0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikazovanje 1–30 od 470 rezultatov

Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 60W

Zoo Med Repti Basking Spot grelna žarnica – #1 grelna žarnica na svetu Žarnice Repti Basking Spot® imajo edinstven patentiran dvojni odsevnik, ki v ozek usmerjen žarek osredotoči 35% več toplote in svetlobe od klasičnih grelnih žarnic. Žarnice so idealne za vse tropske in puščavske plazilce, ki uravnavajo telesno temperature s sončenjem. Žarnice zagotavljajo do … Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 60W Read More »

Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 40W

Zoo Med Repti Basking Spot grelna žarnica – #1 grelna žarnica na svetu Žarnice Repti Basking Spot® imajo edinstven patentiran dvojni odsevnik, ki v ozek usmerjen žarek osredotoči 35% več toplote in svetlobe od klasičnih grelnih žarnic. Žarnice so idealne za vse tropske in puščavske plazilce, ki uravnavajo telesno temperature s sončenjem. Žarnice zagotavljajo do … Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 40W Read More »

Zoo Med Wipe Out čistilo za terarije 258 ml

Idealen je za čiščenje, razkuževanje in dezodoriranje terarijev in drugih prostorov za živali. WIPE OUT 1™ ubije Salmonello choleraesis  in Pseudomonas aeruginosa in lahko zmanjša širjenje bakterijskih okužb med vašimi živalmi. Zoo Med WIPE OUT 1™ 258 ml – razkužilo, čistilo in deodorant za terarij in kletke za male živali. Idealen je za čiščenje, razkuževanje in … Zoo Med Wipe Out čistilo za terarije 258 ml Read More »

Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Medium

Zoo Med Turtle Dock® plavajoči pomol za želve – Medium/Large Zoo Med edinstveni plavajoči pomol je odličen dodatek za vaš vodni terarij ali paludarij. Na njem se lahko sončijo in uživajo vaše vodne želve, primeren pa je tudi za žabe ali druge dvoživke (pupki), ki živijo v vodi in na kopnem. Samodejna funkcija prilagajanja višini … Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Medium Read More »

Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Large

Zoo Med Turtle Dock® plavajoči pomol za želve – Large Zoo Med edinstveni plavajoči pomol je odličen dodatek za vaš vodni terarij ali paludarij. Na njem se lahko sončijo in uživajo vaše vodne želve, primeren pa je tudi za žabe ali druge dvoživke (pupki), ki živijo v vodi in na kopnem. Samodejna funkcija prilagajanja višini … Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Large Read More »

Zoo Med ReptiTherm U.T.H. grelna podloga 24 W

Grelniki ReptiTherm® so idealen 24-urni primarni ali sekundarni vir toplote za tropske ali delno tropske vrste plazilcev. Zoo Med ReptiTherm® U.T.H. (under tank heater) grelna podloga za terarij Grelniki ReptiTherm® so idealen 24-urni primarni ali sekundarni vir toplote za tropske ali delno tropske vrste plazilcev. Vsi grelniki vsebujejo polprevodniški nikromov grelni element. Ti grelniki se … Zoo Med ReptiTherm U.T.H. grelna podloga 24 W Read More »

Zoo Med ReptiTherm U.T.H. grelna podloga 16 W

Grelniki ReptiTherm® so idealen 24-urni primarni ali sekundarni vir toplote za tropske ali delno tropske vrste plazilcev. Zoo Med ReptiTherm® U.T.H. (under tank heater) grelna podloga za terarij Grelniki ReptiTherm® so idealen 24-urni primarni ali sekundarni vir toplote za tropske ali delno tropske vrste plazilcev. Vsi grelniki vsebujejo polprevodniški nikromov grelni element. Ti grelniki se … Zoo Med ReptiTherm U.T.H. grelna podloga 16 W Read More »

Zoo Med ReptiShelter™ 3-v-1 Jama za plazilce 20cm

Ta jama je odličen dodatek za skrivanje ali odlaganje jajc za mnoge vrste plazilcev. Sedaj iz okolju prijazne keramike! ReptiShelter™ jama je edinstveni terarijski dodatek naravnega izgleda za mnoge vrste plazilcev, ki deluje kot naravno skrivališče, prostor za levitev ali odlaganje jajc. Sedaj izdelan iz okolju prijazne keramike! Mnogo vrst plazilcev in dvoživk ima v ujetništvu … Zoo Med ReptiShelter™ 3-v-1 Jama za plazilce 20cm Read More »

