0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 17 rezultatov

Ni na zalogi

VRV Z ROČKO IN DRŽALOM ZA PSA 55cm

FERPLAST DOG TOY  IGRAČKA VRV Z ROČKO IN DRŽALOM ZA PSA igrača za vlečenje vrvi. Na enem koncu je teniška žoga privezana z vrvjo, na drugem pa plastični ročaj.

9,50
Ocenjeno 0 od 5

VK PLAVAJOČI BUMERANG ZA PSA

Plavajoči bumerang za psa iz lateksa

5,65
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

VITAKRAFT IGRAČA ZA PSA KOST 15CM

Igrača za pse iz mehke gume.

2,80
Ocenjeno 0 od 5

PULLER OBROČ ZA UČENJE MIDI 20cm 2 KOM

Puller je interaktivna igrača za pse, s katero boste enostavno popestrili prosti čas, ki ga preživljate z vašim štirinožnim prijateljem. Super pripomoček za prinašanje, lovljenje in vlečenje. Včasih enostavno nimamo časa da bi šli s psom na dolg sprehod. Ker pa vemo, da je edino utrujen pes srečen pes, vam Puller omogoča hitro rekreacijo z … PULLER OBROČ ZA UČENJE MIDI 20cm 2 KOM Read More »

20,90
Ocenjeno 0 od 5

PULLER MICRO 12,5CM 2 KOM

Puller je interaktivna igrača za pse, s katero boste enostavno popestrili prosti čas, ki ga preživljate z vašim štirinožnim prijateljem. Super pripomoček za prinašanje, lovljenje in vlečenje. Včasih enostavno nimamo časa da bi šli s psom na dolg sprehod. Ker pa vemo, da je edino utrujen pes srečen pes, vam Puller omogoča hitro rekreacijo z … PULLER MICRO 12,5CM 2 KOM Read More »

10,90
Ocenjeno 0 od 5

PITCHDOG GAME BALL 9CM MODRA

PitchDog žoga, še en odličen “pasji” pripomoček iz skupine PitchDog, DOG PULLER in LIKER BALL igrač za pse! Iz odporne pene, ki bo vam in vašemu psu predstavljala veliko užitka ob igri. Psu jo lahko mečemo, brcamo, lahko za njo plava, lahko jo uporabimo kot prinosilo. Vsak dan nova igra, žoga pa ostane ista. Narejena … PITCHDOG GAME BALL 9CM MODRA Read More »

12,90
Ocenjeno 0 od 5

PETELIN IGRAČA ZA PSA Z ZVOKOM 30 CM

Igrača za psa petelin je narejen iz lateksa z zvokom.

7,90
Ocenjeno 0 od 5

PENTLJA ZA PSE 2 kom

FERPLAST DOG HAIRPINS Okrasne sponke za pse 2 kosa

4,50
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

OBROČ ZA PSE PITCHDOG 24 CM MODER

Igrača za pse srednjih in velikih pasem. Obroč PitchDog je igrača iz unikatnega lahkega in trpežnega materiala. Obroč ne poškoduje dlesni in zob, saj se zobje potopijo v mehak material. Igrača je brez vonja in med igro ščiti vaše roke. Obroč PitchDog poskrbi, za aktivno igro z vašim ljubljenčkom in vašega psa ohranja v dobri … OBROČ ZA PSE PITCHDOG 24 CM MODER Read More »

14,50
Ocenjeno 0 od 5

LIKER ŽOGA ZA PSE FI5cm

LIKER je žogica za pse, ki preprosto ni samo žogica!! Liker je edinstvena žoga posebne oblike, zaradi katere med letenjem rahlo spreminja smer in tako naredi igro bolj interaktivno in zabavno za vaju oba. Posebna vpadljiva barva, ki se jo enostavno opazi v travi, vodi in snegu, naredi to žogo skoraj nemogoče za izgubiti. Igra v vodi še ni bila nikoli … LIKER ŽOGA ZA PSE FI5cm Read More »

4,99
Ocenjeno 0 od 5

LIKER ŽOGA ZA PSE 7CM

LIKER je žogica za pse, ki preprosto ni samo žogica!! Liker je edinstvena žoga posebne oblike, zaradi katere med letenjem rahlo spreminja smer in tako naredi igro bolj interaktivno in zabavno za vaju oba. Posebna vpadljiva barva, ki se jo enostavno opazi v travi, vodi in snegu, naredi to žogo skoraj nemogoče za izgubiti. Igra v vodi še ni bila nikoli … LIKER ŽOGA ZA PSE 7CM Read More »

5,99
Ocenjeno 0 od 5

LIKER ŽOGA 9CM

LIKER je žogica za pse, ki preprosto ni samo žogica!! Liker je edinstvena žoga posebne oblike, zaradi katere med letenjem rahlo spreminja smer in tako naredi igro bolj interaktivno in zabavno za vaju oba. Posebna vpadljiva barva, ki se jo enostavno opazi v travi, vodi in snegu, naredi to žogo skoraj nemogoče za izgubiti. Igra v vodi še ni bila nikoli … LIKER ŽOGA 9CM Read More »

9,99
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

LIKER CORD ŽOGA ZA PSE 9CM

LIKER je žogica za pse, ki preprosto ni samo žogica!! Liker žoga z vrvico je nadgradnja same žogice! Mečemo jo lahko dlje, lahko se igramo igro vlečenja, …. Liker je edinstvena žoga posebne oblike, zaradi katere med letenjem rahlo spreminja smer in tako naredi igro bolj interaktivno in zabavno za vaju oba. Posebna vpadljiva barva, ki se jo enostavno opazi v … LIKER CORD ŽOGA ZA PSE 9CM Read More »

11,90
Ocenjeno 0 od 5

Igračka laser

Igrača za mačke ali pse laser, je super igrača za živali, katere živijo v hiši, saj jih lahko z lovljenjem lučke zelo razgibamo.

3,80
Ocenjeno 0 od 5

IGRAČKA DENTAL ŽOGA 8CM

FERPLAST  BALL F/ TEETH MEDIUM IGRAČKA ŽOGA IZ GUME MEDIUM Žoga za pse izdelana iz gume z zobci. Odlična za masažo dlesni in čiščenje zob. Dimenzije: 8x8x8cm.

9,85
Ocenjeno 0 od 5

IGRAČA ZA PSA ŽOGA MOOS GUMA 6 CM

Žoga VK nogometna moos guma na vrvi 6 cm

3,40
Ocenjeno 0 od 5

FRIZBI 23cm

ROGZ FRISBEE BARVE: MODER, RDEČ, ROZA Lahka mehka frizbijska igračka z luknjami, Igrača je izdelana iz penastega etilen vinil acetata (EVA), odobren s CE, netoksičen. Velikost: velikost 23 cm.

14,90
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se