0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 10 rezultatov

Tropical Betta 50 ml

Posebna hrana v lističih za bete in ostale labirintovce. Tropical Betta   Polnovredna hrana v lističih prilagojena posebej za potrebe siamskih bojnih ribic in ostalih labirintovcev, katerih večji del prehrane predstavljajo manjši vodni organizmi.   Poleg visoko hranljivih lističev, z dodanim krillom, hrano sestavljajo še liofilizirane rdeče trzače in zooplankton. S svojo sestavo zagotavlja naravno … Tropical Betta 50 ml Read More »

JUWEL Primo 70 Akvarij White

JUWEL Primo 70 Akvarij White Set vsebuje: pokrov z vgrajenimi žarnicami, grelcem, Bioflow ONE filter in Eccoflow 300 Dimenzije: 61 x 31 x 44 cm teža 14 Kg, volumen 70 L MOŽEN SAMO OSEBNI PREVZEM!

120,00

JBL NovoVert hrana za rastlinojede sladkovodne ribe 250 ml

JBL NovoVert Popolna hrana za rastlinojede akvarijske ribe. Vsebuje 76% rastlinske sestavine z dragocenimi vlakninami za zadovoljevanje potreb rastlinojedih vrst in za zagotavljanje zdravega prebavnega sistema. Za ribje vrste velikosti 3-20 cm.

JBL NOVOGRANOMIX REF 250ml

JBL NOVOGRANOMIX REF JBL NovoGranoMix mini Popolna zrnata hrana za vse vrte malih rib v tropskem akvariju. Za ribe srednje velike vrste rib velikosti 3-10 cm. Navodila za hranjenje: enkrat ali dvakrat na dan hranite z le toliko hrane kot je lahko ribe zaužijejo v nekaj min; mlade ribe 3-4 krat dnevno na enak način. … JBL NOVOGRANOMIX REF 250ml Read More »

JBL NovoBetta hrana za borbene ribe 100 ml

JBL NovoBetta Hrana za krmljenje Betta siamskih bojnih rib in drugih labirintskih rib (anabantoidei). Razviti posebej uravnotežen za zadovoljevanje posebnih potreb. Navodila za hranjenje: Enkrat ali dvakrat na dan nahranite ribe z le toliko hrane, kot je lahko ribe zaužijejo v nekaj min. SESTAVINE: Ribe in ribji izdelki, mehkužci in raki, žitarice, zelenjava, rastlinski stranski … JBL NovoBetta hrana za borbene ribe 100 ml Read More »

JBL NovoBaby hrana za mlade gupije in ostale živorodne vrste 3*10 ml

JBL NovoBaby Celotni sklop za hranjenje med vzrejo za gupije in druge živorodne vrste, ki so sestavljene iz treh skrbno uravnoteženih kosmičev ali delcev. Z JBL NovoBaby ste lahko vedno prepričani, da ribje mladice hranite s hrano, posebej prilagojenih kosmičev, od prvega dneva, dokler riba popolnoma zraste. Dolžina ribe 5 mm

JBL Gala hrana za akvarijske ribe 100 ml

JBL Gala Osnovna premium hrana za profesionalno hranjenje vseh akvarijskih rib. Hiter sprejem zaradi (4%) mrzlo sušenih kozic in (2%) česna za krepitev apetita. Dragoceni vitamini in vitalne snovi pomagajo k zdravju rib. Za vrste rib velikosti 10-20 cm v vseh plasteh vode.

JBL Biotopol 100ml

JBL Biotopol za čiščenje vode (10 ml v 40 l vode) Hitra pretvorba vode iz pipe v zdravo akvarijsko vodo. Zagotovljena je zaščita sluznice, škrge, kože in plavuti. – Priporočljivo ga je uporabljati vsakič, ko zamenjate vodo in ko nastavite akvarij, saj takoj nevtralizira strupene težke kovine in klor. Rok uporabnosti je neomejen.

HRANA ZA RIBE JBL NOVOBEL 250ml

JBL NovoBel Popolna osnovne hrana v lističih za hranjenje vseh akvarijskih rib – Natančno uravnotežena hrana. Navodila za hranenje: Ribam ponudite le toliko hrane kot jo lahko zaužijo v nekaj minutah, 1-2 na dan. Mlade ribe hraniti na isti način 3-4 na dan. SESTAVINE: ribe in ribji produkti, žitarice, mehkužci in raki, rastline in rastlinski … HRANA ZA RIBE JBL NOVOBEL 250ml Read More »

HRANA ZA RIBE JBL NOVOBEL 100ml

HRANA ZA RIBE JBL NOVOBEL 100 ML POPOLNA ZA VSE VRSTE RIB JBL NovoBel Popolna osnovne hrana v lističih za hranjenje vseh akvarijskih rib – Natančno uravnotežena hrana. Navodila za hranenje: Ribam ponudite le toliko hrane kot jo lahko zaužijo v nekaj minutah, 1-2 na dan. Mlade ribe hraniti na isti način 3-4 na dan. … HRANA ZA RIBE JBL NOVOBEL 100ml Read More »

Prijavi se
logo

Registriraj se