0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 24 rezultatov

VL NATURE CUNI JUNIOR ZA ML. KUNCE 700G

Popolna hrana za mlade kunce Nature predstavlja vašemu kuncu dom. Svet poln raznovrstne zelenjave, trave in zelišč, poln vitaminov in mineralov. Nature daje vašemu kuncu enako bogate in hranljive sestavine, kot jih dobi v svojem naravnem okolju. Z Nature lahko vašemu ljubljenčku pripeljete mali del doma. Bogat z okusno in hranljivo zelenjavo. Brez zrn in … VL NATURE CUNI JUNIOR ZA ML. KUNCE 700G Read More »

4,29
Ocenjeno 0 od 5

Vk-pellets-1kg

Pellets- Raztlinska polnovredna hrana za kunce. Idealna osnova za zdravo prehrano kuncev. Okusni briketi z lucerno in vlakninami bogatim za energijo kuncev

3,95
Ocenjeno 0 od 5

VK vita special za kunce 600g

Popolna hrana za kunce, ki so jo razvili veterinarji v vsakem koščku poleg polnega okusa narave vsebuje tudi vse pomembne hranilne snovi. Tako je mogoče namensko preprečiti napačno prehranjevanje.

4,49
Ocenjeno 0 od 5

VK sadni posladek za kunce 50g

Poslastica VK fruit crossys so lahka dopolnilna hrana za kunce polnjena z sadjem

1,00
Ocenjeno 0 od 5

VK Loftys poslastica za glodalce 100g

Loftys slo lahka dopolnilna hrana za glodalce

2,10
Ocenjeno 0 od 5

VK live power za mini kunce 600g

Hrana vk life power popolna hrana za mini kunce s korenčkom in bananami.

3,90
Ocenjeno 0 od 5

Vitakraft poslastica Rollinis z gozdnimi sadeži 40 g

Kroglice s semeni in sadjem. Za naravno vedenje Primerno za kunce, morske prašičke in hrčke Okus gozdnih sadežev

1,20
Ocenjeno 0 od 5

Vitakraft POSLASTICA Drops gozdni sadeži in jogurt 75 g

Slastni priboljški za glodavce. Z okusom gozdnih sadežev Brez sladkorja Brez dodanih konzervansov in umetnih barvil

1,30
Ocenjeno 0 od 5

VITAKRAFT MENÜ VITAL ZA ZAJCE S TIMIJANOM 1 KG

VITAKRAFT  Popolna hrana za mini kunce posebej prilagojena vsaki vrsti. Mešanica naravnih sestavin pomaga vzdrževati uravnoteženo prehrano. Za vitalno življenje pritlikavih kuncev

4,10
Ocenjeno 0 od 5

VITAKRAFT EMOTION BEAUTY SELECTION JUNIOR ZA PRITLIKAVE KUNCE 600G

Vitakraft Emotion Beauty Selection Junior je popolna hrana za pritlikave zajce stare do 6 mesecev, ki zagotavlja zdravo kožo in svetlečo dlako.

4,50
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

VITAKRAFT DROPS PRIBOLJŠEK S KORENČKOM 75G

Vitakraft Drops priboljšek s korenčkom je okusna in hranljiva dopolnilna hrana. Je brez sladkorja, umetnih barvil in konzervansov.

1,29
Ocenjeno 0 od 5

POPOLNA HRANA ZA DEGUJE 600G

VITAKRAFT Emotion Beauty Selection, hrana deguje, 600g Popolna hrana za deguje. SESTAVA: proizvodi rastlinskega izvora, zelenjava 19,9%, žita 16,1%, inulin 1,9%, semena, metulj 1%, olja in maščobe 0,84%, minerali, cvet kamilice 0,5%, alge, izvleček juke schidigere.

1,70
Ocenjeno 0 od 5

Padovan Stix Flakes za morske prašičke in kunca 100 g (2 kos)

Padovan STIX FLAKES Coniglietti Dopolnilna krma za pritlikave kunce, morske prašičke in činčile. Palčke s sadjem in zelenjavo, ki jih ponudimo kot dodatek k dnevni prehrani glodalca. NAČIN UPORABE: Zataknite paličico na notranjo stran kletke in pustite na prosto uporabo ljubljenčku. PAKIRANO V ZAŠČITENI ATMOSFERI. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj do konca … Padovan Stix Flakes za morske prašičke in kunca 100 g (2 kos) Read More »

2,49
Ocenjeno 0 od 5

Padovan popolna hrana s kokcidiostatikom za mladiče kuncev 850g

Padovan popolna hrana s kokcidiostatikom za mladiče kuncev, paletirana hrana za kunce v času rasti. Lahko tudi kot dodatek k prehrani odraslih kuncev.

