0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikazovanje 1–30 od 47 rezultatov

Suha pasja hrana Rafi z zajcem vreča 3 kg

Če je suha hrana najljubši priboljšek vašega psa, mu dajte novo hrano Rafi Rabbit. Njegova receptura upošteva potrebo po vseh hranilih, potrebnih za ohranjanje zdravja in dobre kondicije odraslega psa. Surovine živalskega izvora, uporabljene v proizvodnji, so vir kakovostnih polnovrednih beljakovin, maščob ter vseh potrebnih mineralov in vitaminov. Kunec je surovina, ki je še posebej bogata z lahko … Suha pasja hrana Rafi z zajcem vreča 3 kg Read More »

Suha pasja hrana Rafi z raco vreča 3 kg

Edinstven okus, veliko dragocenih dodatkov, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin, pomembnih za pse – to je Rafi suha hrana z raco. Njegova receptura je sestavljena tako, da pokrije potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih in vitaminih. Zahvaljujoč temu zagotavlja pravilno delovanje telesa, dobro kondicijo in zdravje odraslega psa. Raca je surovina, posebej bogata z lahko prebavljivimi … Suha pasja hrana Rafi z raco vreča 3 kg Read More »

Suha pasja hrana Rafi z jagnjetino, 10 kg Brez glutena

Suha pasja hrana Rafi z jagnjetino, GLUTEN FREE Iščete izdelek, ki bo popestril dnevno prehrano vašega ljubljenčka? V tem primeru ste prišli na pravo mesto – predstavljamo vam novo Rafi Lamb Dry Food. Je izdelek, poln dragocenih hranil, mineralov in vitaminov, potrebnih za ohranjanje zdravja in dobrega stanja odraslega psa. Kakovostne surovine živalskega izvora, ki se uporabljajo v … Suha pasja hrana Rafi z jagnjetino, 10 kg Brez glutena Read More »

Suha pasja hrana Rafi z jagnjetino 3 kg

Iščete izdelek, ki bo popestril vsakodnevno prehrano vašega ljubljenčka? Če je tako, ste prišli na pravo mesto – predstavljamo vam novo suho hrano Rafi jagnjetina. Je izdelek, poln dragocenih hranil, mineralov in vitaminov, potrebnih za ohranjanje zdravja in dobre kondicije odraslega psa. Visokokakovostne surovine živalskega izvora, ki se uporabljajo v proizvodnji, so vir popolnih beljakovin, s tem pa … Suha pasja hrana Rafi z jagnjetino 3 kg Read More »

Suha pasja hrana Rafi Junior z jagnjetino 3 kg vreča

Se sprašujete, s kakšnimi izdelki popestriti dnevno prehrano mladičev in mladih psov? Rafi suha hrana z jagnjetino je odlična rešitev. Ta polnovredni obrok je uravnotežen po vsebnosti osnovnih hranil, vitaminov in mineralov, ki pogojujejo pravilno rast pasjih mladičev in mladih psov. Lososovo olje in dodatek lanenega semena zagotavljata pravilno količino n-3 in n-6 maščobnih kislin. Njihovo zagotavljanje je še … Suha pasja hrana Rafi Junior z jagnjetino 3 kg vreča Read More »

Suha hrana za pse Rafi z zajcem, brez žit 10 kg

Suha hrana za pse Rafi z zajcem, 10 kg, GRAIN FREE Če je suha hrana najljubša poslastica vašega psa, mu dajte novo Rafi Rabbit Food. Njegova formula upošteva potrebo po vseh hranilih, potrebnih za vzdrževanje zdravja in dobrega stanja odraslega psa. Surovine živalskega izvora, ki se uporabljajo v proizvodnji, so vir kakovostnih polnovrednih beljakovin, maščob in vseh … Suha hrana za pse Rafi z zajcem, brez žit 10 kg Read More »

Suha hrana za pse Rafi z raco, 10 kg brez žit

Suha hrana za pse Rafi z raco, GRAIN FREE Edinstven okus, veliko dragocenih dodatkov, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin, pomembnih za psa – takšna je Rafi suha hrana z raco. Njegova formula je sestavljena tako, da pokriva potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih in vitaminih. Zahvaljujoč temu zagotavlja pravilno delovanje telesa, dobro kondicijo in zdravje … Suha hrana za pse Rafi z raco, 10 kg brez žit Read More »

Suha hrana za pse Rafi Junior z jagnjetino, 10 kg Brez žit

VIKEND AKCIJA: Popolna hrana za mladičke za vse srednje in velike pasme, Znižana suha hrana in še ob naročilu prejmete 2x 400g mokre hrane brezplačno.

