0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Poslovnim partnerjem ponujamo sodelovanje pri prodaji blagovnih znamk pasje in mačje hrane RAFI, DOLINA-NOTECI in LUGER’S

 

 

DOLINA-NOTECI

Če so vaši psi slabi jedci, psi katere koli pasme ali pa jih želite le hraniti z obroki, ki jih pripravljajo strokovnjaki za prehrano živali, potem bo najboljša mokra pasja hrana iz Dolina Noteci. Brez ojačevalcev okusa ali umetnih arom - kaj pa ko je narava tako okusna in zdrava? Pasja hrana iz trgovine Dolina Noteci vsebuje le dragocene dodatke, ki dopolnjujejo prehrano vsakega srečnega psa: zdrava olja, zelenjava in sadje, ki zagotavljajo potrebne vitamine in različna zelišča, prilagojena individualnim potrebam živali. Naša ponudba zajema tudi višji nivo pasje hrane.

LUGER’S

Formula hrane je navdihnjena z naravno prehrano psov. Vsebuje izbrane vrste mesa, ki so vir visokokakovostnih beljakovin, pa tudi sveže sadje in zelenjavo, ki vsebuje vitamine in vlaknine, aromatična zelišča in popolnoma naravne prehranske dodatke, bogate z za telo dragocenimi snovmi, to je maščobnimi kislinami. Žita so bila izključena iz hrane. Zato hrana ne vsebuje glutena, ki ga nekateri psi slabo prenašajo. Prebojna tehnologija pridelave vam omogoča, da dobite pravo, navlaženo hrano, ne da bi potrebovali žita. Ker se hrana suši pri nizki temperaturi, je izguba hranil in bioaktivnih snovi veliko manjša kot pri suhi hrani, ki je posledica iztiskanja. Poleg tega je s takšno toplotno obdelavo omejeno tudi tvorjenje potencialno škodljivih spojin.

RAFI

Čeprav mačke za mnoge ljudi nimajo posebnih potreb, so te živali zelo zahtevne, zlasti glede prehrane. Hrana za mačke Rafi je bila pripravljena za izpolnitev teh pričakovanj, povezanih tako s previdnostjo živali kot z njihovimi naravnimi potrebami po hranilih, mineralih in vitaminih. Iz tega razloga je bila vsaka formula zasnovana tako, da zagotavlja samo bistvena hranila v čim bolj okusni in dragoceni različici za mačke.

Prijavi se
logo

Registriraj se