0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

ZM REPTI SAND ČRN PESEK 4,5KG

19,00

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 01739 Kategorija: Oznaka:

Čudovit pesek “Midnight Black” za vse vrste puščavskih plazilcev. Črni pesek poudarja barve vseh oblik albinov in pastelnih barv kuščarjev in kač. Spodbuja naravno vedenje kopanja. Naravna barva! Brez dodanih barvil ali kemikalij.

Zoo Med Repti Sand črni pesek za terarije

  • čudovit naraven pesek “Midnight Black” za vse vrste puščavskih plazilcev
  • črni pesek bo poudaril barve vseh albino in pastelnih kuščarjev in kač
  • spodbuja naravno vedenje kopanja
  • naravna barva!
  • brez dodanih barvil ali kemikalij

Navodila za uporabo: nasujte pesek na dno terarija. Pesek mora biti nasut vsaj v višini 3,8-5 cm. Količino povečajte za vrste, ki kopljejo npr. peščeni udavi in želve mehkoščitke. Po potrebi odstranjujte odpadke. Pesek v celoti zamenjajte, ko pridobi neprijeten vonj oz. 1x letno za manjše vrste in 1x vsake pol leta za večje vrste živali.

Nasveti:

1. V kolikor uporabljate podterarijski grelec svetujemo, da na samo dno terarija (pod pesek) položite ˝preprogo˝, ki bo preprečila, da bi vaš plazilec ležal direktno na steklenem dnu terarija kar bi lahko povzročilo opekline.

2. V kolikor bo vašemu plazilcu primanjkovalo vitaminov ai mineralov (predvsem kalcija) bodo lahko zaužili del peska, da bi nadomestili pomanjkanja. Bodite pozorni in zagovotite ustrezno razsvetljavo ali hrani dodajte kalcij v prahu (Zoo Med Repti Calcium), da boste preprečili zauživanje peska saj to lahko vodi v različne zdravstvene težave.

3. Mnogo puščavskih plazilcev in nevretenčarjev (insekti in pajki) potrebuje dostop do vlažnega prostora kamor se lahko umaknejo (jama ali drugo manjše zatočišče) za preprečitev prevelike izgube vode, optimalno delovanje respiratornega sistema in v času levitve.

Prijavi se
logo

Registriraj se