Royal Canin Yorkshire – 1,5 kg

Popolna briketirana hrana za odrasle pse pasme Yorkshire terier od 10. meseca starosti naprej. Visoka vsebnost lahko prebavljivih beljakovin, ki pomagajo vzdrževati ustrezno mišično maso in ne povzročajo težav s hrano. Majhni briketki zagotavljajo tudi moč dragocenih maščobnih kislin, zato koža in dlaka vašega psa ostajata zdrava, prijetna na dotik in sijoča. SESTAVA dehidrirane perutninske beljakovine, koruzna … Royal Canin Yorkshire – 1,5 kg Read More »

Primordial Puppy meat & fresh sea fish 2 KG

Primordial Grain-Free Puppy Chicken and Sea Fish je popolna hrana brez žitaric, bogata z beljakovinami visoke biološke vrednosti in z ustrezno sestavo amino kislin. Piščančje meso, ki prihaja izključno od živali s talne reje, zagotavlja lahko prebavljive beljakovine, z okusom, ki ga imajo psi radi. Morske ribe, bogate z mineralnimi solmi, zagotavljajo lahko prebavljive beljakovine … Primordial Puppy meat & fresh sea fish 2 KG Read More »

Primordial Adult Mini fresh trout & duck 2KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana bogatega okusa sveže postrvi in race ustvarjena za potrebe odraslih psov malih pasem. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Račje meso poskrbi za vnos beljakovin in vitamina A, ki nudi podporo kostem, povečuje odpornost in izboljšuje kožušček. Postrv pa pripomore k odstranjevanju … Primordial Adult Mini fresh trout & duck 2KG Read More »

Primordial Adult Mini fresh Sardine & Goose 2 KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana bogatega okusa svežih sardin in gosi ustvarjena za potrebe odraslih psov malih pasem. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa in 30% zelenjave, zelišč in sadja. Sardine in gosje meso sta bogat vir kalcija, ki poskrbi za zdravo srce in kosti, omega 3 … Primordial Adult Mini fresh Sardine & Goose 2 KG Read More »

Primordial Adult fresh tuna&lamb 2 KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana sočnega okusa sveže jagnjetine in tune ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Mlado meso pašniške jagnjetine je bogato z beljakovinami, ki skrbijo za prebavo in absorpcijo hranil, tuna pa z vsebnostjo Omega-3 omogoča zdrav in sijoč kožušček. … Primordial Adult fresh tuna&lamb 2 KG Read More »

Primordial Adult Fresh Tuna&Lamb 12 KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana sočnega okusa sveže jagnjetine in tune ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Mlado meso pašniške jagnjetine je bogato z beljakovinami, ki skrbijo za prebavo in absorpcijo hranil, tuna pa z vsebnostjo Omega-3 omogoča zdrav in sijoč kožušček. … Primordial Adult Fresh Tuna&Lamb 12 KG Read More »

Primordial Adult fresh mackerel & buffalo 2KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana nepozabnega okusa bivola in sveže skuše ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Meso bivola ima visoko vsebnost beljakovin in je bogato z linolno kislino – snov, ki zmanjšuje tveganje za nastanek raka in preprečuje širjenje rakavih celic. … Primordial Adult fresh mackerel & buffalo 2KG Read More »

Primordial Adult Fresh Mackerel & Buffalo 12KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana nepozabnega okusa bivola in sveže skuše ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Meso bivola ima visoko vsebnost beljakovin in je bogato z linolno kislino – snov, ki zmanjšuje tveganje za nastanek raka in preprečuje širjenje rakavih celic. … Primordial Adult Fresh Mackerel & Buffalo 12KG Read More »

ND adult mini buča, jagnjetina in borovnica 2,5kg

ND hrana za odrasle pse manjših pasem je popolna hrana za vašega psa z okusom buče, jagnjetine in borovnice.

Akcija!

Mini Rafi z jagnjetino suha hrana za odrasle pse malih pasem 3 kg

Popolna suha hrana za odrasle pse malih pasem z jagnjetino Z mislijo na odrasle pse majhnih pasem smo ustvarili suho hrano Mini Rafiz jagnjetino, ki jo odlikuje edinstven okus, veliko dragocenih dodatkov, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin, pomembnih za pse. Njegova receptura je sestavljena tako, da pokrije potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih … Mini Rafi z jagnjetino suha hrana za odrasle pse malih pasem 3 kg Read More »

15,90
Akcija!

Mini Rafi z govejim mesom suha hrana za odrasle pse malih pasem 3 kg

Popolna suha hrana za odrasle pse malih pasem z govedino Z mislijo na odrasle pse majhnih pasem smo ustvarili suho hrano Mini Rafiz govedino, ki jo odlikujejo edinstven okus, številni dragoceni dodatki, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in za pse pomembnih maščobnih kislin. Njegova receptura je sestavljena tako, da pokrije potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih … Mini Rafi z govejim mesom suha hrana za odrasle pse malih pasem 3 kg Read More »

15,90

Kodila Bikovka 12cm

Bikovka je 100% naraven priboljšek, ki bo vašega ljubljenčka zaposlil za dalj časa in poskrbel za odstranitev zobnih oblog. Trdna struktura med žvečenjem krepi žvečilne mišice in čisti zobe. Naraven in okusen priboljšek, ki ga psi enostavno obožujejo.

