0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikazovanje 1–30 od 37 rezultatov

SPF ZA PSE LOSOS 1KG

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed z lososom Dolina Noteci SUPERFOOD lososova jed je popolna vzdrževalna hrana za odrasle pse. Losos je vrsta mesa z enim najvišjih razmerij prebavljivosti beljakovin in maščob, zaradi česar je hrana izjemno lahko prebavljiva in vsebuje dragocene n-3 maščobne kisline, ki delujejo protivnetno in skrbijo za zdravo telo psa. Visoka vsebnost mesa in … SPF ZA PSE LOSOS 1KG Read More »

SPF YUNIOR ZA PSE ZAJEC 1KG

Dolina Noteci SUPERFOOD z zajcem je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Sestava surovin v jedi zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov ter jim zagotavlja vsa hranila v natančno izbranih razmerjih in količinah. Za kunčje meso in jetra je značilna visoka vsebnost polnovrednih beljakovin z nadpovprečnimi parametri prebavljivosti. … SPF YUNIOR ZA PSE ZAJEC 1KG Read More »

SPF YUNIOR JAGNETINA 1 KG

Dolina Noteci SUPERFOOD – hrana iz jagnjetine Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Jagnjetina je vrsta mesa, ki zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov, pri čemer zagotavlja vse hranilne snovi v natančno izbranih razmerjih in količinah. Jagnječje meso in surovine odlikuje izjemen okus, visoka … SPF YUNIOR JAGNETINA 1 KG Read More »

SPF RACA SUPER HRANA ZA ODR. PSE 1KG

Popolna suha hrana za odrasle pse majhnih pasem – jagnjetina s kozicami   Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina s kozicami je popolna vzdrževalna hrana za odrasle pse majhnih pasem. Jagnjetina je vir cinka – mineralne sestavine, ki ima pomembno vlogo pri uravnavanju funkcij kože. Je tudi vir za pasji organizem pomembnih vitaminov B12 in niacina, ki pozitivno vplivata na živčni … SPF RACA SUPER HRANA ZA ODR. PSE 1KG Read More »

RAFI SUHA HRANA ZA PSE JAGNJETINA 3KG

Iščete izdelek, ki bo popestril vsakodnevno prehrano vašega ljubljenčka? Če je tako, ste prišli na pravo mesto – predstavljamo vam novo suho hrano Rafi jagnjetina. Je izdelek, poln dragocenih hranil, mineralov in vitaminov, potrebnih za ohranjanje zdravja in dobre kondicije odraslega psa. Visokokakovostne surovine živalskega izvora, ki se uporabljajo v proizvodnji, so vir popolnih beljakovin, s tem pa … RAFI SUHA HRANA ZA PSE JAGNJETINA 3KG Read More »

RAFI SUHA HRANA ZA PSA ZAJEC 3KG

Če je suha hrana najljubši priboljšek vašega psa, mu dajte novo hrano Rafi Rabbit. Njegova receptura upošteva potrebo po vseh hranilih, potrebnih za ohranjanje zdravja in dobre kondicije odraslega psa. Surovine živalskega izvora, uporabljene v proizvodnji, so vir kakovostnih polnovrednih beljakovin, maščob ter vseh potrebnih mineralov in vitaminov. Kunec je surovina, ki je še posebej bogata z lahko … RAFI SUHA HRANA ZA PSA ZAJEC 3KG Read More »

RAFI POP. HRANA ZA PSA RACA 3KG

Edinstven okus, veliko dragocenih dodatkov, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin, pomembnih za pse – to je Rafi suha hrana z raco. Njegova receptura je sestavljena tako, da pokrije potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih in vitaminih. Zahvaljujoč temu zagotavlja pravilno delovanje telesa, dobro kondicijo in zdravje odraslega psa. Raca je surovina, posebej bogata z lahko prebavljivimi … RAFI POP. HRANA ZA PSA RACA 3KG Read More »

RAFI MINI JAGNJETINA ZA PSE 3KG

Popolna suha hrana za odrasle pse malih pasem z jagnjetino Z mislijo na odrasle pse majhnih pasem smo ustvarili suho hrano Mini Rafiz jagnjetino, ki jo odlikuje edinstven okus, veliko dragocenih dodatkov, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin, pomembnih za pse. Njegova receptura je sestavljena tako, da pokrije potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih … RAFI MINI JAGNJETINA ZA PSE 3KG Read More »

