0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikazovanje 1–30 od 584 rezultatov

ZOO NATURE WOVEN PINATA 29 cm

Back Zoo Nature Woven Piñata je narejen iz različnih varnih naravnih materialov. Spodbudite krmilno vedenje vaše ptice s to naravno igračo iz morske trave, tako da skrijete vanjo njegove najljubše prigrizke.

14,95
Ocenjeno 0 od 5

zoo nature tower veliki 11 × 38 cm

Back Zoo Nature Flower Tower Large je zabavna igrača za vaše ptice.Back Zoo Nature Flower Tower Large je sestavljen iz ročno tkanih kock in rož iz 100% naravnih materialov. Ta pisana igrača  popestri bivanje vaše ptice  Back Zoo Nature Flower Tower Large ponuja veliko zabave pri igranju in grizljanju vaše ptice ter preprečuje dolgčas

12,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SUPER SHREDDING BALL MEDIUM 12 × 18 cm

kot že ime pove, Super Shredding Ball, ta žoga je dobro napolnjena žogica za vašo ptico, narejena iz 100% naravnih materialov. Žoga je narejena iz pletene vrvi iz morske trave in dobro napolnjena z barvnimi papirnatimi sekanci in lesenimi kockami. Ta žogica je idealna tudi za skrivanje dobrot, ki jih mora ptica iskati. Tudi brez priboljškov … ZOO NATURE SUPER SHREDDING BALL MEDIUM 12 × 18 cm Read More »

12,40
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SONČNIČNI BOMBONI 100G

Okusen prigrizek. Dopolnilna hrana za vašo ptico. Sestava: sončnična semena, med, sladkorji, mineralne snovi. Priboljšek primeren za skrivanje v igračkah.

5,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SHREDDING SLICES LARGE 36×11 cm

Zabavna  igrača, ki bo vašo ptico  zabavala ure in ure! Narejena Iz kartona, barvnih lesenih blokov in sisalove vrvi. Enostavna za montažo.

12,85
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SADNE SKODELICE POMARANČA 6 KOS

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa pomaranče za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … ZOO NATURE SADNE SKODELICE POMARANČA 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

ZOO NATURE SADNE SKODELICE MIX 6 KOS

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov v različnih okusih za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno … ZOO NATURE SADNE SKODELICE MIX 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

zoo nature sadne skodelice melona

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa melone za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … zoo nature sadne skodelice melona Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

zoo nature sadne skodelice med 6 KOS

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa med za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … zoo nature sadne skodelice med 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

zoo nature sadne skodelice kalcij 6 KOS

Skodelice za ptice z dodatkom kalcija. Te skodelice so poslastica za vsako ptico. Kalcij je pomembna sestavina telesa ptic. Poleg tega je potreben za pravilno delovanje živčnega sistema. Kronično pomanjkanje kalcija pri pticah lahko povzroča resne zdravstvene težave, kot sta dekalcifikacija in deformacija okostja. Sestavine: RO voda, sladkor, fruktoza, ekstrakt morskih alg, aminokisline, citronska kislina, sadni sok, natrijev citrat, … zoo nature sadne skodelice kalcij 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SADNE SKODELICE JOGURT

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa jogurta za ptice. Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … ZOO NATURE SADNE SKODELICE JOGURT Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

zoo nature sadne skodelice jagoda

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa jagoda za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … zoo nature sadne skodelice jagoda Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SADNE SKODELICE BANANA 6 KOS

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa banane za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … ZOO NATURE SADNE SKODELICE BANANA 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SADNA MEŠANICA 65G

back Zoo Nature Sadna mešanica. Vsebuje veliko vitaminov A in C. zdrav mešanica sadnih prigrizkov. Prava poslastica! Sestavljajo ga: kokos, papaja, ananas in brusnice. Prava poslastica! hranite na hladnem in suhem.

4,80
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE RAZPEŠILEC VODE 300ML

Razpršilec z razpršilnikom za enakomerno in stalno razprševanje. Meglice se  razpršijo v nekaj sekundah. Idealen za tuširanje vaše ptice primeren pa je tudi za škropljenje plazilcev ali rastlin. Razpršilec vode je mogoče zasukati za 360 stopinj, zato ga je mogoče uporabiti tudi na glavo za optimalno svobodo gibanja.

12,50
Ocenjeno 0 od 5

zoo nature rainbow pinata large 12 × 55 cm

Čas za mehiško fiesto z Back Zoo Nature Rainbow Pinata Large. Ta igrača za rušenje je ročno tkana iz 100% naravnih materialov, vključno s posušenimi listi in kokosom. Back Zoo Nature Rainbow Pinata Large ponuja veliko zabave pri igranju in grizljanju igrače  ter preprečuje dolgočasenje ptice.

12,98
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE PALMOVO OLJE 500 ML

Ekstrakt olja palmovih oreščkov Zoo Nature Parrots – 500 ml. Dopolnilna hrana za papige. Ni primerno za vrste, ki lahko porabijo le malo maščobe, na primer kakadujev. Palmovi oreški so pomemben del naravne prehrane, med drugim za sive papige in različnih vrst are. Olje palmovih oreščkov se pridobiva iz plodov oljne palme in je zaradi … ZOO NATURE PALMOVO OLJE 500 ML Read More »

12,30
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

ZOO NATURE LESENO STOJALO ZA SADNE SKODELICE

Držalo za skodelico za sadje zagotavlja udobje. Lahko se pritrdi na katero koli kletko s pomočjo krilne matice z dvojnimi obroči. Držalo za sadno skodelico Java je naravni izdelek in je narejeno iz Java lesa. Ta lahko torej vsebuje razpoke / raztrganine, to je ravno znak, da je les bolj suh in zato še trši in močnejši.