Zoo Med ReptiSand črni pesek 4,5 kg

Čudovit pesek “Midnight Black” za vse vrste puščavskih plazilcev. Črni pesek poudarja barve vseh oblik albinov in pastelnih barv kuščarjev in kač. Spodbuja naravno vedenje kopanja. Naravna barva! Brez dodanih barvil ali kemikalij. Zoo Med Repti Sand črni pesek za terarije čudovit naraven pesek “Midnight Black” za vse vrste puščavskih plazilcev črni pesek bo poudaril … Zoo Med ReptiSand črni pesek 4,5 kg Read More »

Zoo Med ReptiSafe pripravek za vodo 125 ml

Je tekoč preparate za pitno vodo za vse vrste kač, kuščarjev, vodnih želv, kopenskih želv, dvoživk, puščavskih rakov in pajkov. Zoo Med Reptisafe pripravek za vodo 125 ml Je tekoč preparate za pitno vodo za vse vrste kač, kuščarjev, vodnih želv, kopenskih želv, dvoživk, puščavskih rakov in pajkov. Prvi preparat za vodo za terarije, s … Zoo Med ReptiSafe pripravek za vodo 125 ml Read More »

Zoo Med ReptiCare grelna skala 10 W

Zoo Med Repticare Rock Heater® grelni kamen za plazilce – standard velikost (25x15x5cm) Grelnik Repticare Rock Heater® smo zasnovali za pomoč plazilcem pri prebavi, in ga ne smete uporabljati kot osnovni vir toplote ne za tropske ne za puščavske vrste plazilcev. Prednosti: Grelniki Repticare Rock Heater® so narejeni iz edinstvene mešanice hidriranega kamnitega materiala, ki je dvakrat močnejši … Zoo Med ReptiCare grelna skala 10 W Read More »

Zoo Med Repti-Sand 4,5 KG

Zoo Med Repti-Sand je idealen za ustvarjanje sušnega habitata za vaše puščavske plazilce. Pesek je naraven. Spodbuja vašega plazilca k kopanju in kopanju in je dober za odlaganje jajčec. Idealen je za bradate zmaje in druge plazilce, ki jih najdemo v puščavi ali savani. Pesek je idealen tudi za toplotne blazine, saj je dober prevodnik.

Zoo Med Repti Tuff vodoodbojna halogenska grelna žarnica 75W

Zoo Med Repti Tuff vodoodbojna halogenska grelna žarnica 75W Repti Tuff grelna žarnica je namenjena uporabi v vseh vodnih in vlažnih habitatih za plazilce in želve z izjemno dolgo življenjsko dobo – povprečno 2500 ur. Dodatna zaščita onemogoča okvare v primeru stika z vodo. Žarnica bo poskrbela, da bodo barve vašega plazilca še bolj izstopale. … Zoo Med Repti Tuff vodoodbojna halogenska grelna žarnica 75W Read More »

Zoo Med Repti Infrared grelna nočna žarnica 75W

Žarnica bo vaši živali v nočnem času zagotovila potrebno toploto v terariju brez nočnega bleščanje, ki bi lahko bilo moteče. Infrardeča žarnica je idealen 24-urni vir toplote za vse vrste plazilcev, dvoživk, ptic ali majhnih živali. Zoo Med Nocturnal Infrared Heat Lamp® infrardeča nočna grelna žarnica Zoo Med infrardeče nočne žarnice so visoko kvalitetne  žarnice izdelane v … Zoo Med Repti Infrared grelna nočna žarnica 75W Read More »

Zoo Med Repti Infrared grelna nočna žarnica 150W

Žarnica bo vaši živali v nočnem času zagotovila potrebno toploto v terariju brez nočnega bleščanje, ki bi lahko bilo moteče. Infrardeča žarnica je idealen 24-urni vir toplote za vse vrste plazilcev, dvoživk, ptic ali majhnih živali. Zoo Med Nocturnal Infrared Heat Lamp® infrardeča nočna grelna žarnica Zoo Med infrardeče nočne žarnice so visoko kvalitetne  žarnice izdelane v … Zoo Med Repti Infrared grelna nočna žarnica 150W Read More »

