0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 28 rezultatov

ZOO NATURE SADNE SKODELICE POMARANČA 6 KOS

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa pomaranče za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … ZOO NATURE SADNE SKODELICE POMARANČA 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

ZOO NATURE SADNE SKODELICE MIX 6 KOS

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov v različnih okusih za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno … ZOO NATURE SADNE SKODELICE MIX 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE SADNE SKODELICE BANANA 6 KOS

Back  Zoo Nature Sadne skodelice, 6 kosov okusa banane za ptice.  Te sadne skodelice so poslastica za vsako ptico. Sadje, zlasti sladkorji, so zelo pomemben del prehrane ptic, V naravi ptice jedo veliko sadja, nektarja, cvetja itd. Ta vsebuje veliko naravnih sladkorjev, vendar ptice to res potrebujejo. Ptica porabi veliko več energije sorazmerno s svojo telesno težo, … ZOO NATURE SADNE SKODELICE BANANA 6 KOS Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

ZOO NATURE PALMOVO OLJE 500 ML

Ekstrakt olja palmovih oreščkov Zoo Nature Parrots – 500 ml. Dopolnilna hrana za papige. Ni primerno za vrste, ki lahko porabijo le malo maščobe, na primer kakadujev. Palmovi oreški so pomemben del naravne prehrane, med drugim za sive papige in različnih vrst are. Olje palmovih oreščkov se pridobiva iz plodov oljne palme in je zaradi … ZOO NATURE PALMOVO OLJE 500 ML Read More »

12,30
Ocenjeno 0 od 5

VL PRESTIGE LP AUSTRALIAN PARROT ZA AVSTRALSKE VEL. PAPIGE 1 KG

VERSELE LAGA PRESTIGE LP AUSTRALIAN PARROT ZA AVSTRALSKE VEL. PAPIGE Versele Laga prestige je obogatena mešanica semen z peleti, z vitamini, aminokislinami in minerali. Za vse avstralske papige ( kakaduji )  

6,90
Ocenjeno 0 od 5

Vita-herbs menu popolna hrana za velike papige 1kg

Popolna hrana za velike papige za vitalno življenje ptic z kakovostnimi semenei, oreščki,rdečo koruzo in koščki korenja za zdravo popolno oskrbovelikih papig

3,70
Ocenjeno 0 od 5

Vita menu za srednje papige 500g

Popolna hrana za srednje papige za vitalno življenje ptic

1,85
Ocenjeno 0 od 5

Tops parrot small (ZA MALE PAPAGAJE) 340g

TOP -jeva hrana za papige,  popolnI organski peleti. TOP’s Parrot Food so  peleti za papagaje, ki so 100% ekološki, ​​z znakom kakovosti USDA Organic Certified. TOP -jevi  peleti so že osvojili več nagrad. TOP’s Parrot Food je v Ameriki narejen iz 100% certificiranih organskih sestavin najvišjega razreda in ga  papagaji zlahka sprejmejo. Za zagotovitev, da se med … Tops parrot small (ZA MALE PAPAGAJE) 340g Read More »

10,45
Ocenjeno 0 od 5

TOPS PARROT PELLET (ZA VSE VELIKOSTI PAPAGAJEV) 453G

TOP’s Parrot Food so  peleti za papagaje, ki so 100% ekološki, ​​z znakom kakovosti USDA Organic Certified. TOP -jevi  peleti so že osvojili več nagrad. TOP’s Parrot Food je v Ameriki narejen iz 100% certificiranih organskih sestavin najvišjega razreda in ga  papagaji zlahka sprejmejo. Za zagotovitev, da se med predelavo teh visoko kakovostnih sestavin ne izgubi nič, … TOPS PARROT PELLET (ZA VSE VELIKOSTI PAPAGAJEV) 453G Read More »

11,50
Ocenjeno 0 od 5

Premium menu hrana za kanarčke

Premium menu za najbolj ustrezno prehrano kanarčkov

1,85
Ocenjeno 0 od 5

PAPIGE SREDNJE 850g GRANDMIX

Padovan GrandMix PARROCCHETTI POPOLNA HRANA ZA SREDNJE PAPIGE Mešanica žit in semen z dodatkom suhega sadja, sesekljanih piškotov in zmletih školjk ter dodatkom vitaminov. SESTAVA: žita, semena (arašidi 1%), minerali (mlete lupine 4%), pekovski izdelki (piškoti 3%), sadje (ananas 0,5%, banana 0,5%), oreščki (kokos 0,5% ). DODATKI PO KG: A vitamin 4000 IJ, D3 vitamin … PAPIGE SREDNJE 850g GRANDMIX Read More »