8,90
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

zoo nature držalo za sadne skodelice

Enostavno držalo za priljubljene sadne skodelice. Enostaven za pritrditev na katero koli kletko s fino zaporo. Vključuje ogledalo. Primerno za majhne in velike papagaje. Narejeno iz plastike.

4,90
Ocenjeno 0 od 5

zoo nature cedrovi oreški 55G

Cedrovi oreščki so pinjole brez lupine, 100% naravni prigrizek za vašo ptico in najbolj zdravi oreščki, ki jih lahko dajete. Cedrov oreh vsebuje malo maščob v primerjavi z drugimi oreščki. Poleg zdravih maščob oreški vsebujejo tudi dobre beljakovine, minerale in sledi. Cedrovina je bogata tudi z vitaminom E, ki spodbuja plodnost in vitaminom B, ki pozitivno … zoo nature cedrovi oreški 55G Read More »

4,80
Ocenjeno 0 od 5

ZOO MAX – UČITELJ 20.32 × 15.24 cm

IGRAČA ZA RAZMIŠLJANJE, UČENJE. SESTAVLJENA IZ TRDEGA LESA, RAZLIČNIH BARV. VELIKOST: 20,32X15,24CM

17,90
Ocenjeno 0 od 5

Zoo Max – Spiddy Large 20.32 × 33 cm

ZABAVNA IGRAČA NAREJENA IZ USNJA. VSEBUJE VELIKO MAJHNIH TRAKOV IZ RASTLINSKEGA USNJA, IN IZ RAZLIČNIH LESENIH DELOVIN AKRILNIH DELOV. BARVILO JE NETOKSIČNO. SESTAVA: RASTLINSKO USNJE, TRDI LESENI DELI, 100% BOMBAŽNA VRV, AKRILNI DELCI.

27,20
Ocenjeno 0 od 5

Zoo Max – SHRED-X 15.24 × 43.18 cm

ZABAVNA IGRAČA IZ KARTONA. ZABAVA ZA VSE PTICE, KI RADE GRIZEJO KARTON. POVEZANA Z USNJENIM TRAKOM. SESTAVA: TRDI LES, VEGETERJANSKO USNJE, KRAFT PAPIR

10,25
Ocenjeno 0 od 5

Zoo Max – KOOKY JUMBO 17.78 × 55.88 cm

ZABAVNA IGRAČA ZA PTICE IZ KOŠČKOV KARTONA IN KOŠČKOV BOROVEGA LESA Z KOKOSOVO VRVJO. SESTAVA: KOKOSOVA VRV, KRAFT PAPIR, MEHKI LES.    

30,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO MAX – JUMPY SMALL 11 × 30.48 cm

IGRAČA JE NAREJENA IZ NARAVNE PAPIRNATE VRVI, BOMBAŽNE VRVI IN LESENIH DELOV. VSEBUJE VELIKO RAZLIČNIH OBLIK LESA IN KARTONA. SESTAVA: MEHEK LES, KRAFT VRV, KRAFT PAPIR, 100% BOMBAŽNA VRV

7,95
Ocenjeno 0 od 5

ZOO MAX – GROOVY BAMBOU 5.08 × 40.64 cm

ZABAVNA IGRAČA IZ MEHKIH LESENIH KOCK. PTICE RADE GRIZLJAJO MEHKI LES. V IGRAČKI JE PROSTOR ZA SKRIVANJE OKUSNIH DOBROT, KI JIH BODO PTICE ISKALE V IGRAČI. SESTAVA: MEHKI LES, KRAFT VRVICA

6,95
Ocenjeno 0 od 5

ZOO MAX – FIREBALL SMALL 22.86 × 30.48 cm

IGRAČA JE IDEALNA ZA MLADE PTICE. VELIKO LESENIH KOSOV ZA ZABAVO. IGRAČA JE ŠE POSEBEJ PRIMERNA ZA PTICE, KI IMAJO PROBLEM S PULJENJEM PERJA.

18,95
Ocenjeno 0 od 5

Zoo Max – Chop Choppy 10.16 × 28 cm

ZABAVNA IGRAČA, ZANIMIVA ZA VSE PTICE, KI SO RADOVEDNE. SESTAVLJENA IZ LESENIH POSODIC V KATERE LAHKO SKRIJEMO PRIBOLJŠKE. SESTAVA: RASTLINSKO USNJE, TRDI LES, SISAL VRV, 100% BOMBAŽNA VRV.

17,90
Ocenjeno 0 od 5

ŽOGA VK Z IGRAČKO IN ZVONČKOM 6 CM ZA MAČKE

ŽOGA VK Z IGRAČKO IN ZVONČKOM 6 CM ZA MAČKE

1,99
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

VRV Z ROČKO IN DRŽALOM ZA PSA 55cm

FERPLAST DOG TOY  IGRAČKA VRV Z ROČKO IN DRŽALOM ZA PSA igrača za vlečenje vrvi. Na enem koncu je teniška žoga privezana z vrvjo, na drugem pa plastični ročaj.

9,50
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se