ZOO MED REPTI BARK SUBSTRAT ZA PLAZILCE 8,8 L

Zoo Med’s ReptiBark® je narejen iz lubja jelke. Popoln substrat za plazilce, ki ljubijo vlago, zaradi svoje sposobnosti, da absorbira vlago in jo nato spusti v terarij. Poleg tega manjši čipi zagotavljajo boljše zadrževanje vlage, hkrati pa preprečujejo, da bi se živa hrana skrila v vaš substrat. ReptiBark® je naravno dekorativen in daje vašemu terariju … ZOO MED REPTI BARK SUBSTRAT ZA PLAZILCE 8,8 L Read More »

Zoo Med ploščad za hranjenje drevesnih plazilcev

Estetska in realistična ploščad za hranjenje za vse drevesne vrste, ki se zelo dobro poda v tropski terarij! Zoo Med ploščad za hranjenje 20x10x5cm Končno estetska in realistična ploščad za hranjenje  za vse drevesne vrste, ki se zelo dobro poda v tropski terarij! Ploščad v izgledu gobe, velikosti 20x10x5cm  dopolni prostor in hkrati ponuja nov … Zoo Med ploščad za hranjenje drevesnih plazilcev Read More »

Zoo Med Paludarij 3v1 z 38 L akvarijem

Zoo Med Paludarium 3v1 – terarij z vgrajenim nano akvarijem Kaj pa, če bi lahko imeli terarij in akvarij v enem? Nekaj za vaše plazilce, rastline in ribe? Izberite paludarij in zgradite sanjski dom za svoje hišne ljubljenčke v eni od dveh razpoložljivih velikosti: –          60x60x91 cm paludarij z 38L akvarijem KROŠNJE – drevesne vrste lovijo … Zoo Med Paludarij 3v1 z 38 L akvarijem Read More »

319,00

Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Congo Ivy

Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Zoo Med Natural Bush™ dekorativna rastlina Congo Ivy Small – 36cm Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Vaš plazilec ne bo prepoznal razlike. Narejene so iz nestrupene kvalitetne in … Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Congo Ivy Read More »

Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Cannabis

Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Zoo Med Natural Bush™ dekorativna rastlina Cannabis Small – 36cm Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Vaš plazilec ne bo prepoznal razlike. Narejene so iz nestrupene kvalitetne in vzdržljive plastike prijetne … Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Cannabis Read More »

Zoo Med Natural Bush™ rastlina – L Amazonian Phyllo

Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Zoo Med Natural Bush™ dekorativna rastlina Amazonian Phyllo L – 56cm Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Vaš plazilec ne bo prepoznal razlike. Narejene so iz nestrupene kvalitetne in vzdržljive … Zoo Med Natural Bush™ rastlina – L Amazonian Phyllo Read More »

Zoo Med naravna hrana za odrasle bradate agame 567 g

Zoo Med naravna hrana za odrasle bradate agame z dodanimi vitamini in minerali. Pravilno razmerje beljakovin, kalcija in vlaknin za dolgotrajno zdravje odraslih agam. Vsebuje okusne regratove liste in druge rastline, ki jih agame obožujejo! Za dodatno raznolikost jo mešajte s črički Can O’ Crickets, črvi Can O’ Worms in s polži Can O’ Snails. … Zoo Med naravna hrana za odrasle bradate agame 567 g Read More »

Zoo Med naravna hrana za mlade Bradate Agame 567 g

Zoo Med hrana za mladiče bradatih agam z dodanimi vitamini in minerali Pravilno razmerje beljakovin, kalcija in vlaknin, ki jih potrebujejo razvijajoče se agame. Vsebuje okusne regratove liste in druge rastline, ki jih agame obožujejo! Za dodatno raznolikost jo mešajte s črički Can O’ Crickets  in z mokarji  Can O’ Mini Mealies. Naravno! Brez dodanih … Zoo Med naravna hrana za mlade Bradate Agame 567 g Read More »

