0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 8 rezultatov

VK vita care šampon za pasje mladiče 300ml

Šampon z oljem kune za mladiče je negovalni šampon za mladičke, ki pomaga zadržati naraven vonj dlake. Lahko se uporablja pri bolnih in starejših psih in pri psih, ki okrevajo. Dlako hrani in jo naredi lepšo.

Simple Solution plenične podloge 55x56cm 30kos

Simple Solution Original Training Pads predstavljajo idealen način za učenje sobne čistoče. Plenične podloge so neverjetno vpojne in vpijejo do desetkrat več tekočine kot standardne podloge. Sredina podloge je še posebej vpojna – na ta način tekočina steče stran od roba in je tako preprečeno, da bi ušla mimo roba. Podloga je narejena iz 6 plasti … Simple Solution plenične podloge 55x56cm 30kos Read More »

Simple Solution Chew Stopper pršilo proti grizenju 500ml

Simple Solution Chew Stopper je odličen način preprečevanja lizanja, grizenja in žvečenja. Učinkovita formula z grenkim okusom odvrača psa od grizenja in lizanja kože, »hot spot-ov«, povojev ali šivov. Preprosto popršite po površini, katero ne želite, da bi vas pes lizal ali žvečil! Sestavine: prečiščena voda, grenilna sredstva, izvleček grozdnik pečk, limonin ekstrakt, olje sivke. … Simple Solution Chew Stopper pršilo proti grizenju 500ml Read More »

Royal Canin Junior Mini 2kg

Popolna hrana, namenjena mladičem majhnih pasem v starosti od 2 do 10 mesecev. Spodbuja dobro ravnotežje črevesne mikroflore in pomaga zagotavljati optimalno prebavno toleranco.

Posoda Za Hrano modra Mladiček/Mačka 15cm

posoda za hrano za mačke, dihurje in mladičke. Enostaven za čiščenje in odporen na mehanske poškodbe, vključno z ugrizi in praskami. Izdelan izključno iz kemično nevtralnih, nestrupenih materialov, je hipoa3,10lergen. Priročen in lahek lahko spremlja vas in vašega ljubljenčka na potovanjih

Podloge za pse – 60 x 60 cm 30 kos

Podloge za pse – 60 x 60 cm Zelo vpojne podloge za treniranje – idealen pripomoček za učenje kužkov, kako biti čisti, za starejše in bolne živali, tudi kot notranja podloga v transporterjih za živali. Podloge so izredno uporabne doma, pa tudi na poti, saj zagotavljajo higieno in udobje. Lahko jih položite na tla ali … Podloge za pse – 60 x 60 cm 30 kos Read More »

Akcija!

Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse z zajcem 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD jed za kunce je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Sestava surovin v kunčji jedi zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov ter jim zagotavlja vsa hranila v natančno izbranih razmerjih in količinah. Za kunčje meso in jetra je značilna visoka vsebnost polnovrednih beljakovin z nadpovprečnimi parametri prebavljivosti. Skupaj … Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse z zajcem 1 kg Read More »

12,67
Akcija!

Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse 1 kg

Dolina Noteci SUPERFOOD – hrana iz jagnjetine Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Jagnjetina je vrsta mesa, ki zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov, pri čemer zagotavlja vse hranilne snovi v natančno izbranih razmerjih in količinah. Jagnječje meso in surovine odlikuje izjemen okus, visoka … Dolina Noteci Superfood Junior sušena hrana za pse 1 kg Read More »

12,67
Prijavi se
logo

Registriraj se