0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 8 rezultatov

ŽOGA S PERJEM

Asortiman Duvo+ žogice s perjanico vsebuje zelo ljubke mačje igrače z mačjo meto v notranjosti, zaradi česar so še bolj neustavljive. Igrača zadovolji tudi lovski nagon vaše mačke.

PUHASTA IGRAČA ZA MAČKO NA PALICI 44X8X3,5CM

Ta igralna palica iz duvoplus daje vaši mački dodatno spodbudo, da se igra z vami. Mačke so pogosto nagnjene k pridobivanju teže; aktivna igrača jih ohranja fit in zdrave. Barvit plišast rep s perjem in zvončkom visi s palice, da je še posebej zabavno.

PRASKALNIK OKINAWA RJAV 37xx37x121cm

Za mačke je kvaliteten praskalnik nujen za nego nohtov in označevanje njihovega teritorija. Sisal je naravno in zelo robustno vlakno, ki mački pomaga odstraniti luskasto zgornjo plast nohtov. To preprečuje vraščanje nohtov. Praskalnik je torej obvezen za vsako mačko! Mačje drevo EBI ‘Okinawa’ je nizozemski dizajn, ki ga je navdihnil japonski zen koncept. Estetika tega … PRASKALNIK OKINAWA RJAV 37xx37x121cm Read More »

Mini tenis žoga za mačko ali pse majhnih pasem 4,2 cm 4 Kom

Mini teniške žogice duvoplus vaši mački nudijo ure zabave. Žoge se odbijajo v vse smeri na nepredvidljiv način in so idealne velikosti za mačke. Tako se zlahka igrajo z žogicami, jih pobirajo in grizejo.

Igralni tunel duvoplus 50X25X25CM

Igralni tunel duvoplus zagotavlja vsaki mački razburljivo dogodivščino. Poteši mačjo željo po igri. Tunel je izdelan iz visoko kakovostnega najlona in zato nudi optimalno zabavo pri igranju znotraj in zunaj.

Igračka laser

Igrača za mačke ali pse laser, je super igrača za živali, katere živijo v hiši, saj jih lahko z lovljenjem lučke zelo razgibamo.

IGRAČA ZA MAČKO NA PALICI 25X5CM

S to igralno palico duvoplus lahko dodatno spodbudite svojo mačko, da se igra z vami. Mačke se pogosto radi zredijo, aktivna igrača ohranja mačke v formi in zdravju. Lep dizajn in puhaste kroglice dajejo igrači dodatno zabavo.IGRA

Ferplast Igrača za mačke Vertigo premer 24×36,5 cm

FERPLAST VERTIGO CAROUSEL VRTILJAK VERTIGO-IGRAČKA ZA MAČKE Vključuje žogice za igro, oblika diska z vzmetjo in žogico za igro. Dimenzija: ¤24 x 36,5 cm Serijska številka odtisnjena na embalaži.

Prijavi se
logo

Registriraj se