0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

KELP ZA PSE IN MAČKE 500G

18,00

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: EPP003 Kategorije: , , ,

Kelp je odličen vir mineralov in elementov v sledeh, vključno z jodom, magnezijem, cinkom, železom, kalcijem, kalijem in natrijem. V algah najdemo visoke vrednosti vitaminov A, vitamina E in vitamina C. Bogat je tudi z aminokislinami. Vse to je bistvenega pomena za splošno zdravje in dobro počutje vašega psa.

Kelp ohranja dobro prebavo, predvsem pa izboljša pigmentacijo vaših psov in ohranja zdravo kožo ter dlako in kožuh. Izboljša tudi odpornost na okužbe.
Za najboljše rezultate priporočamo, da se Kelp uporablja skupaj z našimi Omega 3 kapsulami European Pet Pharmacy.

Redno hranjenje vašega psa z rjavimi algami bo izjemno koristilo zdravju vašega psa: Kelp vsebuje več kot 100 hranilnih snovi, ki jih potrebuje vaš pes.
Kelp je še posebej koristen za zdravo delovanje žlez. Žlezi ščitnica in hipofiza neposredno vplivata na prebavo, zato psi, ki uživajo alge bolje prebavljajo hrano, lažje absorbirajo hranila in imajo učinkovitejšo presnovo. Kelp pomaga ščitnici tudi v boju proti okužbam organizma.

Psi potrebujejo veliko vlaknin za ustrezno delovanje prebavnega sistema in kelp je odličen vir vlaknin. Vlaknine ohranjajo prebavni trakt čist in preprečujejo absorpcijo težkih kovin in ostalih strupov. Prehrana z veliko vlakninami pomaga tudi v boju proti vnetjem, revmatizmu ter razvoju in rasti tumorjev.

Mladički imajo prav tako ogromne koristi od alg, saj vsebujejo veliko hranil, ki jih potrebujejo, da odrastejo v zdrave in močne pse. Dodajanje kelpa med brejostjo je preventivno dobro za plod, saj normalizira žleze in hormone. Dodajanje kelpa psom za razplod bo omogočil hitrejši oplod samice, lažji porod ter večjo verjetnost preživetja mladičev.

 

Sestavine: Morske alge v prahu (Ascophyllum nodosum – norveška morska alga)
 Vsebina izdelka 500 g
Doziranje
Primešajte k obroku enkrat dnevno (merilna žlička je priložena).
Manjši psi/mački do 10 kg 0,5 merilne žličke
Psi 10-20kg 1-2 merilni žlički
Psi 20-30kg 2-3 merilne žličke
Psi 30 + kg 4 merilne žličke
Teža 0,5 kg
Prijavi se
logo

Registriraj se