0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

TICKLESS ZA MALE PSE PROTI KLOPOM ROZA

26,84

Ni na zalogi

Ultrazvočni odganjalec klopov in bolh za mačke, pse in vse ostale kosmatince (za manjše pasme vam priporočamo uporabo naprave Tickless MINI).

Naprava in njeno delovanje je okolju prijazno in ne vsebuje dišav in kemikalij.

Z pričvrstitvijo naprave, ki je enostavna za uporabo, na ovratnico vašega ljubljenčka, poskrbite za 6-12 mesečno zaščito po aktivaciji; na ta način lahko z vašim ljubljenčkom brezskrbno uživata v naravi.

Učinkovitost in delovanje je podprto s klinično študijo, narejeno v Laboratoriju za medicinsko mikrobiologijo in infekcijske bolezni na univerzi Camerino v Italiji. Dokazana je bila 94% učinkovitost pri zatiranju infestacije s klopi brez uporabe nevarnih kemikalij!

Naprava je popolnoma nestrupena in ne sprošča nobenih kemičnih substanc ali dišav in je tako varna za uporabo tudi pri mladih, starejših, bolnih ali brejih živalih. Z oddajanjem ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in živali ne zaznamo, vpliva na klope in jih na ta način odganja. Območje delovanja je približno 1.5 metra. Naprava je primarno primerna za preventivo.

  • 94% učinkovitost proti klopom brez uporabe kakršnih koli kemikalij
  • brez kemikalij in dišav
  • območje delovanje 2.5 metra
  • varno za uporabo tudi pri mladih, starejših, bolnih ali brejih živalih
  • klinično dokazano delovanje
  • zaščita skozi vse letne čase
  • preventivna rešitevV kolikor je vaš ljubljenček že infestiran z klopi ali bolhami, pred pričetkom uporabe TICKLESS® PET skopajte vašega ljubljenčka z šamponom proti klopom in bolham. Namestite napravo na ovratnico in odstranite listek; na ta način boste aktivirali napravo. Štirje rdeči utripi nakazujejo, da je naprava prižgana. Delovanje lahko kadarkoli preverite s pritiskom na gumb, saj se nato prižge lučka. Ob normalnih vremenskih pogojih naprava deluje 6-12 mesecev po aktivaciji. Da zagotovite učinkovitost, naj bo naprava ves čas na živali.

    OPOZORILO: Izdelek ni vodoodporen, ampak je visoko odporen na vlago (IP31). Če naprava pride v stik z vodo, jo takoj posušite in jo nato lahko ponovno uporabite. Zaradi majhne velikosti naprave jo shranjujte izven dosega otrok. Učinkovitost je odvisna od dlake ljubljenčka in števila klopov na vašemu območju. Na območjih, kjer je naseljenost klopov zelo močna, ni zagotovljena 100% zaščita. Naprava je primarno primerna za preventivo in ne za odstranjevanje parazitov z živali, ki je že infestirana z njimi. Naprave ne prekrivajte (npr. z plaščem), saj je tako lahko prekinjeno oddajanje ultrazvočnih valov. V primeru tehnične okvare vam nudimo 6 mesečno garancijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TICKLESS ZA MALE PSE PROTI KLOPOM ROZA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijavi se
logo

Registriraj se