Hrana z visoko vsebnostjo divjačine je vir beljakovin visoke biološke kakovosti. Dodatno prisotnost mesa divjačine v hrani obogati z lizinom in levcinom, vitamini B in selenom. Druge surovine živalskega izvora zagotavljajo visoko prebavljivost vseh hranilnih snovi in dodatno zagotavljajo maščobo z zelo dragoceno kislinsko sestavo. Dodatek lanenega olja uravnoteži razmerje polinenasičenih maščobnih kislin iz družin n-3 in n-6 in zagotavlja vzdrževanje pravilnega stanja celotnega telesa. Izbor surovin in vrsta termične obdelave ohranjata visoko okusnost hrane.
Vsebuje nenasičene maščobne kisline
Razvito v skladu s sodobnimi prehranskimi priporočili za živali
Vsebuje nabor vitaminov in mineralov
meso in živalski proizvodi 65 % (divjačina 4 %), sadje (borovnice 2 %, brusnice 2 %), minerali, olja in maščobe (laneno olje 0,2 %), posušen timijan 0,01 %.
surove beljakovine – 9%, surova maščoba – 7%, surovi pepel – 2,5%, surova vlakna – 0,8%, vlaga – 78%, kalcij – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Vitamin D3 – 450 i.e., vitamin E – 40 mg, cink (cinkov oksid) – 30 mg, mangan (manganov (II) oksid) – 2 mg, baker (bakrov (II) sulfat pentahidrat) – 0,4 mg, jod (obložen, granuliran brezvodni kalcijev jodat) – 0,3 mg.