0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 6 rezultatov

Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 60W

Zoo Med Repti Basking Spot grelna žarnica – #1 grelna žarnica na svetu Žarnice Repti Basking Spot® imajo edinstven patentiran dvojni odsevnik, ki v ozek usmerjen žarek osredotoči 35% več toplote in svetlobe od klasičnih grelnih žarnic. Žarnice so idealne za vse tropske in puščavske plazilce, ki uravnavajo telesno temperature s sončenjem. Žarnice zagotavljajo do … Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 60W Read More »

Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Medium

Zoo Med Turtle Dock® plavajoči pomol za želve – Medium/Large Zoo Med edinstveni plavajoči pomol je odličen dodatek za vaš vodni terarij ali paludarij. Na njem se lahko sončijo in uživajo vaše vodne želve, primeren pa je tudi za žabe ali druge dvoživke (pupki), ki živijo v vodi in na kopnem. Samodejna funkcija prilagajanja višini … Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Medium Read More »

Zoo Med Paludarij 3v1 z 38 L akvarijem

Zoo Med Paludarium 3v1 – terarij z vgrajenim nano akvarijem Kaj pa, če bi lahko imeli terarij in akvarij v enem? Nekaj za vaše plazilce, rastline in ribe? Izberite paludarij in zgradite sanjski dom za svoje hišne ljubljenčke v eni od dveh razpoložljivih velikosti: –          60x60x91 cm paludarij z 38L akvarijem KROŠNJE – drevesne vrste lovijo … Zoo Med Paludarij 3v1 z 38 L akvarijem Read More »

319,00

Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Congo Ivy

Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Zoo Med Natural Bush™ dekorativna rastlina Congo Ivy Small – 36cm Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Vaš plazilec ne bo prepoznal razlike. Narejene so iz nestrupene kvalitetne in … Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Congo Ivy Read More »

Zoo Med Flower Food Topper za kuščarje 40g

Vsebuje: Posušene kamilice Posušene roza koruznice posušeno rdečo deteljo posušene cvetne liste vrtnice posušene cvetne liste sončnice Lastnosti: Visoka vsebnost vlaknin Spodbuja zdravo črevesje Doda obogatitev Spodbuja raven aktivnosti Rože so naravni prehranski dodatek za številne rastlinojede in vsejede vrste kuščarjev, vključno z iguanami, uromastiksom in bradatimi zmaji. Cvetovi so odličen vir vlaknin, mineralov in vitaminov. Zoo … Zoo Med Flower Food Topper za kuščarje 40g Read More »

TURTLECLEAN 20 KOTNI FILTER ZA ŽELVE

Visoko učinkovita zasnova filtra z nizko močjo. Zagotavlja zadostno filtracijo za rezervoarje za želve z do 75 litrov vode. Montirajte navpično v kotu ali vodoravno za plitve rezervoarje. Easy Open vrata za čiščenje filtrskih vložkov brez odstranitve glavnega filtra iz vode.

Prijavi se
logo

Registriraj se