0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 5 rezultatov

Royal Canin Yorkshire – 1,5 kg

Popolna briketirana hrana za odrasle pse pasme Yorkshire terier od 10. meseca starosti naprej. Visoka vsebnost lahko prebavljivih beljakovin, ki pomagajo vzdrževati ustrezno mišično maso in ne povzročajo težav s hrano. Majhni briketki zagotavljajo tudi moč dragocenih maščobnih kislin, zato koža in dlaka vašega psa ostajata zdrava, prijetna na dotik in sijoča. SESTAVA dehidrirane perutninske beljakovine, koruzna … Royal Canin Yorkshire – 1,5 kg Read More »

Royal Canin Sterilised – 2 kg

Sterilised je popolna briketirana hrana za odrasle mačke, ki so nagnjene k pridobivanju telesne teže. Iztrebki so majhni in kompaktni, z manj neprijetnega vonja. Pomaga zadovoljiti apetit Pomaga ohranjati idealno telesno težo Uravnoteženost mineralov skrbi za zdrav urinarni trakt Vitamini in minerali za močan imunski sistem Upočasnjuje prehranjevanje in preprečuje goltanje Mačke po kastraciji in … Royal Canin Sterilised – 2 kg Read More »

Royal Canin Light Weight Care 1,5 KG

Hrana Royal Canin Light je namenjena vsem mačkam, ki imajo težave z ohranjanjem idealne telesne mase. Vsebuje L-karnitin, ki v povezavi z visoko vsebnostjo beljakovin (40 %) omogoča mački ohranitev mišične mase, medtem ko se zaloge maščobe porabljajo bolj učinkovito. Primerna za mačke, ki morajo zmanjšati telesno težo ali za ohranjanje idealne telesne mase pri … Royal Canin Light Weight Care 1,5 KG Read More »

Royal Canin Digestive Care 2KG

Hrana Royal Canin Digestive Care je popolna hrana za odrasle mačke, ki skrbi za zdravo prebavo. Formula temelji na visoko prebavljivih sestavinah, olajša prebavo in tako zmanjša količino iztrebkov. Namenjena vsem odraslim mačkam z občutljivo prebavo Spodbuja žvečenje in upočasnjuje prehranjevanje. Zmanjšanje volumna iztrebkov do 35%! Ne draži prebave Beljakovine iz rib Dodatki, ki izboljšujejo … Royal Canin Digestive Care 2KG Read More »

Royal Canin Cat Urinary Care – 2kg

Formula, ki pomaga pri uravnavanju pH-ja sečil, zaradi česar nastaja manj koncentriran urin kar pomaga pri ohranjanju ravnovesja v sečilih. Neustrezna prehrana je glavni vzrok za iztrebke z neprijetnim vonjem. Lahko prebavljiva hrana bistveno zmanjša neprijetne vonjave. S stimulacijo črevesne flore se neprijeten vonj zmanjša do 60%. SESTAVA: Dehdrirane perutninske beljakovine, koruza, izolat rastlinskih beljakovin*, riž, … Royal Canin Cat Urinary Care – 2kg Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se