KIVO HLADNO STISKANI PELETI RACA 4 KG

Z visoko vsebnostjo MONOPROTEINSKEGA mesa (meso je sušeno in ne sveže; na ta način je že predhodno dehidrirano in je posledično vsebnost mnogo višja kot če bi bilo dodano sveže meso, ki vsebuje cca 70% mesa) in dodanimi superživili, kot so: spirulina, ehinaceja, koprive … Dodano imajo tudi lososovo olje za optimalen vnos omega maščobnih kislin. Za razvajene brbončice pa … KIVO HLADNO STISKANI PELETI RACA 4 KG Read More »

Dolina Noteci Superfood puran, sušena hrana za pse 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – puranje jed  Dolina Noteci SUPERFOOD puranje jed je 100% dnevna potreba po vseh hranilih, popolna suha hrana za odrasle pse vseh pasem. Pestra in dragocena sestava vključuje 80 % svežega mesa in živalskih proizvodov iz purana, govedine, piščanca in svinjine, ki so vir visoko prebavljivih beljakovin, bogatih z vsemi esencialnimi aminokislinami. Inovativna proizvodna … Dolina Noteci Superfood puran, sušena hrana za pse 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood pegatke sušena hrana za pse 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD pegatke je popolna vzdrževalna hrana za odrasle pse. Meso in izdelki iz pegatk so odličen vir lahko prebavljivih beljakovin z visoko hranilno vrednostjo in maščobo, bogato z n-6 maščobnimi kislinami. Visoka vsebnost te surovine v hrani pozitivno vpliva na prehrano psov z občutljivim prebavnim traktom in obsežno dlako. Govedina in puran se odlično ujameta s … Dolina Noteci Superfood pegatke sušena hrana za pse 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood MINI teletina s pegatko sušena pasja hrana 1 kg

Hrana Dolina Noteci SUPERFOOD telečja jed s pegatko je popolna, vitalna hrana za odrasle pse majhnih pasem. Teletina vsebuje veliko beljakovin in hkrati malo maščob. Bogata je z vitamini skupine B, zlasti z vitaminom B1 – nujen za zdravje živčnega in srčno-žilnega sistema, in B12 – sodeluje pri tvorbi rdečih krvničk, pa tudi z železom … Dolina Noteci Superfood MINI teletina s pegatko sušena pasja hrana 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood MINI jed iz jagnjetine s kozicami sušena pasja hrana 1 kg

Popolna suha hrana za odrasle pse majhnih pasem – jagnjetina s kozicami   Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina s kozicami je popolna vzdrževalna hrana za odrasle pse majhnih pasem. Jagnjetina je vir cinka – mineralne sestavine, ki ima pomembno vlogo pri uravnavanju funkcij kože. Je tudi vir za pasji organizem pomembnih vitaminov B12 in niacina, ki pozitivno vplivata na živčni … Dolina Noteci Superfood MINI jed iz jagnjetine s kozicami sušena pasja hrana 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood Losos Posušena Hrana Za Pse 8X1 Kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed z lososom Dolina Noteci SUPERFOOD lososova jed je popolna vzdrževalna hrana za odrasle pse. Losos je vrsta mesa z enim najvišjih razmerij prebavljivosti beljakovin in maščob, zaradi česar je hrana izjemno lahko prebavljiva in vsebuje dragocene n-3 maščobne kisline, ki delujejo protivnetno in skrbijo za zdravo telo psa. Visoka vsebnost mesa in … Dolina Noteci Superfood Losos Posušena Hrana Za Pse 8X1 Kg Read More »

Dolina Noteci Superfood losos posušena hrana za pse 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed z lososom Dolina Noteci SUPERFOOD lososova jed je popolna vzdrževalna hrana za odrasle pse. Losos je vrsta mesa z enim najvišjih razmerij prebavljivosti beljakovin in maščob, zaradi česar je hrana izjemno lahko prebavljiva in vsebuje dragocene n-3 maščobne kisline, ki delujejo protivnetno in skrbijo za zdravo telo psa. Visoka vsebnost mesa in … Dolina Noteci Superfood losos posušena hrana za pse 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse z zajcem 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD z zajcem je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Sestava surovin v jedi zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov ter jim zagotavlja vsa hranila v natančno izbranih razmerjih in količinah. Za kunčje meso in jetra je značilna visoka vsebnost polnovrednih beljakovin z nadpovprečnimi parametri prebavljivosti. … Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse z zajcem 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – hrana iz jagnjetine Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Jagnjetina je vrsta mesa, ki zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov, pri čemer zagotavlja vse hranilne snovi v natančno izbranih razmerjih in količinah. Jagnječje meso in surovine odlikuje izjemen okus, visoka … Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood Jagnjetina Sušena Hrana Za Pse 8×1 Kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed iz jagnjetine Popolna, sušena hrana Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina v celoti zadovoljuje prehranske potrebe odraslih psov vseh pasem. 100 g končnega izdelka je narejenega iz kar 200 g sveže jagnjetine, govedine, piščanca in svinjine. Pomembno je, da postopek sušenja ohrani večino vrednosti svežih sestavin, uporabljenih v proizvodnji. Jagnjetina je vir cinka – minerala, … Dolina Noteci Superfood Jagnjetina Sušena Hrana Za Pse 8×1 Kg Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se