0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 10 rezultatov

VL PRESTIGE ZA SREDNJE PAPIGE 1KG

Popolna hrana za afriške srednje papige SESTAVA: semena, žitarice, rastlinski proizvodi, ekstrakti rastlinskih beljakovin, minerali, olja in maščobe, sladkorji DODATKI: vitamini (A 8800 IU, D3 1600 IU, E 20 mg, E1 železo 20mg, jod 1.5 mg, E4 koper 7 mg, mangan 48 mg, cink 45 mg, E8 selen 0.2 mg), barvila, konzervansi, antioksidanti ANALITSKE SESTAVIN: … VL PRESTIGE ZA SREDNJE PAPIGE 1KG Read More »

PRESTIGE ZA KANARČKE 1kg

Bogatena mešanica semen za kanarčke z oljno repico v obliki peletov, ki je obogatena še z vitamini, aminokislinami in minerali. Ugodno vpliva na delovanje črevesja in prebavo. Sestavljena je po posvetovanju z vrhunskimi evropskimi rejci in se uporablja kot osnovna hrana za vse njihove kanarčke. Pticam je ob hrani obvezno dati svežo vodo. SESTAVA: svetlo … PRESTIGE ZA KANARČKE 1kg Read More »

PRESTIGE ZA EKSOTE 1kg

Popolna prehrana s semeni za eksotične ptice. Posebne sestavine so prilagojene potrebam vaše ptice. Je brez umetnih vonjev, barv in ojačevalcev okusa ter vsebuje vse hranljive sestavine za zdravo in srečno življenje. SESTAVA: semena (2 % italijanskega prosa, 3 % travnih semen, 2 % semena korenčka), žita in stranski proizvodi rastlinskega izvora, zelenjava, minerali, olja … PRESTIGE ZA EKSOTE 1kg Read More »

PRESTIGE STICK SKOBČEVKE GOZNI SADEŽI 60G

Mamljiv prigrizek za skobčevke z bezgom, brusnico in šipkom, ki vsebuje v pečici pečene sveže in hrustljave semenske palčke. SESTAVA žita, semena, med, različni sladkorji, sadje (1,8 %; bezeg, brusnice, šipek), pekovski izdelki, olja in maščobe ANALITSKE SESTAVINE beljakovine 12,3%, vsebnost maščobe 6,4%, surova vlaknina 5,4%, surovi pepel 3,4%

PRESTIGE STICK SKOBČEVKE EKSOTIČNO SADJE 60G

Mamljiv prigrizek za papige; z ananasom. banana. pomaranča & mango V pečici pečene semenske palčke. enostavno pritrditi v ptičnico ali oboro za živali Sveže in hrustljavo v Freshpacku SESTAVA žita, semena, pekovski izdelki, med, različni sladkorji, sadje (2,4 %; ananas, banana, pomaranča, mango), olja in maščobe ANALITSKE SESTAVINE beljakovine 12,3 %, vsebnost maščobe 6,6 %, … PRESTIGE STICK SKOBČEVKE EKSOTIČNO SADJE 60G Read More »

PRESTIGE PREMIUM EKSOTI 1kg

Popolna hrana za tropske ptice SESTAVA: semena (2 % chia), žitarice, rastlinski proizvodi, minerali (2 % školjčne lupine), olja in maščobe, sadje ( 10 % sadni biskvit), sladkorji DODATKI: vitamini (A 8800 IU, D3 1600 IU, E 20 mg, E1 železo 20 mg, jod 1.5 mg, E4 koper 7 mg, mangan 48 mg, cink 45 … PRESTIGE PREMIUM EKSOTI 1kg Read More »

OROPHARMA DEODO STRAWBERRY

Deodorant za mačji pesek je deodorant s jagodnim parfumom, ki nevtralizira neprijetne vonjave in podaljša učinkovitost mačjega peska.

OROPHARMA DEODO FLOWER

Deodorant za mačji pesek je deodorant s cvetličnim parfumom, ki nevtralizira neprijetne vonjave in podaljša učinkovitost mačjega peska.

NATURE ZA PRITLIKAVE KUNCE 2,3kg

Raznolika mešanica z visoko vsebnostjo vlaken za (pritlikave) zajce brez žit z dodatno zelenjavo, zelišči, polno vitaminov in mineralov ter s hrustljavimi koščki za zdrave zobe.

NATURE ZA PRITLIKAVE HRČKE 400g

Raznolika z žiti bogata mešanica za hrčke, z mokastimi črvi kot živalskimi beljakovinami za uravnoteženo prehrano. Sestava s sadjem in zelenjavo prinaša raznolikost in vse bistvene vitamine v dnevni jedilnik, z dodatnim odmerkom vitamina E pa se izboljša tudi odpornost.

Prijavi se
logo

Registriraj se