2,90
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

PAPIGE SREDNJE 400g GRANDMIX

Padovan GrandMix PARROCCHETTI POPOLNA HRANA ZA SREDNJE PAPIGE Mešanica žit in semen z dodatkom suhega sadja, sesekljanih piškotov in zmletih školjk ter dodatkom vitaminov. SESTAVA: žita, semena (arašidi 1%), minerali (mlete lupine 4%), pekovski izdelki (piškoti 3%), sadje (ananas 0,5%, banana 0,5%), oreščki (kokos 0,5% ). DODATKI PO KG: A vitamin 4000 IJ, D3 vitamin … PAPIGE SREDNJE 400g GRANDMIX Read More »

1,65
Ocenjeno 0 od 5

PANICO IN SPIGA 250G

PANICO IN SPIGA Hrana za ptice Foxtail seme proso, bogato z ogljikovimi hidrati (58%) in malo maščob (4%), imajo zelo radi ptice, ki jedo seme, ki uživajo v lomljenju jedrc s storža

3,41
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER ORCHARD NUTRI-BERRIES FOR PARROT 284G

Nutri-jagode Sunny Orchard Nutri-Berries združujejo sveže sestavine, oluščena semena ter bistvene vitamine in minerale, zvite skupaj V kroglico, ponudijo vso prehrano peletov. Namesto, da sestavine zmeljemo v peletirano obliko, sestavine v Nutri-jagodah Sunny Orchard pustimo večinoma cele, da vaši ptici dajo okuse in teksture, ki jih peletirana prehrana nima. Za razliko od vitaminsko-mineralno obogatenih mešanic semen, ki … LAFEBER ORCHARD NUTRI-BERRIES FOR PARROT 284G Read More »

12,49
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER ORCHARD NUTRI-BERRIES FOR PARROT 1.36KG

Nutri-jagode Sunny Orchard Nutri-Berries združujejo sveže sestavine, oluščena semena ter bistvene vitamine in minerale, zvite skupaj, da ponudijo vso prehrano peletov ter vse prednosti in zabavo pri pridobivanju hrane. Namesto, da sestavine zmeljemo v peletirano obliko, sestavine v Nutri-jagodah Sunny Orchard pustimo večinoma cele, da vaši ptici dajo okuse in teksture, ki jih peletirana prehrana nima. Za … LAFEBER ORCHARD NUTRI-BERRIES FOR PARROT 1.36KG Read More »

56,94
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER NUTRI-BERRIES TROPICAL FRUIT – COCKATIEL 284G

Nutri jagode tropskega sadja so prehransko popolna hrana, tako kot peleti. Namesto da sestavine zmeljemo in jih ponovno oblikujemo v pelete, pustimo naše sestavine večinoma nedotaknjene. Semena in zrna olupimo, dodamo prave koščke sadja in vsako jagodičje obložimo z bistvenimi vitamini in minerali, tako da bo vaša ptica pri vsakem ugrizu prejela uravnoteženo prehrano. Mešanica semen je lahko … LAFEBER NUTRI-BERRIES TROPICAL FRUIT – COCKATIEL 284G Read More »

12,50
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER NUTRI-BERRIES SUNNY ORCHARD – COCKATIEL 284G

Nutri-jagode Sunny Orchard Nutri-Berries združujejo sveže sestavine, oluščena semena ter bistvene vitamine in minerale, zvite skupaj, da ponudijo vso prehrano peletov ter vse prednosti in zabavo pri pridobivanju hrane. Namesto, da sestavine zmeljemo v peletirano obliko, sestavine v Nutri-jagodah Sunny Orchard pustimo večinoma cele, da vaši ptici dajo okuse in teksture, ki jih peletirana prehrana nima. … LAFEBER NUTRI-BERRIES SUNNY ORCHARD – COCKATIEL 284G Read More »

12,50
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER NUTRI BERRIES TROPICAL FRUIT PAPEGAAI 300G

Papagaji, kot so Amazonke , afriške sive vedno iščejo nekaj posebnega v času obroka. Te ptice hrepenijo po hrani, polni okusa in teksture, kar bodo našli v tropskih jagodičevju s celimi semeni in zrni, pomešanimi s pravimi kosi ananasa, papaje, manga in 26% peletov, zvitih v jagodičje. Oblika papige, ki jo lahko zadrži in se razveseli vsakega ugriza. Namesto da … LAFEBER NUTRI BERRIES TROPICAL FRUIT PAPEGAAI 300G Read More »

12,80
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER NUTRI BERRIES TROPICAL FRUIT PAPEGAAI 1.36KG

Papagaji, kot so Amazonke , afriške sive vedno iščejo nekaj posebnega v času obroka. Te ptice hrepenijo po hrani, polni okusa in teksture, kar bodo našli v tropskih jagodičevju s celimi semeni in zrni, pomešanimi s pravimi kosi ananasa, papaje, manga in 26% peletov, zvitih v jagodičje. Oblika papige, ki jo lahko zadrži in se razveseli vsakega ugriza. Namesto da … LAFEBER NUTRI BERRIES TROPICAL FRUIT PAPEGAAI 1.36KG Read More »

56,94
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER NUTRI BERRIES CLASSIC 284g

