0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Zoo Med Repti Infrared grelna nočna žarnica 150W

19,99

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 01716 Kategorija: Oznaka:

Žarnica bo vaši živali v nočnem času zagotovila potrebno toploto v terariju brez nočnega bleščanje, ki bi lahko bilo moteče. Infrardeča žarnica je idealen 24-urni vir toplote za vse vrste plazilcev, dvoživk, ptic ali majhnih živali.

Zoo Med Nocturnal Infrared Heat Lamp® infrardeča nočna grelna žarnica

Zoo Med infrardeče nočne žarnice so visoko kvalitetne  žarnice izdelane v Evropi iz pravega rdečega stekla, niso obarvane ali premazane (z izjemo 250W lakirane)! Žarnica bo vaši živali v nočnem času zagotovila potrebno toploto v terariju brez nočnega bleščanje, ki bi lahko bilo moteče. Infrardeča žarnica je idealen 24-urni vir toplote za vse vrste plazilcev, dvoživk, ptic ali majhnih živali. Odlično za nočni ogled vseh vrst živali v ujetništvu. Žarnica ne oddaja UVA žarkov!

Navodila za uporabo: Uporabljajte le z ustreznimi držali za žarnice. Primerna za mrežne ali steklene terarije. Žarnica je lahko prižgana 24ur dnevno.

Opozorilo: V primeru, da steklo poči se ne dotikajte žarnice tudi, če ta še vedno sveti. Takoj jo izklopite iz elektrike in pustite, da se ohladi.

Prijavi se
logo

Registriraj se

Please accept the Terms and Conditions to proceed.