2,60
Ocenjeno 0 od 5

PADOVAN HERBAL TREATS DODATNA HRANA ZA GLODALCE 270G

PADOVAN HERBAL TREATS je dodatna hrana za kunce, morske prašičke in činčile. Popolna hrana z zelišči sadjem in zelenjavo.

3,80
Ocenjeno 0 od 5

Padovan GrandMix 850G

Padovan GrandMix CONIGLIETTI MEŠANICE ZA HRANO ZA  KUNCE Hrana za odrasle pritlikave zajce s suhim sadjem in zelenjavo ter dodatki vitaminov. SESTAVA: žita, stranski proizvodi rastlinskega izvora (lucerna 10%), sadje (rožič 10%), zelenjava (leča 5%, korenje 2%), semena, minerali, ekstrakt rastlinskih beljakovin. DODATKI PO KG: vitamin 5000 IJ, D3 vitamin 700 IJ, vitamin E (alfa … Padovan GrandMix 850G Read More »

2,51
Ocenjeno 0 od 5

P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml

Padovan Rodyvigor- dopolnilna tekoča hrana za pritlikave kunce, morske prašiče, hrčke, veverice in druge majhne glodavce. Multivitaminski pripravek za okrepitev prehrane kuncev in majhnih glodavcev na uravnotežen način. Uporabno v času stresa in utrujenosti ali ko ni na razpolago dovolj sveže hrane. SESTAVINE: dekstroza, fruktoza.Dodatki/kg: A vitamin 3200000 IJ, D3 vitamin 300000 IJ, E vitamin … P Rodyvigor vitamini za glodalce 30ml Read More »

3,90
Ocenjeno 0 od 5

Mineralni kamen za glodalce 170g

Je popolnoma naraven izdelek ki vsebuje vse potrebne minerale

1,10
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

KUNCI PREMIUM 2kg

KUNCI PREMIUM 2kg Padovan PREMIUM coniglietti KRMNA MEŠANICA S KOKCIDIOSTATIKOM ZA PRITLIKAVE KUNCE Hrana za odrasle pritlikave kunce, s surovinami v različnih oblikah za različne postopke predelave ter z dodatkom vitaminov in oligoelementov. SESTAVINE: žitarice, derivati rastlinskega porekla (lucerna 6%), sadje (rožičevec 11,5%, grozdje 4%), semena (sončnica 12%), zelenjava (grah 6,5%, mrkev 5%, pesa 0,5%, … KUNCI PREMIUM 2kg Read More »

7,50
Ocenjeno 0 od 5

Green rolls posladek za glodalce 300g

Posladek za glodalce brez barvil in konzervansov

2,00
Ocenjeno 0 od 5
Ni na zalogi

GENESIS TIMOTHY RABBIT FOOD 1KG

Genesis Ultra Premium briketirana hrana za kunce je narejena iz vrste trave pasji rep in je formulirana posebej za odrasle kunce. To vegeterijansko dieto so razvili strokovnjaki in omogoča vašemu kuncu dolgo in zdravo življenje. Seno vrste pasji rep vsebuje zadostne količine surovih vlaken in celuloze za zdrav urinarni trakt, zdravo prebavo in omogoča potrebno … GENESIS TIMOTHY RABBIT FOOD 1KG Read More »

9,90
Ocenjeno 0 od 5

Emotion beauty selection za kunce 600g

Popolna hrana za kunce vseh starosti.

3,10
Ocenjeno 0 od 5

Emotion beauty selection adult 1,5kg

VK hrana za kunce je popolna hrana z vitamini in zelenjavo.

6,90
Ocenjeno 0 od 5

Beeztees Mineralni Kamen za glodanje z žiti 160 g

Beeztees Mineralni kamen z žitaricami Dopolnilna krma za glodalce. Ta naravni izdelek je sestavljen iz mineralov bogatih sestavin žganih rastlin in morskih živali. Prava sladica za vašega glodalca, spodbuja vitalnost in zdravje. Ni namenjeno prehrani ljudi. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

2,10
Ocenjeno 0 od 5
Prijavi se
logo

Registriraj se