0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Tickless MINI Baby modra

41,48

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 290 Kategorije: , , , , , Oznaka:

TICKLESS® Mini učinkovito ščiti vašega ljubljenčka brez uporabe kemikalij. Je močnejši in učinkovitejši od katerega koli drugega odganjalca na trgu. Napravo z moderno zasnovo lahko tudi polnite; tako lahko vaše ljubljenčke pred paraziti ščitite še dlje časa!

Kako deluje?  Naprava z oddajanjem ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in živali ne zaznamo, vpliva na klope in jih na ta način odganja. Učinkovitost in delovanje je podprto s klinično študijo, narejeno v Laboratoriju za medicinsko mikrobiologijo in infekcijske bolezni na univerzi Camerino v Italiji. Dokazana je bila 94% učinkovitost pri zatiranju infestacije s klopi brez uporabe nevarnih kemikalij! Okolju prijazna naprava brez dišav in kemikalij je popolnoma varna za uporabo tudi pri mladih, starejših, bolnih in brejih živalih. Območje delovanja je približno 2.5 metra. Primarno je naprava primerna za preventivo.

Lastnosti: Litij-ionska polimerna baterija za ponovno polnjenje s pomočjo mikro USB kabla (priložen v pakiranju poleg naprave). Zelo močno pričvrščevanje zagotavlja, da naprava ostane na vašem ljubljenčku.

Naprava ima tudi nočno funkcijo za vidljivost živali.

Tickless je v celoti narejen v Evropi (Madžarska).

 • 94% učinkovitost proti klopom brez uporabe kakršnih koli kemikalij
 • brez kemikalij in dišav
 • območje delovanje 2.5 metra
 • varno za uporabo tudi pri mladih, starejših, bolnih ali brejih živalih
 • klinično dokazano delovanje
 • zaščita skozi vse letne čase
 • preventivna rešitevKako jo uporabljati?1. V kolikor je vaš ljubljenček že infestiran z klopi ali bolhami, pred pričetkom uporabe TICKLESS® Mini skopajte vašega ljubljenčka s šamponom proti klopom in bolham. 2. Napravo polnite vsaj 3 ure pred prvo uporabo. 3. Vzemite ovratnico vašega ljubljenčka (za mačko vam priporočamo uporabo ovratnice, ki se hitro odpne, v kolikor se vaša mačka kam zatakne). Vzemite silikonsko elastiko (SMALL za ovratnice, široke med 10-15 mm, BIG za ovratnice, široke 15-20 mm). Za širše ovratnice uporabite napravo TICKLESS® PET. 4. Vstavite silikonsko elastiko v stranski utor naprave. Poskrbite, da se elastika popolnoma prilega. 5. Napravo postavite na ovratnico in potegnite elastiko na drugo stran ovratnice in jo namestite v drug utor. V kolikor je elastika ohlapna, uporabite manjšo, da preprečite morebitno izgubo naprave. Ob pravilni pričvrstitvi je naprava varno nameščena. Prva aktivacija: pritisnite gumb za 5 sekund in utripnila bo rdeča lučka.

  Nočna funkcija: pritisnite gumb za 3 sekunde, ko je naprava vklopljena. Pričela bo utripati rdeča lučka in na ta način bo vaš ljubljenček bolje viden v temi. Za izklop funkcije zopet pritisnite gumb za 3 sekunde.

  Kako polniti? Stopnjo napolnjenosti baterije preverite s pritiskom na gumb – 4 rdeči utripi pomenijo delovanje. Ko je baterija izpraznjena, se naprava ugasne – po polnitvi jo morate ponovno aktivirati. Napravo polnite s priloženim kablom, katerega vklopite v adapter (npr. v tistega, s katerim polnite telefon) in vklopite v vtičnico. Med polnjenjem baterije gori zelena lučka. Polnite tri ure, da se baterija popolnoma napolni; ko bo napolnjena, se bo zelena lučka izklopila. V kolikor napravo polnite preko računalnika, se lahko zgodi, da se lučka ne ugasne po treh urah, četudi je naprava že  napolnjena. Po polni polnitvi naprava deluje 20 dni (uporaba nočne funkcije zmanjšuje čas delovanja pred ponovnim polnjenjem).

  OPOZORILO: Izdelek ni vodoodporen, ampak je visoko odporen na vlago (IP31). Če pride naprava v stik z vodo, jo takoj posušite in jo nato lahko ponovno uporabite. Zaradi majhne velikosti naprave jo shranjujte izven dosega otrok. Učinkovitost je odvisna od dlake ljubljenčka in števila klopov na vašemu območju. Na območjih, kjer je naseljenost klopov zelo močna, 100% zaščita ni zagotovljena . Naprava je primarno primerna za preventivo in ne za odstranjevanje parazitov z živali, ki je že infestirana z njimi. Naprave ne prekrivajte (npr. z plaščem), saj je tako lahko prekinjeno oddajanje ultrazvočnih valov. Da zagotovite učinkovitost, naj bo naprava ves čas na živali. V primeru tehnične okvare vam nudimo 12 mesečno garancijo. Škode, narejene z nepravilnim polnjenjem, garancija ne pokriva.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tickless MINI Baby modra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijavi se
logo

Registriraj se