 850g

Padovan popolna hrana s kokcidiostatikom za mladiče kuncev, paletirana hrana za kunce v času rasti. Lahko tudi kot dodatek k prehrani odraslih kuncev.

2,60
Ni na zalogi

Padovan Krtača za pse za razčesavanje vozlov

PADOVAN DEMATTING COMB KRTAČA ZA ČESANJE VOZLOV DLAKE, rezanje majhnih vozlov in zmanjšanje zapletene dlake.

6,50
Ni na zalogi

Padovan Krtača za pse Slicker Enostranska

Padovan KRTAČA SLICKER Mehkožičnata krtača, enostranska. Mehke zvite žičice z zaokroženimi konicami, ki preprečujejo draženje kože, za odstranjevanje odmrle dlake.

4,60
Ni na zalogi

PADOVAN HERBAL TREATS DODATNA HRANA ZA GLODALCE 270G

PADOVAN HERBAL TREATS je dodatna hrana za kunce, morske prašičke in činčile. Popolna hrana z zelišči sadjem in zelenjavo.

3,80

Padovan GrandMix hrana za hrčke in skakače 400 g

Padovan GRANDMIX Criceti Popolna hrana za hrčke, miše in gerbile. Mešanica semen in žitaric, s suhim sadjem in zelenjavo, ter z dodatkom vitaminov. Sestavine: žitarice, semena (sončnica 10%, arašidi 2%), sadje 9% (grozdje 2%, jabolko 0.5%), zelenjava 1%. Dodatki (na kg): Vit. A 4800 IJ, Vit. D3 600 IJ, Vit. E (alfa tokoferol acetat) 9 … Padovan GrandMix hrana za hrčke in skakače 400 g Read More »

Ni na zalogi

Padovan GrandMix Hrana za činčile 850 g

Sestavine: zeliščni derivati (lucerna 11%), žita, zelenjava 22% (grah 2%, korenje 1%, por 0,5%), sadje 2,5% (jabolko 1%), minerali, rastlinski beljakovinski ekstrakti. Analitična sestava: surove beljakovine 16%, surove vlaknine 12%, surova olja in maščobe 15%, surovi pepel 6,5%, vlaga 11%. Dopolnila na kg: prehranska dopolnila – vitamin A 24000 UI, vitamin D3 480 UI, vitamin … Padovan GrandMix Hrana za činčile 850 g Read More »

2,90

Padovan GrandMix 850G

Padovan GrandMix CONIGLIETTI MEŠANICE ZA HRANO ZA  KUNCE Hrana za odrasle pritlikave zajce s suhim sadjem in zelenjavo ter dodatki vitaminov. SESTAVA: žita, stranski proizvodi rastlinskega izvora (lucerna 10%), sadje (rožič 10%), zelenjava (leča 5%, korenje 2%), semena, minerali, ekstrakt rastlinskih beljakovin. DODATKI PO KG: vitamin 5000 IJ, D3 vitamin 700 IJ, vitamin E (alfa … Padovan GrandMix 850G Read More »

Ni na zalogi

Padovan Fishes za želve 1 L

PADOVAN FISHES Hrana za velike sladkovodne želve NAVADNA HRANA: posušene ribice (Hemiculter Leucisculus). ANALITSKE SESTAVINE: surove beljakovine 54%, surove maščobe 8%, vlaga 9%. NAČIN UPORABE: Ponudite majhno količino ribic enkrat ali dvakrat na dan, odvisno od števila želv in o količini, ki se takoj zaužije.

6,20

P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml

Padovan Rodyvigor- dopolnilna tekoča hrana za pritlikave kunce, morske prašiče, hrčke, veverice in druge majhne glodavce. Multivitaminski pripravek za okrepitev prehrane kuncev in majhnih glodavcev na uravnotežen način. Uporabno v času stresa in utrujenosti ali ko ni na razpolago dovolj sveže hrane. SESTAVINE: dekstroza, fruktoza.Dodatki/kg: A vitamin 3200000 IJ, D3 vitamin 300000 IJ, E vitamin … P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml Read More »

P krtača mini za pse

Padovan KRTAČA SLICKER Krtača slicker; mehke zvite žičice za odstranjevanje odmrle dlake. Bodite previdni na mehkejših področjih, kot so trebuh, notranja stran zadnjih nog in ušesa.

P krtača maxi za pse

Padovan KRTAČA SLICKER Krtača slicker; mehke zvite žičice za odstranjevanje odmrle dlake. Bodite previdni na mehkejših področjih, kot so trebuh, notranja stran zadnjih nog in ušesa.

Ni na zalogi

P krtača giant za pse

Padovan KRTAČA SLICKER Krtača slicker; mehke zvite žičice za odstranjevanje odmrle dlake. Bodite previdni na mehkejših področjih, kot so trebuh, notranja stran zadnjih nog in ušesa.

6,04
Ni na zalogi

DODATNA HRANA ZA GLODALCE FRUTTIX 250g

Padovan FRUTTIX Rody DODATNA PREHRANA ZA PRITLIKAVE KUNCE, MORSKE PRAŠIČKE,HRČKE, VEVERICE in druge manjše glodalce. Mešanica suhega sadja, pripravljena za spodbujanje apetita glodalcev. SESTAVA: sadje (grozdje 35%, ananas 27,5%, papaja 27,5%, banana 3%), oreščki (kokos 7%). NAVODILA ZA HRANJENJE: Dajte nekaj sadja na koščke na dan, odvisno od velikosti živali. Shranjujte na svežem in suhem … DODATNA HRANA ZA GLODALCE FRUTTIX 250g Read More »

2,95
Prijavi se
logo

Registriraj se