RAFI MINI GOVEDINA ZA PSE 3KG

Popolna suha hrana za odrasle pse malih pasem z govedino Z mislijo na odrasle pse majhnih pasem smo ustvarili suho hrano Mini Rafiz govedino, ki jo odlikujejo edinstven okus, številni dragoceni dodatki, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in za pse pomembnih maščobnih kislin. Njegova receptura je sestavljena tako, da pokrije potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih … RAFI MINI GOVEDINA ZA PSE 3KG Read More »

PRIM. ZA MLADE PSE PIŠČANEC 2 KG

Primordial Grain-Free Puppy Chicken and Sea Fish je popolna hrana brez žitaric, bogata z beljakovinami visoke biološke vrednosti in z ustrezno sestavo amino kislin. Piščančje meso, ki prihaja izključno od živali s talne reje, zagotavlja lahko prebavljive beljakovine, z okusom, ki ga imajo psi radi. Morske ribe, bogate z mineralnimi solmi, zagotavljajo lahko prebavljive beljakovine … PRIM. ZA MLADE PSE PIŠČANEC 2 KG Read More »

PRIM. TUNA JAGNJETINA ADULT 12 KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana sočnega okusa sveže jagnjetine in tune ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Mlado meso pašniške jagnjetine je bogato z beljakovinami, ki skrbijo za prebavo in absorpcijo hranil, tuna pa z vsebnostjo Omega-3 omogoča zdrav in sijoč kožušček. … PRIM. TUNA JAGNJETINA ADULT 12 KG Read More »

PRIM. ADULT SKUŠA IN BIVOL 2KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana nepozabnega okusa bivola in sveže skuše ustvarjena za potrebe odraslih psov. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa. Meso bivola ima visoko vsebnost beljakovin in je bogato z linolno kislino – snov, ki zmanjšuje tveganje za nastanek raka in preprečuje širjenje rakavih celic. … PRIM. ADULT SKUŠA IN BIVOL 2KG Read More »

PR. ADULT MINI SARDINA-GOSKA ZA PSA 2KG

Slastna, lahko prebavljiva, brezžitna hrana bogatega okusa svežih sardin in gosi ustvarjena za potrebe odraslih psov malih pasem. Temelji na naravnih prehranskih navadah psov in se ponaša s kar 70% vsebnostjo mesa in 30% zelenjave, zelišč in sadja. Sardine in gosje meso sta bogat vir kalcija, ki poskrbi za zdravo srce in kosti, omega 3 … PR. ADULT MINI SARDINA-GOSKA ZA PSA 2KG Read More »

NEW RAFI DRY DOG – RABBIT 10 kg

Suha hrana za pse Rafi z zajcem, 10 kg, GRAIN FREE Če je suha hrana najljubša poslastica vašega psa, mu dajte novo Rafi Rabbit Food. Njegova formula upošteva potrebo po vseh hranilih, potrebnih za vzdrževanje zdravja in dobrega stanja odraslega psa. Surovine živalskega izvora, ki se uporabljajo v proizvodnji, so vir kakovostnih polnovrednih beljakovin, maščob in vseh … NEW RAFI DRY DOG – RABBIT 10 kg Read More »

NEW RAFI DRY DOG – LAMB 10 kg

Suha pasja hrana Rafi z jagnjetino, GLUTEN FREE Iščete izdelek, ki bo popestril dnevno prehrano vašega ljubljenčka? V tem primeru ste prišli na pravo mesto – predstavljamo vam novo Rafi Lamb Dry Food. Je izdelek, poln dragocenih hranil, mineralov in vitaminov, potrebnih za ohranjanje zdravja in dobrega stanja odraslega psa. Kakovostne surovine živalskega izvora, ki se uporabljajo v … NEW RAFI DRY DOG – LAMB 10 kg Read More »

NEW RAFI DRY DOG – DUCK 10 kg

Suha hrana za pse Rafi z raco, GRAIN FREE Edinstven okus, veliko dragocenih dodatkov, visoka vsebnost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin, pomembnih za psa – takšna je Rafi suha hrana z raco. Njegova formula je sestavljena tako, da pokriva potrebe po vseh potrebnih hranilih, mineralih in vitaminih. Zahvaljujoč temu zagotavlja pravilno delovanje telesa, dobro kondicijo in zdravje … NEW RAFI DRY DOG – DUCK 10 kg Read More »

