0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

ZM SKRIVALIŠČE ZA PLAZILCE MEDIUM

39,90

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 01938 Kategorija: Oznaka:

Ta jama je odličen dodatek za skrivanje ali odlaganje jajc za mnoge vrste plazilcev. Sedaj iz okolju prijazne keramike!

ReptiShelter™ jama je edinstveni terarijski dodatek naravnega izgleda za mnoge vrste plazilcev, ki deluje kot naravno skrivališče, prostor za levitev ali odlaganje jajc.

Sedaj izdelan iz okolju prijazne keramike!

Mnogo vrst plazilcev in dvoživk ima v ujetništvu pomanjkanje vlage kar lahko vodi k težavam dihal in problematični levitvi. Jama omogoča plazilcem, da se zatečejo v vlažno okolje oz. ˝mikroklimo˝, ki se ustvari znotraj jame in je podobna naravnim brlogom, skrivališčem pod skalami, kamni, hlodi,…

Z dodatkom ustreznega substrata v jamo (Eco Earth substrat, Terarijski mah,…) se ustvari idilični vlažni prostor za optimalno levitev in odlaganje jajc. Jama omogoča plazilcem ustrezni prostor za odlaganje jajc s čimer preprečuje pojav distocije – zaplet kjer samica ne more izleči jajc.

Trpežna keramična konstrukcija omogoča enostavno pranje in sterilizacijo, snemljiv pokrov pa omogoča enostavno preverjanje vaše živali ali odstranjevanje jajc. Primerno za namestitev številnih priljubljenih vrst plazilcev.

Navodila za uporabo: odstranite izdelek iz embalaže in ga očistite z Zoo Med Wipe Out ali operite z milnico in toplo vodo. Po tem, ko ste izdelek osušili z brisačo ali krpo ga položite/namestite v terarij. Izdelka nikoli ne položite direktno na ali pod vir toplote. Da ustvarite idealno ˝mikroklimo˝ v jamo položite mah ali drug substrat primeren za plazilce. Vlažnost ohranjajte z stalnim vlaženjem substrata. Jamo lahko uporabljate tudi kot suh kotiček za skrivanje kač.

V primeru, da bi želeli ustvariti idealno mesto za odlaganje jajc v spodnji del dodajte vermikulit. Redno pregledujte ali so v jami jajca. Nujno se prej posvetujte s strokovnjakom ali preberite priročnik o plazilcih in dvoživkah in celotnem procesu valjenja jajc ter ustreznih pogojih.

Čiščenje: periodično očistite jamo z WIPE OUT ali detergentom za posodo in toplo vodo. Pred čisščenjem odstranite podlago, ki ste jo imeli v jami. Po čiščenju dobro osušite in postavite nazaj v terarij ter dodajte nov svež substrat ali drugo podlago.

Prijavi se
logo

Registriraj se