0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Country Chew sticks paradižnik & grah 180g

Ta žvečilna palica Country za zajce in male sesalce ponuja vrnitev v preprostejše čase. Hrustljav prigrizek iz pečice za pošteno ceno podjetja Witte Molen iz Brabanta. Najboljše surovine združujemo z našim znanjem o živalih, da ustvarimo prigrizke, na katere se lahko vedno zanesete. Zagotovljeno, da bo vaš ljubljenček zaposlen več ur! Troslojni, bogato polnjen prigrizek … Country Chew sticks paradižnik & grah 180g Read More »

Country Chew palčke korenček & por

Ta žvečilna palica Country za zajce ponuja vrnitev v preprostejše čase. Hrustljav prigrizek iz pečice za pošteno ceno podjetja Witte Molen iz Brabanta (posluje od leta 1740). Najboljše surovine združujemo z našim znanjem o živalih, da ustvarimo prigrizke, na katere se lahko vedno zanesete. Zagotovljeno, da bo vaš ljubljenček zaposlen več ur! Kakovost Witte Molen: … Country Chew palčke korenček & por Read More »

Country Chew palčke figa & ananas 110G

Ta žvečilna palica Country za zajce ponuja vrnitev v preprostejše čase. Hrustljav prigrizek iz pečice za pošteno ceno podjetja Witte Molen iz Brabanta (posluje od leta 1740). Najboljše surovine združujemo z našim znanjem o živalih, da ustvarimo prigrizke, na katere se lahko vedno zanesete. Zagotovljeno, da bo vaš ljubljenček zaposlen več ur! Kakovost Witte Molen: … Country Chew palčke figa & ananas 110G Read More »

Country Chew palčke bezeg & jabolko 110G

Ta žvečilna palica Country za zajce ponuja vrnitev v preprostejše čase. Hrustljav prigrizek iz pečice za pošteno ceno podjetja Witte Molen iz Brabanta (posluje od leta 1740). Najboljše surovine združujemo z našim znanjem o živalih, da ustvarimo prigrizke, na katere se lahko vedno zanesete. Zagotovljeno, da bo vaš ljubljenček zaposlen več ur! Kakovost Witte Molen: … Country Chew palčke bezeg & jabolko 110G Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se