0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 9 rezultatov

POČIVALNIK RELAX ZA PODGANE 34,5 X 30 CM

POČIVALNIK RELAX ZA PODGANE IN MALE ŽIVALI

NEKTON-Desi-Care 500mL

Visoko učinkovito razkužilo v pripravljeni raztopini na osnovi aktivnega klora se uporablja za hitro dezinfekcijo ograd, korit, kletk in transportnih boksov za živali. Je enostaven za pršenje. Površine ali drugi predmeti učinkovito in hitro ostanejo brez mikrobov in jih po kratkem času izpostavljenosti ni treba čistiti. Lahko ga uporabljamo tudi kot univerzalno razkužilo v vsakdanjem … NEKTON-Desi-Care 500mL Read More »

KLETKA TOM 72x44x36cm MODRA

Kletka za glodavce Tom iz Duvo+ je kvalitetna kletka z rešetkami in plastičnim pladnjem. Kletka ima več nivojev in vključuje napajalnik, sprehajalno pot, posodico za hrano in kozolec. Zgornji del je odstranljiv za enostavnejše čiščenje kletke.

KLETKA FLOR 102x45x50cm MODRA

Kletka za MALE GLODALCE Duvo+ Flor je kletka z vrati in vključuje steklenico za pijačo, sklede za hranjenje in stopnice.

114,58

KLETKA ALEX 58x38x25cm ČRNA

Kletka Alex s panoramo Duvo+ je kakovostna plastična kletka, ki obsega podajalnik ali napajalno korito, stezo in stopnico. Je idealen dom za vašega hrčka. Zgornji del je opremljen z rešetko in je odstranljiv za enostavno čiščenje kletke. Ta kletka ima dodatne tunele, ki vodijo iz kletke, in kupolo, kjer lahko vaš hrček uživa v 360-stopinjski … KLETKA ALEX 58x38x25cm ČRNA Read More »

KLETKA AIKO 38x23x23cm

Kletka za hrčke Aiko iz Duvo+ je kvalitetna kletka z rešetkami in plastičnim pladnjem. Kletka ima več nivojev in vključuje korito za pitje, prehod, podajalnik in stopnice. Je idealen dom za vašega hrčka. Zgornji del je odstranljiv za enostavno čiščenje kletke.

HIŠICA ZA HRČKE, PODGANE IN DEGUJE ČRNA 29X26X19CM

Simpatična hišica za hrčke, podgane ali deguje. Hišico Sputnik je mogoče postaviti na tla v kletki ali obesiti na kletko. To je idealen prostor za spanje ali skrivanje, za vašega ljubljenčka. Zgornji in spodnji del je mogoče enostavno razstaviti in ju enostavno očistiti. BARVA: ČRNA

GNEZDO IZ TRSTIKE ZA HRČKE 16CM

Idealno skrivališče za hrčke iz naravnega materiala – slame, primerno tudi za hranjenje. Za miren počitek vašega ljubljenčka.

Beeztees Kletka za hrčka Alex 58x38x25 cm

Beeztees Kletka ALEX za glodavce Kletka ALEX je preprosta, a elegantna kletka v trendovskih, vpadljivih barvah. Tekaški kolo zagotavlja, da je hrček, miška ali drug glodalec v dobri formi. Vključuje skledo za hrano in vodo. Mere: 58 x 38 x 25 cm.

Prijavi se
logo

Registriraj se