Mešanica semen je lahko prevlečena z vitamini in minerali, toda ko ptica razpoči seme, se hranilna vrednost izgubi skupaj s prazno lupino semena. Z luščenjem semen in zrn ter nato z dodajanjem bistvenih vitaminov in mineralov ima hrana Nutri-Berries hranilnost tam, kjer ji pripada-pri vsakem ugrizu. Cockatiel Nutri-Berries prav tako dodajajo 8% peletov v mešanico okusa in … LAFEBER NUTRI BERRIES CLASSIC 284g Read More »

12,20
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER NUTRI BERRIES CLASSIC 284g

Nutri-berries classic imajo okroglo, teksturirano jagodičasto obliko, ki je kot nalašč za to, da se vaša papiga krepi in razvaja; preprost, a učinkovit način za krepitev stopal ter vaje z jezikom in kljunom. Izpopolnili smo način prehranskega uravnoteženja hrane, ne da bi pri tem spremenili okus ali teksturo.  Lafeberjeva razlika je v obliki. Semena in zrna v … LAFEBER NUTRI BERRIES CLASSIC 284g Read More »

12,85
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER NUTRI BERRIES CLASSIC 1.47KG

Nutri-berries classic imajo okroglo, teksturirano jagodičasto obliko, ki je kot nalašč za to, da se vaša papiga krepi in razvaja; preprost, a učinkovit način za krepitev stopal ter vaje z jezikom in kljunom. Izpopolnili smo način prehranskega uravnoteženja hrane, ne da bi pri tem spremenili okus ali teksturo.  Lafeberjeva razlika je v obliki. Semena in zrna v … LAFEBER NUTRI BERRIES CLASSIC 1.47KG Read More »

56,94
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER Garden Veggie Nutri-Berries 284g

Nutri jagode Garden Veggie Nutri vsebujejo vse bistvene vitamine in minerale, ki jih potrebujejo hišne ptice, skupaj s korenjem, grahom, brokolijem in koruzo, zato so odličen način, da vaš pernatega prijatelj poje svojo zelenjavo, vsebujejo pa tudi 20% peletov! Tako kot peletirana prehrana so vrtne veggie Nutri-jagode prehransko popolna hrana. Za razliko od peletov, v katerih … LAFEBER Garden Veggie Nutri-Berries 284g Read More »

12,85
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER Garden Veggie Nutri-Berries 1.36kg

Nutri jagode Garden Veggie Nutri vsebujejo vse bistvene vitamine in minerale, ki jih potrebujejo hišne ptice, skupaj s korenjem, grahom, brokolijem in koruzo, zato so odličen način, da vaš pernatega prijatelj poje svojo zelenjavo, vsebujejo pa tudi 20% peletov! Tako kot peletirana prehrana so vrtne veggie Nutri-jagode prehransko popolna hrana. Za razliko od peletov, v katerih … LAFEBER Garden Veggie Nutri-Berries 1.36kg Read More »

56,95
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER El Paso Nutri-Berries 284g

Dodajte malo začimb v življenje svoje ptice z El Paso Nutri-Berries! Narejen je iz okusnih sestavin, kot so rdeča in zelena paprika, začinjene s kajenskim poprom in drugimi eksotičnimi začimbami, nad katerimi bo vaša ptica zagotovo navdušena! Nutri jagode El Paso so hranilno popolna hrana, zasnovana tako, da zadovolji nagone vaše ptice in vzbudi njihove brbončice. Verjamemo, da … LAFEBER El Paso Nutri-Berries 284g Read More »

12,49
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER EL PASO NUTRI-BERRIES 1.36KG

Dodajte malo začimb v življenje svoje ptice z El Paso Nutri-Berries! Narejen je iz okusnih sestavin, kot so rdeča in zelena paprika, začinjene s kajenskim poprom in drugimi eksotičnimi začimbami, nad katerimi bo vaša ptica zagotovo navdušena! Nutri jagode El Paso so hranilno popolna hrana, zasnovana tako, da zadovolji nagone vaše ptice in vzbudi njihove brbončice. Verjamemo, da … LAFEBER EL PASO NUTRI-BERRIES 1.36KG Read More »

56,94
Ocenjeno 0 od 5

LAFEBER AVI CAKES AVI-CAKES FRUIT DELIGHT 227G

AVI CAKES Avi-Cakes Fruit Delight vsebuje brusnice, datlje, mango, papajo, ananas in zrna s hranljivimi peleti, vse skupaj z naravnim vezivom odličnega okusa. Rezultat je zdrava hrana, ki jo vaša ptica lahko drži, zvija, vleče in grize. Kvadratna oblika sadnih užitkov Avi-Cakes je prilagojena vaši  ptici.  Prehrana sadja Delight Avi-Cakes se ujema s prehrano večine peletiranih diet, … LAFEBER AVI CAKES AVI-CAKES FRUIT DELIGHT 227G Read More »

10,25
Ocenjeno 0 od 5

Happy food konoplja 1kg

Dopolnilna hrana za ptice

3,60
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se