DSENSE RACA PURAN LIGHT 2 KG

Celovit obrok brez žitaric za starejše pse (stare 7 let in več) in odrasle pse nagnjene k prekomerni teži. Dibaq Sense Raca in puran je recept, ki ne vsebuje žitaric in je razvit posebej za odrasle pse nagnjene k prekomerni teži in/ali starejše pse (starejše od 7 leta starosti). Sveže meso race in purana z … DSENSE RACA PURAN LIGHT 2 KG Read More »

DSENSE MINI JAGNJETINA 2 KG

Celovit obrok namenjen za pse manjših pasem vseh starosti vsebuje le en vrsto proteinov in ne vsebuje žitaric, zato je popolna izbira za pse, ki so preobčutljivi na piščanca ali druge vrste mesa. Sestava: Sveža jagnjetina 33%, dehidrirana jagnjetina 25%, oluščen grah, krompir, piščančje olje, pesina kaša, hidrolizat jagnječih jetrc, sveža zelenjava in sadje 4% (stročji … DSENSE MINI JAGNJETINA 2 KG Read More »

DSENSE ADULT PIŠČ. IN RACA 2KG

Hrana namenjena za pse vseh pasem pripravljena iz svežega piščanca in race spodbuja prebavo, preprečuje debelost, zmanjšuje možnost alergijskih reakcij in ne vsebuje žitaric. Sestava: Sveže piščančje meso 20%, sveže meso race 20%, dehidrirano piščančje meso 20%, oluščen grah, krompir, piščančje olje, pesina kaša, dehidrirani piščančji proteini, hidrolizat piščančjih jetrc, sveža zelenjava in sadje 4% (gobe, … DSENSE ADULT PIŠČ. IN RACA 2KG Read More »

Dolina Noteci Superfood Losos Posušena Hrana Za Pse 8X1 Kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed z lososom Dolina Noteci SUPERFOOD lososova jed je popolna vzdrževalna hrana za odrasle pse. Losos je vrsta mesa z enim najvišjih razmerij prebavljivosti beljakovin in maščob, zaradi česar je hrana izjemno lahko prebavljiva in vsebuje dragocene n-3 maščobne kisline, ki delujejo protivnetno in skrbijo za zdravo telo psa. Visoka vsebnost mesa in … Dolina Noteci Superfood Losos Posušena Hrana Za Pse 8X1 Kg Read More »

Akcija!

Dolina Noteci Superfood jed za pegatke, sušena hrana za pse 5 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed iz pegatk   Dolina Noteci SUPERFOOD jed za pegatke je popolna osnovna hrana namenjena odraslim psom. Meso in izdelki iz pegatk so odličen vir lahko prebavljivih beljakovin visoke hranilne vrednosti in maščob, bogatih z n-6 maščobnimi kislinami. Visoka vsebnost te surovine v hrani pozitivno vpliva na prehrano psov z občutljivim prebavnim traktom … Dolina Noteci Superfood jed za pegatke, sušena hrana za pse 5 kg Read More »

49,90

Dolina Noteci Superfood Jagnjetina Sušena Hrana Za Pse 8×1 Kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed iz jagnjetine Popolna, sušena hrana Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina v celoti zadovoljuje prehranske potrebe odraslih psov vseh pasem. 100 g končnega izdelka je narejenega iz kar 200 g sveže jagnjetine, govedine, piščanca in svinjine. Pomembno je, da postopek sušenja ohrani večino vrednosti svežih sestavin, uporabljenih v proizvodnji. Jagnjetina je vir cinka – minerala, … Dolina Noteci Superfood Jagnjetina Sušena Hrana Za Pse 8×1 Kg Read More »

Dolina Noteci Superfood jagnjetina air dried hrana za pse 5 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed iz jagnjetine  Popolna sušena hrana Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina v celoti zadovolji prehranske potrebe odraslih psov vseh pasem. 100 g končnega izdelka je sestavljeno iz kar 200 g svežega jagnječjega, govejega, piščančjega in svinjskega mesa. Pomembno je, da proces sušenja ohrani večino kakovosti svežih sestavin, uporabljenih v proizvodnji. Jagnjetina je vir cinka – … Dolina Noteci Superfood jagnjetina air dried hrana za pse 5 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood Govedina Sušena Hrana Za Pse 8X1 Kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – goveja jed Goveja jed Dolina Noteci SUPERFOOD je polnovredna sušena hrana, ki v celoti zadovoljuje prehranske potrebe odraslih psov vseh pasem. Čigava sestava surovin upošteva hranila in biološko aktivne spojine. 100 g končnega izdelka je narejenega iz kar 200 g svežega mesa in izdelkov živalskega izvora iz govejega, piščančjega in svinjskega mesa. Z nežnim … Dolina Noteci Superfood Govedina Sušena Hrana Za Pse 8X1 Kg Read More »

