0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 14 rezultatov

Vita-herbs menu popolna hrana za velike papige 1kg

Popolna hrana za velike papige za vitalno življenje ptic z kakovostnimi semenei, oreščki,rdečo koruzo in koščki korenja za zdravo popolno oskrbovelikih papig

Vita menu za srednje papige 500g

Popolna hrana za srednje papige za vitalno življenje ptic

Vegetal clean koruzni posip za male živali 8l

Naravni granulat iz koruznih storžev zelo vpojen brez prahu z vonjem limone

PRESTIGE ZA KANARČKE 1kg

Bogatena mešanica semen za kanarčke z oljno repico v obliki peletov, ki je obogatena še z vitamini, aminokislinami in minerali. Ugodno vpliva na delovanje črevesja in prebavo. Sestavljena je po posvetovanju z vrhunskimi evropskimi rejci in se uporablja kot osnovna hrana za vse njihove kanarčke. Pticam je ob hrani obvezno dati svežo vodo. SESTAVA: svetlo … PRESTIGE ZA KANARČKE 1kg Read More »

PRESTIGE PREMIUM EKSOTI 1kg

Popolna hrana za tropske ptice SESTAVA: semena (2 % chia), žitarice, rastlinski proizvodi, minerali (2 % školjčne lupine), olja in maščobe, sadje ( 10 % sadni biskvit), sladkorji DODATKI: vitamini (A 8800 IU, D3 1600 IU, E 20 mg, E1 železo 20 mg, jod 1.5 mg, E4 koper 7 mg, mangan 48 mg, cink 45 … PRESTIGE PREMIUM EKSOTI 1kg Read More »

Pesek za ptice sandy 2,5kg

Idealna osnova za čist higijenski dom ptic

PAPIGE SREDNJE 850g GRANDMIX

Padovan GrandMix PARROCCHETTI POPOLNA HRANA ZA SREDNJE PAPIGE Mešanica žit in semen z dodatkom suhega sadja, sesekljanih piškotov in zmletih školjk ter dodatkom vitaminov. SESTAVA: žita, semena (arašidi 1%), minerali (mlete lupine 4%), pekovski izdelki (piškoti 3%), sadje (ananas 0,5%, banana 0,5%), oreščki (kokos 0,5% ). DODATKI PO KG: A vitamin 4000 IJ, D3 vitamin … PAPIGE SREDNJE 850g GRANDMIX Read More »

PADOVAN DRŽALO PREDIVA ZA GNEZDO

Padovan NEST MATERIAL Držalo preje za gnezdo. Material za gradnjo gnezda vseh vrst ptic

NAPAJALNIK FERPLAST SILVER SPECIAL 7,3x8x15,1cm

NAPAJALNIK FERPLAST SILVER SPECIAL 7,3x8x15,1cm,  za ptičje kletke BARVA: BELA ALI SIVA

JAJČNA HRANA NASLEDNJA GENERACIJA VLAŽNA 1kg

Witte Molen Eggfood Moist je dopolnilna jajčna hrana za različne vrste ptic. Za učinkovito izpolnjevanje potreb po beljakovinah ima dodane tudi aminokisline. To jajčno hrano je mogoče zagotoviti neposredno, lahko pa se tudi enostavno meša z drugimi vrstami jajčne hrane ali na primer z namočenimi semeni. Priporočljiva je v času razmnoževanja, prispeva pa tudi k … JAJČNA HRANA NASLEDNJA GENERACIJA VLAŽNA 1kg Read More »

GRED IZ VRVI MEDIUM premer 1,8×66 cm

GRED IZ VRVI MEDIUM za srednje in velike papige.

Ferplast Kletka za ptice Cage Luna ZELENA 40×23,5×38,5 cm

Ferplast KLETKA ZA KANARČKE, EKSOTIČNE IN OSTALE MALE PTICE Vključuje ročko za lažje rokovanje, napajalnik, dve Brava 1 prečki, plastične posodice, gugalnico. Z ločenim spodnjim delom za lažje čiščenje. Sprednja vrata se lahko popolnoma odprejo. Dimenzije: 40×23,5×38,5cm

Prijavi se
logo

Registriraj se