0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 9 rezultatov

SAVIC WC ZA HRČKE 17 X 10 X 10 CM

Ta wc je primeren za hrčke, miše in skakače. Vključuje majhne lopatke in pesek. Vpija urin in vonj. Da bi dno kletke ostalo čisto dlje časa, pesek menjajte redno, enkrat tedensko. Stranišče napolnite s peskom 1cm na debelo. Polnilo za wc je na voljo tudi posebaj. Za lažje navajanje na stranišče, vanj dodajte majhno količino … SAVIC WC ZA HRČKE 17 X 10 X 10 CM Read More »

SAVIC KLETKA SPELOS 42,5x38x24cm MODRA

Zabava in gibalne vaje, v prijetnem življenjskem okolju, za miši in pritlikave hrčke. Spelos Metro je kletka s prozornim plastičnim zgornjim delom. Kovinske rešetke v zgornjem delu delujejo kot dostopna vrata, hkrati pa zagotavljajo zadostno kroženje zraka. Na voljo je veliko zabave z vklučenim kolesom za tek in skrivanje v predorih. Poleg tega ima kletka … SAVIC KLETKA SPELOS 42,5x38x24cm MODRA Read More »

POČIVALNIK RELAX ZA PODGANE 34,5 X 30 CM

POČIVALNIK RELAX ZA PODGANE IN MALE ŽIVALI

KLETKA TOM 72x44x36cm MODRA

Kletka za glodavce Tom iz Duvo+ je kvalitetna kletka z rešetkami in plastičnim pladnjem. Kletka ima več nivojev in vključuje napajalnik, sprehajalno pot, posodico za hrano in kozolec. Zgornji del je odstranljiv za enostavnejše čiščenje kletke.

KLETKA FLOR 102x45x50cm MODRA

Kletka za MALE GLODALCE Duvo+ Flor je kletka z vrati in vključuje steklenico za pijačo, sklede za hranjenje in stopnice.

114,58

HIŠKA ZA HRČKA 11,5X9X8

HIŠKA ZA HRČKA FERPLAST HIŠKA  MULTICOLOR PISANA ZA HRČKA 11,5x9x8cm Pisana plastična hišica za hrčka.

HIŠICA ZA HRČKE, PODGANE IN DEGUJE ČRNA 29X26X19CM

Simpatična hišica za hrčke, podgane ali deguje. Hišico Sputnik je mogoče postaviti na tla v kletki ali obesiti na kletko. To je idealen prostor za spanje ali skrivanje, za vašega ljubljenčka. Zgornji in spodnji del je mogoče enostavno razstaviti in ju enostavno očistiti. BARVA: ČRNA

GNEZDO IZ TRSTIKE ZA HRČKE 16CM

Idealno skrivališče za hrčke iz naravnega materiala – slame, primerno tudi za hranjenje. Za miren počitek vašega ljubljenčka.

Beeztees Kletka za hrčka Alex 58x38x25 cm

Beeztees Kletka ALEX za glodavce Kletka ALEX je preprosta, a elegantna kletka v trendovskih, vpadljivih barvah. Tekaški kolo zagotavlja, da je hrček, miška ali drug glodalec v dobri formi. Vključuje skledo za hrano in vodo. Mere: 58 x 38 x 25 cm.

Prijavi se
logo

Registriraj se