Zoo Med hrana za vodne želve Maintenance 340 g

Hrana za odrasle vodne želve 15+cm – Formula za vzdževanje z dodatki vitaminov in mineralov Zoo Med hrano za vodne želve uporabljajo in priporočajo živalski vrtovi, veterinarji in profesionalni rejci po vsem svetu. Ko vodne želve dozorijo, se njihova prehrana spremeni in rastlinski material predstavlja večji del njihove prehrane. Ta formula za vzdrževanje je znanstveno oblikovana posebej … Zoo Med hrana za vodne želve Maintenance 340 g Read More »

Zoo Med Flower Food Topper za kuščarje 40g

Vsebuje: Posušene kamilice Posušene roza koruznice posušeno rdečo deteljo posušene cvetne liste vrtnice posušene cvetne liste sončnice Lastnosti: Visoka vsebnost vlaknin Spodbuja zdravo črevesje Doda obogatitev Spodbuja raven aktivnosti Rože so naravni prehranski dodatek za številne rastlinojede in vsejede vrste kuščarjev, vključno z iguanami, uromastiksom in bradatimi zmaji. Cvetovi so odličen vir vlaknin, mineralov in vitaminov. Zoo … Zoo Med Flower Food Topper za kuščarje 40g Read More »

Zoo Med dvojni analogni merilnik temperatura/vlaga

Omogoča natančno spremljanje temperature in vlažnosti vašega terarija iz ene enote. Temperatura in vlažnost sta izjemno pomembni za dolgoročno zdravje vaših živali zato je pomembno, da jo redno spremljate in prilagajate, če je to potrebno. O točnih potrebah vaše živali preberite priročnik ali se posvetujte z veterinarjem. Navodila: odlepite papir z zadnje strani velkro traku, da … Zoo Med dvojni analogni merilnik temperatura/vlaga Read More »

WINNER PLUS Salmon Mini holistic s svežim lososom 2 kg

WINNER PLUS Salmon Mini holistic je 100 % naravna holistična hrana na osnovi lososa, bogata z rdečim sadjem in uradnimi zelišči, idealna kot hipoalergena alternativa mesu za majhne odrasle pse. Popolna hrana brez glutena in pšenice, lahko prebavljiva, za majhne pse, občutljive ali z alergijami in intolerancami na meso WINNER PLUS Salmon Mini holistic je … WINNER PLUS Salmon Mini holistic s svežim lososom 2 kg Read More »

WINNER PLUS Lamb Mini holistic s svežim jagnjetjim mesom 2KG

WINNER PLUS Lamb Mini holistic je monoproteična in hipoalergena holistična hrana na osnovi jagnjetine, 100% naravna, bogata z rdečimi sadeži in zdravilnimi zelišči, idealna za majhne odrasle pse. Popolna hrana brez glutena in žit, lahko prebavljiva, za občutljive majhne pse z alergijami in intolerancami na meso. WINNER PLUS Lamb Mini holistic je popolna prehrana, idealna … WINNER PLUS Lamb Mini holistic s svežim jagnjetjim mesom 2KG Read More »

WINNER PLUS Junior piščanec in Losos 3 kg

WINNER PLUS Junior je popolna hrana z zelo visoko hranilno vrednostjo, zasnovana tako, da se posebej odzove na prehranske potrebe mladiča v fazi njegove rasti. Pripravljen iz piščanca in lososa prve izbire ter drugih visokokakovostnih sestavin zagotavlja najboljše hranilne vrednosti. Njegova sestava je zasnovana za to posebno fazo življenja in podpira razvoj mladiča od tretjega ali četrtega … WINNER PLUS Junior piščanec in Losos 3 kg Read More »

Winner Plus Goveja poslastica 100G

Naravna in uravnotežena dopolnilna hrana za pse, bogata z beljakovinami in maščobami, pripravljena samo iz najboljšega govejega mesa. Sestava: goveje meso (dehidrirano); naravni rastlinski glicerin. Analitične sestavine: surove beljakovine 36 %; surova olja in maščobe 22 %; surovi pepel 3%; surove vlaknine 1,20 %; vlažnost 19%. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. 

Prijavi se
logo

Registriraj se