0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

ZM REPTISAFE PRIP. ZA VODO 125ML

8,50

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 01735 Kategorija: Oznaka:

Je tekoč preparate za pitno vodo za vse vrste kač, kuščarjev, vodnih želv, kopenskih želv, dvoživk, puščavskih rakov in pajkov.

Zoo Med Reptisafe pripravek za vodo 125 ml

Je tekoč preparate za pitno vodo za vse vrste kač, kuščarjev, vodnih želv, kopenskih želv, dvoživk, puščavskih rakov in pajkov.

Prvi preparat za vodo za terarije, s takojšnjim delovanjem, katerega namen je odvzeti škodljive snovi iz vode iz pipe. Tako bo vaš plazilec ohranil zdravje. Odličen za posode za vodo plazilcev, sisteme za kapljanje pri kameleonih, življenske prostore za dvoživke in terarije za vodne želve. REPTISAFE® odstranjuje kloramine in klor, razstruplja amoniak in nitrite ter zagotavlja bistvene ione in elektrolite, ki pomagajo hidrirati vašega novega ljubljenčka. Spodbuja tudi razvoj sluznega plašča pri dvoživkah in ribah.

Sestavine: voda, sredstvo za odstranjevanje klora, sintetični organski polimeri (koloidi), kelator, elektroliti.

Navodila za uporabo:

  • Posode za pitje vode za terarij: Dodajte dve kapljici preparata ReptiSafe na 250 ml vode iz pipe. Dodajte, kot zgoraj, vsakič, ko zamenjate vodo (tj. dnevno).
  • Voda habitata vodnih vrst: Dodajte 1 čajno žličko (5 ml) ReptiSafe na 20 L vode iz pipe. Tako pripravite vso novo in/ali nadomestno vodo.
Prijavi se
logo

Registriraj se