0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 60W

Zoo Med Repti Basking Spot grelna žarnica – #1 grelna žarnica na svetu Žarnice Repti Basking Spot® imajo edinstven patentiran dvojni odsevnik, ki v ozek usmerjen žarek osredotoči 35% več toplote in svetlobe od klasičnih grelnih žarnic. Žarnice so idealne za vse tropske in puščavske plazilce, ki uravnavajo telesno temperature s sončenjem. Žarnice zagotavljajo do … Zoo Med žarnica Repti Basking Spot® 60W Read More »

Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Medium

Zoo Med Turtle Dock® plavajoči pomol za želve – Medium/Large Zoo Med edinstveni plavajoči pomol je odličen dodatek za vaš vodni terarij ali paludarij. Na njem se lahko sončijo in uživajo vaše vodne želve, primeren pa je tudi za žabe ali druge dvoživke (pupki), ki živijo v vodi in na kopnem. Samodejna funkcija prilagajanja višini … Zoo Med Turtle Dock plavajoči pomol za želve – Medium Read More »

Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Congo Ivy

Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Zoo Med Natural Bush™ dekorativna rastlina Congo Ivy Small – 36cm Natural Bush™ rastline zagotavljajo skrivališča in počivališča za vse vrste plazilcev in dvoživk. Ustvarite svojo džunglo! Vaš plazilec ne bo prepoznal razlike. Narejene so iz nestrupene kvalitetne in … Zoo Med Natural Bush™ rastlina – S Congo Ivy Read More »

Zoo Med Flower Food Topper za kuščarje 40g

Vsebuje: Posušene kamilice Posušene roza koruznice posušeno rdečo deteljo posušene cvetne liste vrtnice posušene cvetne liste sončnice Lastnosti: Visoka vsebnost vlaknin Spodbuja zdravo črevesje Doda obogatitev Spodbuja raven aktivnosti Rože so naravni prehranski dodatek za številne rastlinojede in vsejede vrste kuščarjev, vključno z iguanami, uromastiksom in bradatimi zmaji. Cvetovi so odličen vir vlaknin, mineralov in vitaminov. Zoo … Zoo Med Flower Food Topper za kuščarje 40g Read More »

TURTLECLEAN 20 KOTNI FILTER ZA ŽELVE

Visoko učinkovita zasnova filtra z nizko močjo. Zagotavlja zadostno filtracijo za rezervoarje za želve z do 75 litrov vode. Montirajte navpično v kotu ali vodoravno za plitve rezervoarje. Easy Open vrata za čiščenje filtrskih vložkov brez odstranitve glavnega filtra iz vode.

Fiory TartaVigor vitaminski dodatek za želve 36 ml

FIORY TARTA VIGOR vitaminski dodatek za vodne in kopenske želve Tarta Vigor je vitaminski prehranski dodatek za kopenske in vodne želve, ki pomaga pri okrevanju ali slabšem počutju vaše želve. Formula je sad znanstvenega raziskovanja in izkorišča sinergijo med vitamini in fitoterapevtskimi zdravilnimi učinkovinami. Vsebovana zelišča učinkujejo na organizem energetsko in nadoknadijo morebitna pomanjkanja. KDAJ … Fiory TartaVigor vitaminski dodatek za želve 36 ml Read More »

Fiory Tartarica Maxi hrana za vodne želve 1000 ml

FIORY TARTARICA MAXI kozice hrana za vodne želve. Idealna visoko kakovostna hrana za vodne želve, ki je pred pakiranjem prečiščena in tako ne vsebuje mlete usedline in nečistoč. Vsebuje le kozice najvišje A kvalitete velikosti 2-4cm. Edinstven postopek sušenja, ki ohranja vitamine in jamči za optimalno kakovost in okus. Vsebuje veliko naravnih rudninskih snovi in … Fiory Tartarica Maxi hrana za vodne želve 1000 ml Read More »

Fiory Kalcijev Kamen za želve 26 g

Fiory Tartacalcium mineralni kamen za vodne želve Mineralni kamen, ki v večini sestoji iz kalcija je dodatek, ki izboljša kvaliteto vode iz pipe, ki pogosto ne vsebuje zadostnih količin kalcija, ki jih želva potrebuje  za obnavljanje svojega oklepa. Kamen se v vodi zelo počasi topi in tako želvi skozi daljše obdobje zagotavlja zadostno količino kalcija. Sestava: minerali … Fiory Kalcijev Kamen za želve 26 g Read More »

Fiory Gammarus hrana za želve 1000 ml

FIORY TARTARICA gammarus hrana za želve. Idealna visoko kakovostna hrana za želve, ki je pred pakiranjem prečiščena in tako ne vsebuje mlete usedline in nečistoč. Edinstven postopek sušenja, ki ohranja vitamine in jamči za optimalno kakovost in okus. Rakci vsebujejo veliko naravnih rudninskih snovi in vlaknin za optimalno prebavo. Primerno tudi kot priboljšek za vsejede … Fiory Gammarus hrana za želve 1000 ml Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se