0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 10 rezultatov

VK URAVNOVEŠENA HRANA ZA HRČKE 1KG

Meni Vital je vrsti primerna, uravnotežena mešanica za hrčke, ki ni le okusna, ampak je tudi vse, kar potrebujejo za zdravo življenje. Preizkušeni vitalni kompleks se izmika simptomom pomanjkanja in zagotavlja dodaten zagon vitalnosti. Vsebuje kakovostna semena, dragoceno zrno, okusno zelenjavo. Vsebuje tudi bistvene vitamine, minerale in elemente v sledovih, ki pomagajo pri optimalnem upravljanju … VK URAVNOVEŠENA HRANA ZA HRČKE 1KG Read More »

VK POSLASTICA ZA GLODALCE 75 G GOZDNI SA

Slastni priboljški za glodavce. Z okusom gozdnih sadežev Brez sladkorja Brez dodanih konzervansov in umetnih barvil

PUUR MUSLI ZA GLODALCE 700g

Posebne sestavine so prilagojene potrebam kuncev in ostalim glodavcem. Hrana je brez umetnih konzervansov, barv in okusov, vsebuje pa vse hranljive stvari za zdravo in srečno življenje. Prigrizek naj bo le 24 % del redne prehrane. SESTAVA: žitarice (3 % koruze), zelenjava (2 % kumaric, 0,5 % paprike), predelane rastline (3 % neven, 2 % … PUUR MUSLI ZA GLODALCE 700g Read More »

PUUR MEŠANICA ZA MINI HRČKE IN MIŠI 400g

Čisti bogati gurmanski muesli, katerega posebne sestavine so prilagojene potrebam mini hrčkov in miši. Prigrizek je brez umetnih konzervansov, barv in okusov. SESTAVA: žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, semena (6 % sončnic, 3 % lan, sadje (2 % bezeg, 1 % jabolka), meso in izdelki iz mesa (1 % mokarji), olja in maščobe, minerali. DODATKI: … PUUR MEŠANICA ZA MINI HRČKE IN MIŠI 400g Read More »

PUUR MEŠANICA ZA HRČKE 400g

Čisti bogati gurmanski muesli. Posebne sestavine prilagojene potrebam hrčkov. Brez umetnih konzervansov,barv in okusov. Vse hranljive stvari za zdravo in srečno življenje. Čisti užitek v okusih narave. Sestava: žitarice (2% riža), stranski proizvodi rastlinskega izvora, zelenjava (1% paprike) semena (3,5% sončnic) sadje(2% grozdja), oreški, meso in izdelki iz mesa (1% mokarji olja in maščobe, minerali. … PUUR MEŠANICA ZA HRČKE 400g Read More »

POSL. ZA M. KUNCE S KORENJEM 75G

Vitakraft Drops priboljšek s korenčkom je okusna in hranljiva dopolnilna hrana. Je brez sladkorja, umetnih barvil in konzervansov.

NATURE ZA PRITLIKAVE HRČKE 400g

Raznolika z žiti bogata mešanica za hrčke, z mokastimi črvi kot živalskimi beljakovinami za uravnoteženo prehrano. Sestava s sadjem in zelenjavo prinaša raznolikost in vse bistvene vitamine v dnevni jedilnik, z dodatnim odmerkom vitamina E pa se izboljša tudi odpornost.

KAMEN VK miner. za glodalce, 170g

Je popolnoma naraven izdelek ki vsebuje vse potrebne minerale

HRANA VK mini hrčki Emotion Beauty, 300g

Popolna hrana za pritljikave hrčke.

COUNTRY HRANA ZA HRČKE 800g

Popolna mešanica za hrčke s korenjem in okusnim sadjem, z dišečimi zelišči, zelenjavo in sladkovodnimi kozicami. SESTAVA: žita, stranski izdelki zelenjave, zelenjava, meso in živalski stranski izdelki za 7,9 %, semena, oreški, minerali, olja in maščobe, mleko in (stranski) izdelki, sladkor. ANALIZA: surove beljakovine: 15,3 %, surove maščobe 6,1 %, surove vlaknine 7,1 %, surovi … COUNTRY HRANA ZA HRČKE 800g Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se