Dolina Noteci Superfood goska posušena hrana za pse 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – GOSKA Dolina Noteci SUPERFOOD gosja jed je popolna suha hrana namenjena vsem odraslim psom, ki pokriva dnevne potrebe po vseh hranilih. Pestra in dragocena sestava vključuje 80 % svežega mesa in živalskih proizvodov iz gosi, govedine, piščanca in svinjine, ki so vir visoko prebavljivih beljakovin, bogatih z vsemi esencialnimi aminokislinami. Inovativna proizvodna metoda, … Dolina Noteci Superfood goska posušena hrana za pse 1 kg Read More »

Dolina Noteci Superfood Divjačina Sušena Hrana Za Pse 8X1 Kg

Dolina Noteci SUPERHRANA- jed iz divjačine Dolina Noteci SUPERFOOD jed iz divjačine je popolna suha hrana za odrasle pse vseh pasem, ki pokriva dnevne potrebe po vseh hranilnih snoveh. Pestra in dragocena sestava vključuje 80 % svežega mesa in živalskih proizvodov iz divjačine, govedine, piščanca in svinjine, ki so vir visoko prebavljivih beljakovin, bogatih z vsemi esencialnimi … Dolina Noteci Superfood Divjačina Sušena Hrana Za Pse 8X1 Kg Read More »

Akcija!

Dolina Noteci Superfood losos, sušena pasja hrana 5 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed z lososom Dolina Noteci SUPERFOOD lososova jed je popolna osnovna hrana namenjena odraslim psom. Losos je vrsta mesa z eno najvišjih stopenj prebavljivosti beljakovin in maščob, zaradi česar je hrana izjemno lahko prebavljiva in zagotavlja dragocene n-3 maščobne kisline, ki imajo protivnetne lastnosti in ohranjajo pasje telo zdravo. Visoka vsebnost mesa in … Dolina Noteci Superfood losos, sušena pasja hrana 5 kg Read More »

49,90

DNP SUPERFOOD ZA PSE JAGNJETINA 1KG

Dolina Noteci SUPERFOOD – jed iz jagnjetine  Popolna, sušena hrana Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina v celoti zadovoljuje prehranske potrebe odraslih psov vseh pasem. 100 g končnega izdelka je narejenega iz kar 200 g sveže jagnjetine, govedine, piščanca in svinjine. Pomembno je, da postopek sušenja ohrani večino vrednosti svežih sestavin, uporabljenih v proizvodnji. Jagnjetina je vir cinka – minerala, … DNP SUPERFOOD ZA PSE JAGNJETINA 1KG Read More »

DNP SUPERFOOD ZA PSE GOVEDINA ZA PSE 1KG

Dolina Noteci SUPERFOOD – goveja jed Goveja jed Dolina Noteci SUPERFOOD je polnovredna sušena hrana, ki v celoti zadovoljuje prehranske potrebe odraslih psov vseh pasem. Čigava sestava surovin upošteva hranila in biološko aktivne spojine. 100 g končnega izdelka je narejenega iz kar 200 g svežega mesa in izdelkov živalskega izvora iz govejega, piščančjega in svinjskega mesa. Z nežnim … DNP SUPERFOOD ZA PSE GOVEDINA ZA PSE 1KG Read More »

DNP SUPERFOOD ZA PSE DIVJAČINA 1KG

Dolina Noteci SUPERHRANA- jed iz divjačine Dolina Noteci SUPERFOOD jed iz divjačine je popolna suha hrana za odrasle pse vseh pasem, ki pokriva dnevne potrebe po vseh hranilnih snoveh. Pestra in dragocena sestava vključuje 80 % svežega mesa in živalskih proizvodov iz divjačine, govedine, piščanca in svinjine, ki so vir visoko prebavljivih beljakovin, bogatih z vsemi … DNP SUPERFOOD ZA PSE DIVJAČINA 1KG Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se