0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

ZM ŽARNICA REPTI TUFF HALOGEN 75W

20,90

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 01720 Kategorija: Oznaka:

Zoo Med Repti Tuff vodoodbojna halogenska grelna žarnica 75W

Repti Tuff grelna žarnica je namenjena uporabi v vseh vodnih in vlažnih habitatih za plazilce in želve z izjemno dolgo življenjsko dobo – povprečno 2500 ur. Dodatna zaščita onemogoča okvare v primeru stika z vodo. Žarnica bo poskrbela, da bodo barve vašega plazilca še bolj izstopale.

Žarnica zagotavlja lokalno toplo točko ter ustrezno svetlobo UVA vsem tropskim plazilcem, ki jo nujno potrebujejo za optimalno delovanje fizioloških procesov v telesu.

UVA svetloba hkrati omogoča, da plazilci dobro vidijo svoje okolje in s tem spodbudi njihovo naravno vedenje.

Navodila za uporabo:

Uporabljajte le z ustreznimi držali za žarnice. Prepričajte se, da ima vaš nosilec keramično osnovo za navoj žarnice! Žarnica naj bo prižgana le 8-12 ur dnevno, da boste svoji živali zagotovili ustrezno količino dnevne svetlobe, ki jo potrebuje.

Opozorilo:

Pazite, da vnetljivi materiali (npr. zavese, obleke,…) ne pridejo v direkten stik z žarnico. Žarnica je namenjena le uporabi za plazilce in ni primerna za druga svetila v gospodinjstvu. V primeru, da zunanje steklo poči se ne dotikajte žarnice tudi, če ta še vedno sveti. Takoj jo izklopite iz elektrike in pustite, da se ohladi.

Garancija: žarnica ima 3 mesece garancije

Prijavi se
logo

Registriraj se