0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 12 rezultatov

SPF YUNIOR ZA PSE ZAJEC 1KG

Dolina Noteci SUPERFOOD z zajcem je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Sestava surovin v jedi zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov ter jim zagotavlja vsa hranila v natančno izbranih razmerjih in količinah. Za kunčje meso in jetra je značilna visoka vsebnost polnovrednih beljakovin z nadpovprečnimi parametri prebavljivosti. … SPF YUNIOR ZA PSE ZAJEC 1KG Read More »

SPF YUNIOR JAGNETINA 1 KG

Dolina Noteci SUPERFOOD – hrana iz jagnjetine Dolina Noteci SUPERFOOD jagnjetina je popolna vzdrževalna hrana za mladiče in mlade pse srednjih in velikih pasem. Jagnjetina je vrsta mesa, ki zagotavlja skladno rast in razvoj mladih organizmov, pri čemer zagotavlja vse hranilne snovi v natančno izbranih razmerjih in količinah. Jagnječje meso in surovine odlikuje izjemen okus, visoka … SPF YUNIOR JAGNETINA 1 KG Read More »

RAFI JUNIOR MOKRA HRANA ZA MLADE PSE Z TELETINO 400G

Junior mokra hrana za pse Rafi teletina, Vlažna hrana Rafi Junior s teletino je lahko prebavljiv izdelek z visoko vsebnostjo koristnih in lahko prebavljivih beljakovin, potrebnih za pravilno rast in razvoj mladičkov in mladih psov. Meso in telečja surovina so dragocen vir lizina, triptofana in levcina. Vsebujejo baker, cink in vitamine, ki pokrivajo dnevne potrebe teh sestavin. Zahvaljujoč … RAFI JUNIOR MOKRA HRANA ZA MLADE PSE Z TELETINO 400G Read More »

RAFI JUNIOR MOKRA HRANA ZA MLADE PSE Z JAGNJETINO 400G

Junior mokra hrana za pse Rafi z jagnjetino, Vsakodnevna prehrana mladičkov in mladih psov zahteva vsa hranila, ki so potrebna za skladno rast in razvoj njihovih organizmov. Jagnječje meso in surovine so poleg polnovrednih beljakovin dragocen vir metionina, izolevcina in cistina. Zaradi prisotnosti lososovega olja je za krmo značilna visoka vsebnost maščobnih kislin iz družine n-6, ki … RAFI JUNIOR MOKRA HRANA ZA MLADE PSE Z JAGNJETINO 400G Read More »

PRIM. ZA MLADE PSE PIŠČANEC 2 KG

Primordial Grain-Free Puppy Chicken and Sea Fish je popolna hrana brez žitaric, bogata z beljakovinami visoke biološke vrednosti in z ustrezno sestavo amino kislin. Piščančje meso, ki prihaja izključno od živali s talne reje, zagotavlja lahko prebavljive beljakovine, z okusom, ki ga imajo psi radi. Morske ribe, bogate z mineralnimi solmi, zagotavljajo lahko prebavljive beljakovine … PRIM. ZA MLADE PSE PIŠČANEC 2 KG Read More »

HAPPET POSODA ZA MAČKO 15CM MODRA

posoda za hrano za mačke, dihurje in mladičke. Enostaven za čiščenje in odporen na mehanske poškodbe, vključno z ugrizi in praskami. Izdelan izključno iz kemično nevtralnih, nestrupenih materialov, je hipoa3,10lergen. Priročen in lahek lahko spremlja vas in vašega ljubljenčka na potovanjih

DNP RICH TURKEY HEARTS yunior 400g

Hrana Dolina Noteci Junior, bogata s puranjimi srčki, pokriva vsakodnevne prehranske, mineralne in vitaminske potrebe mladičkov in mladih psov. Ustvarjen na podlagi sodobnih prehranskih standardov in prehranskih priporočil, zagotavlja mineralizacijo kosti in zob ter pravilen razvoj telesa v zgodnji fazi. Hrana brez žit, ki vsebuje žgane purane, vsebuje beljakovine, bogate z esencialnimi aminokislinami, vključno z lizinom in … DNP RICH TURKEY HEARTS yunior 400g Read More »

DNP RICH IN RABBIT LIVER yunior 400 g

Junior hrana za pse Dolina Noteci Premium, bogata z zajčjimi jetri, Mlad pes potrebuje pravilno prehrano, da bo lahko kot odrasel užival v življenju! Zajčjo hrano odlikuje visoka prebavljivost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin iz družine n-3 in n-6. zajčje meso in izdelki so dragocen vir železa, selena, bakra in cinka – mineralov, ki igrajo pomembno vlogo … DNP RICH IN RABBIT LIVER yunior 400 g Read More »

DNP RICH IN LAMB yunior 400 g

Junior hrana za pse Dolina Noteci Premium bogata z jagnjetino  Da bi v celoti poskrbeli za zdrav razvoj mladega organizma, velja poskrbeti za pravilno prehrano. Za jagnjetino je značilna visoka prebavljivost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin iz družine n-3 in n-6. Jagnjetina je dragocen vir železa in bakra – mineralov, ki povečujejo odpornost telesa, prav tako pa … DNP RICH IN LAMB yunior 400 g Read More »

DNP RICH IN BEEF HEARTS yunior 400 g

Junior hrana za pse Dolina Noteci Premium, bogata z govejim srcem Če želite, da mladi ljubljenček pravilno raste, poskrbite za njegov uravnotežen obrok! Za hrano z govejim srcem je značilna visoka prebavljivost polnovrednih beljakovin in maščobnih kislin. Govedina in njene surovine so vir selena, železa in bakra – mineralov, ki igrajo pomembno vlogo pri spodbujanju obrambnih funkcij … DNP RICH IN BEEF HEARTS yunior 400 g Read More »

DNP RICH CHICKEN GIZZARDS younior 400g

Mladički in mladi psi zaradi svojih posebnih prehranskih potreb potrebujejo večje količine hranil, mineralov in vitaminov. Formula popolne mokre hrane Dolina Noteci Premium Junior, bogata s piščančjimi želodci, ustreza sodobnim prehranskim standardom in priporočilom za pravilno prehrano organizmov v fazi intenzivne rasti in razvoja. Zahvaljujoč uporabi piščančjih in govejih želodcev je za junior hrano značilna vsebnost … DNP RICH CHICKEN GIZZARDS younior 400g Read More »

Chew Stopper pršilo proti grizenju 500ml

Simple Solution Chew Stopper je odličen način preprečevanja lizanja, grizenja in žvečenja. Učinkovita formula z grenkim okusom odvrača psa od grizenja in lizanja kože, »hot spot-ov«, povojev ali šivov. Preprosto popršite po površini, katero ne želite, da bi vas pes lizal ali žvečil! Sestavine: prečiščena voda, grenilna sredstva, izvleček grozdnik pečk, limonin ekstrakt, olje sivke. … Chew Stopper pršilo proti grizenju 500ml Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se