0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

ZM GRELNA ŽARNICA INFRA. 150W

19,99

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 01716 Kategorija: Oznaka:

Žarnica bo vaši živali v nočnem času zagotovila potrebno toploto v terariju brez nočnega bleščanje, ki bi lahko bilo moteče. Infrardeča žarnica je idealen 24-urni vir toplote za vse vrste plazilcev, dvoživk, ptic ali majhnih živali.

Zoo Med Nocturnal Infrared Heat Lamp® infrardeča nočna grelna žarnica

Zoo Med infrardeče nočne žarnice so visoko kvalitetne  žarnice izdelane v Evropi iz pravega rdečega stekla, niso obarvane ali premazane (z izjemo 250W lakirane)! Žarnica bo vaši živali v nočnem času zagotovila potrebno toploto v terariju brez nočnega bleščanje, ki bi lahko bilo moteče. Infrardeča žarnica je idealen 24-urni vir toplote za vse vrste plazilcev, dvoživk, ptic ali majhnih živali. Odlično za nočni ogled vseh vrst živali v ujetništvu. Žarnica ne oddaja UVA žarkov!

Navodila za uporabo: Uporabljajte le z ustreznimi držali za žarnice. Primerna za mrežne ali steklene terarije. Žarnica je lahko prižgana 24ur dnevno.

Opozorilo: V primeru, da steklo poči se ne dotikajte žarnice tudi, če ta še vedno sveti. Takoj jo izklopite iz elektrike in pustite, da se ohladi.

Prijavi se
logo

Registriraj se