Prikaz vseh 5 rezultatov

Out of stock

NEW COMFORT XS DO 12kg TRAK 3m SIVI

flexi Novi Comfort tračni vodnik Izjemno trpežen visokokakovosten samodejni vodnik za pse. Tehnične lastnosti: Robustno ohišje vodil je na voljo v 4 barvah: modra, zelena, siva in roza. Ohišje je mogoče nadgraditi s flexi Multi box posodo in flexi Led osvetlitvijo. Vzdržljiv pas na povodcu s kromirano varnostno zaponko zagotavlja trajnost. Z vsakim flexi povodcem … NEW COMFORT XS DO 12kg TRAK 3m SIVI Read More »

13,31
Ocenjeno 0 od 5
Out of stock

FLEXI NEW COMFORT XS DO 12kg TRAK 3m ZELEN

flexi Novi Comfort tračni vodnik Izjemno trpežen visokokakovosten samodejni vodnik za pse. Tehnične lastnosti: Robustno ohišje vodil je na voljo v 4 barvah: modra, zelena, siva in roza. Ohišje je mogoče nadgraditi s flexi Multi box posodo in flexi Led osvetlitvijo. Vzdržljiv pas na povodcu s kromirano varnostno zaponko zagotavlja trajnost. Z vsakim flexi povodcem … FLEXI NEW COMFORT XS DO 12kg TRAK 3m ZELEN Read More »

13,31
Ocenjeno 0 od 5
Out of stock

FLEXI NEW COMFORT L DO 50kg TRAK 8m MODER

flexi Novi Comfort tračni vodnik Izjemno trpežen visokokakovosten samodejni vodnik za pse. Tehnične lastnosti: Robustno ohišje vodil je na voljo v 4 barvah: modra, zelena, siva in roza. Ohišje je mogoče nadgraditi s flexi Multi box posodo in flexi Led osvetlitvijo. Vzdržljiv pas na povodcu s kromirano varnostno zaponko zagotavlja trajnost. Z vsakim flexi povodcem … FLEXI NEW COMFORT L DO 50kg TRAK 8m MODER Read More »

30,99
Ocenjeno 0 od 5
Out of stock

FLEXI DESIGN M DO 25kg TRAK 5m RUMEN

flexi Novi Comfort tračni vodnik Izjemno trpežen visokokakovosten samodejni vodnik za pse. Tehnične lastnosti: Robustno ohišje vodil je na voljo v 4 barvah: modra, zelena, siva in roza. Vzdržljiv pas na povodcu s kromirano varnostno zaponko zagotavlja trajnost. Z vsakim flexi povodcem je varnostna zanka (preberite navodilo). Vsi flexi vodniki vsebujejo preprost in zanesljiv sistem … FLEXI DESIGN M DO 25kg TRAK 5m RUMEN Read More »

17,86
Ocenjeno 0 od 5
Out of stock

FLEKSI DESIGN L DO 50kg TRAK 5m ROZA

flexi Novi Comfort tračni vodnik Izjemno trpežen visokokakovosten samodejni vodnik za pse. Tehnične lastnosti: Robustno ohišje vodil je na voljo v 4 barvah: modra, zelena, siva in roza. Ohišje je mogoče nadgraditi s flexi Multi box posodo in flexi Led osvetlitvijo. Vzdržljiv pas na povodcu s kromirano varnostno zaponko zagotavlja trajnost. Z vsakim flexi povodcem … FLEKSI DESIGN L DO 50kg TRAK 5m ROZA Read More »

19,56
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se

Please accept the Terms and Conditions to proceed.