0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 19 rezultatov

VK repelentne ampule 3x1ml za mačke

Repelentna ampula za mačke je ampula proti zajedalcem, združujejo repelentne učinkovine sredstev, sivke, ikardina ter zagotavljajo učinkovito zaščito pred bolhami, klopi, muhami in komarji. Ena ampula učinkuje 3 do 6 tednov.

VK ovratnica proti zajedalcem za mačke

Repelentna ovratnica za mačke proti zajedalcem, združujejo repelentne učinkovine sredstev, sivke, ikardina ter zagotavljajo učinkovito zaščito pred bolhami, klopi, muhami in komarji. Delovanje: 4 mesece

TRIXIE LESENO STOJALO S POSODAMA 2x 0,2l

Dve posodi iz nerjavečega jekla na lesenem stojalu.

SPREJ OROPHARMA STOP INDOOR 500mL

Ta proizvod odžene pse in mačke od predmetov, ki jih želite zavarovati (rastline, preproge, oblazinjeno pohištvo…). Lahko ga uporabite tudi kot pršilo za šolanje psov/mačk – v zaprtih prostorih. UPORABA: Škropite vsakih 4 – 5 dni. OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Ne požirajte. Izogibajte se vdihavanju in stiku z očmi ali kožo. Pred uporabo najprej … SPREJ OROPHARMA STOP INDOOR 500mL Read More »

Simple Solution RAINFOREST odstranjevalec madežev in vonja 945ml

Simple Solution Rain Forest odstranjevalec madežev in vonja Z NARAVNIMI AKTIVNIMI SESTAVINAMI. Ohranite svoje talne površine čiste in sveže. Znebite se madežev in neprijetnega vonja z dokazano in intenzivno formulo znamke Simple Solution!™ Močna profesionalna formula s pro-bakterijami, ki proizvajajo encime, s katerimi odstranjujejo vonj in madeže, ki jih povzročijo hišni ljubljenčki. moč in koncentracija učinkovin za … Simple Solution RAINFOREST odstranjevalec madežev in vonja 945ml Read More »

PESEK SILICAT LAVANDA 2,2kg/5l

Padovan SILICAT lavender HIGIENSKA STELJA ZA MAČKE NA PODLAGI SILIKA GELA Z VONJEM SIVKE. SILICAT higienska stelja hitro vpija tekočino in na ta način preprečuje širjenje neprijetnih vonjav. Voda počasi izhlapeva, bakterije in neprijetne vonjave ostanejo vezane v granulah higienske stelje. Biološko razgradljiv, brez prahu in se ne lepi za tace in dlako. NAVODILA ZA … PESEK SILICAT LAVANDA 2,2kg/5l Read More »

Igračka laser

Igrača za mačke ali pse laser, je super igrača za živali, katere živijo v hiši, saj jih lahko z lovljenjem lučke zelo razgibamo.

GIMPET PESEK ZA MUCE BIOKATS BIANCO CLASSIC 10KG

GIMPET PESEK ZA MUCE BIOKATS BIANCO CLASSIC BELA BARVA – muce velikokrat zbolijo za okvaro ledvic, kar se lahko ugotovi po urinu. Na belem pesku za muce se takoj opazijo anomalije urina. Posebna bela barva še posebej dobro absorbira urin in iztrebke, zaradi česar je ta pesek še bolj učinkovit. MOČNA ABSORPCIJA VONJA – naša … GIMPET PESEK ZA MUCE BIOKATS BIANCO CLASSIC 10KG Read More »

Ferplast WC za mačke NIP Plus 10 za mačke 47x36x15,5 cm

FERPLAST LITTER TRAY NIP PLUS WC ZA MUCE Z OKVIRJEM Modeli: NIP PLUS 10- 47 x 36 x 15,5 cm; NIP PLUS 20- 55 x 40 x 17,5 cm. Različne barve. Za točno določeno barvo nas kontaktirajte!

Ferplast Predpražnik za Mačji WC 58,8×36,3×0,5 cm

ERPLAST CAT DOOR MAT PREDPRAŽNIK ZA MAČJI WC 58,8X36,3X0,5 CM Predražnik za mačji WC izdelan iz robustnega materiala za vzdrževanje čiste okolice mačjeg WC-a

DUVO KLETKA ZA MALE PSE

transportna kletka z nedrsečimi nogami Duvo+ vam omogoča varen prevoz psa v avtomobilu, lahko pa se uporablja tudi za spanje vašega psa doma. Kletko je enostavno zložiti in ima ročaj. Veliko psov ga uporablja tudi za dremež čez dan, po možnosti z mehko blazino. DIMENZIJE: 37X47X30CM

BIOKATS POSIP VET LINE ATTRACTING & CALMING 8L

BIOKATS POSIP VET LINE ATTRACTING & CALMING 8L BIOKAT’S peski za mačke se odlikujejo z izjemno vpojnostjo, visoko vezavo neprijetnih vonjav, fino granulacijo in nizko prašnostjo. Strokovnjaki so za vas in vašo mačko razvili inovativen posip, ki preprečuje nečistočo. Vsebuje posebne vonjave, ki imajo privlačen in pomirjujoč učinek na mačke. Prednosti posipa: – Enostaven za … BIOKATS POSIP VET LINE ATTRACTING & CALMING 8L Read More »

Beeztees Oprsnica za Mačke Comfort 22-24,5 cm, 30-39 cm

Beeztees COMFORT Oprsnica za mečke Mačja oprsnica iz močnega najlona. V kompletu sta povodec in zvonček. Zvonček je še posebej uporaben, kadar pustite mačko prosto hoditi ali teči. Mere: vrat 22-24,5 cm x trup 30-39 cm.

beeztees Mačja meta (Catnip) Sprej 30 ml

Mačja meta (Catnip) v spreju Aromatični sprej z mačjo meto za mačke. Naravna aroma spodbuja vašo mačko k igri. Nanesite pršilo na igračo ali praskalnik, da spodbudite igrivo vedenje vaše mačke. 100% naraven izvleček.

Beeztees Igračka za mačke Plišasta miš z zvončkom 5 cm

MIŠ PLIŠASTA Z ZVOKOM 5CM 1 KOM atraktivne mačje igrače, med igranjem oddajajo zvok

Prijavi se
logo

Registriraj se