0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 10 rezultatov

MILORD ŽVEČILKE ZA PSA RACA 150G

NARAVNA POSLASTICA ZA PSA Skrbno izbrano, ročno rezano račje meso v obliki trakov. Priboljški so deljivi, odlični za trening, odlični kot prigrizek in za nagrajevanje. Popoln za pse vseh velikosti. Uporabljajo se kot dopolnilna krma. Dobrote so narejene izključno iz račjih prsi. Proizvedeno na Poljskem pod nadzorom veterinarske inšpekcije – MILORD WNI 24168301. Dobrote sušimo … MILORD ŽVEČILKE ZA PSA RACA 150G Read More »

MILORD SUŠENI PRIB. PURAN 150G

NARAVNA PASJA ŽVEČILKA Skrbno izbrano, ročno rezano puranje meso v obliki rezin. Odlična žvečilka za mladiče, pse veterane ter majhne in srednje velike pasme. Popoln mesni prigrizek. Meso v rezinah odlično očisti zobni kamen. Dobrote so narejene izključno iz puranjih prsi. Proizvedeno na Poljskem. Dobrote sušimo s toplim zrakom pri nizkih temperaturah. Postopek sušenja zagotavlja … MILORD SUŠENI PRIB. PURAN 150G Read More »

MILORD PRIBOL. PURAN IN HRUŠKA 80G

PURAN S HRUŠKO – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% PURANJE – samo puranje prsi. 25% HRUŠKA – redek sadež, ki vsebuje jod, ki pozitivno vpliva na delovanje ščitnice. Poleg tega vsebuje velike količine bora – minerala, ki izboljšuje delovanje možganov. Poleg tega hruške preprečujejo možgansko kap in zavirajo razvoj hipertenzije. ZNAČILNOST: Poslastice so tako … MILORD PRIBOL. PURAN IN HRUŠKA 80G Read More »

MILORD PRIB. SVINJ. IN SLAD. KROMPIR 80G

SVINJINA S SLADKIM KROMPIRJEM – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% SVINJINA – samo svinjski hrbet. 25% BATAT – za pridelavo uporabljamo rdeči sladki krompir, ki zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni srca in raka. Poleg tega so vir beljakovin in škroba z nizkim glikemičnim indeksom. Sladki krompir zagotavlja vitamine, kot so vitamin A, E, C, … MILORD PRIB. SVINJ. IN SLAD. KROMPIR 80G Read More »

MILORD POSL. ZAJEC IN ŠPINAČA ZA PSA 80G

ZAJEC S ŠPINAČO – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% ZAJEC – samo mišično meso. 25% ŠPINAČA – vsebuje betakaroten, lutein in folno kislino, ki krepi krvožilni sistem. Zahvaljujoč vsebnosti vitamina E upočasni proces staranja, zahvaljujoč vitaminu K pa izboljša proces strjevanja krvi. Poleg tega špinača pospešuje presnovo. Vsebuje tudi vitamine – A, C, B6 … MILORD POSL. ZAJEC IN ŠPINAČA ZA PSA 80G Read More »

MILORD POSL. ZA PSE GOV+ALGE 80G

GOVEDINA Z MORSKIMI ALGAMI – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% GOVEDINA – samo mišično meso. 25% MORSKIH ALG – bogastvo lahko prebavljivih makro in mikroelementov, npr. natrij, kalcij, kalij, jod, železo in fluor ter vitamine, npr. Vitamini C, E, B, vključno s folno kislino in betakarotenom. Alge so bogate tudi z vlakninami in beljakovinami. … MILORD POSL. ZA PSE GOV+ALGE 80G Read More »

MILORD POSL. ZA PSA RACA&HRUŠKA 80G

RACA S HRUŠKAMI – NARAVNE POSLASTICE ZA PSE SESTAVA: 75% RACA – samo meso račjih prsi 25% HRUŠKA – redek sadež, ki vsebuje jod, ki pozitivno vpliva na delovanje ščitnice. Poleg tega vsebuje velike količine bora – minerala, ki izboljšuje delovanje možganov. Poleg tega hruške preprečujejo možgansko kap in zavirajo razvoj hipertenzije. ZNAČILNOST: Poslastice so … MILORD POSL. ZA PSA RACA&HRUŠKA 80G Read More »

MILORD NAR. ZVEČILKE ZAJEC 150G

NARAVNA POSLASTICA ZA PSA Skrbno izbrano, ročno rezano kunčje meso v obliki trakov. Priboljški so deljivi, odlični za trening, odlični kot prigrizek in za nagrajevanje. Popoln za pse vseh velikosti. Uporabljajo se kot dopolnilna krma. Kunec je varna izbira za skoraj vsakega psa, saj je njegovo meso poleg svinjine najmanj alergeno meso. Dobrote so narejene … MILORD NAR. ZVEČILKE ZAJEC 150G Read More »

MILORD FILE LOSOSA ZA PSE 150G

SUŠENE RIBE ZA PSE FILE LOSOSA – NARAVNA POSLASTICA ZA PSA Skrbno izbrano, ročno rezano meso lososa v obliki kosov. Priboljški so deljivi, odlični za trening, odlični kot prigrizek in za nagrajevanje. Popoln za pse vseh velikosti. Uporabljajo se kot dopolnilna krma. Dobrote so narejene izključno iz fileja lososa. Proizvedeno na Poljskem pod nadzorom veterinarske … MILORD FILE LOSOSA ZA PSE 150G Read More »

HAPPET PIŠČ. PALČKE ZA PSA 12G

klobase za pse so izjemno aromatične nagrade, ki imajo obliko tanke klobase ali palčke. Z lahkoto jih razdelite na manjše koščke, zato so primerni za žvečenje doma, med treningom, na sprehodu in med zabavo. Njihova aroma in odličen okus bosta še dodatna motivacija za vašega ljubljenčka. Možnost razdelitve kabanos klobase na manjše kose jo naredi … HAPPET PIŠČ. PALČKE ZA PSA 12G Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se