0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

ZM ŽARNICA REPTI BASKING GRELNA 40W

10,50

Ni na zalogi

EAN: N/A Šifra: 01717 Kategorija: Oznaka:

Zoo Med Repti Basking Spot grelna žarnica – #1 grelna žarnica na svetu

Žarnice Repti Basking Spot® imajo edinstven patentiran dvojni odsevnik, ki v ozek usmerjen žarek osredotoči 35% več toplote in svetlobe od klasičnih grelnih žarnic. Žarnice so idealne za vse tropske in puščavske plazilce, ki uravnavajo telesno temperature s sončenjem. Žarnice zagotavljajo do 2000 ur delovanja.

Žarnica zagotavlja lokalno toplo točko ter ustrezno svetlobo UVA vsem tropskim in puščavskim plazilcem, ki jo nujno potrebujejo za optimalno delovanje fizioloških procesov v telesu.

UVA svetloba hkrati omogoča, da plazilci dobro vidijo svoje okolje in s tem spodbudi njihovo naravno vedenje. Žarnice lahko uporabljate v mrežastih ali steklenih terarijih.

Navodila za uporabo:

Uporabljajte le z ustreznimi držali za žarnice. Žarnica naj bo prižgana le 8-12 ur dnevno, da boste svoji živali zagotovili ustrezno količino dnevne svetlobe, ki jo potrebuje.

Opozorilo:

Pazite, da vnetljivi materiali (npr. zavese, obleke,…) ne pridejo v direkten stik z žarnico. Žarnica je namenjena le uporabi za plazilce in ni primerna za druga svetila v gospodinjstvu. V primeru, da steklo poči se ne dotikajte žarnice tudi, če ta še vedno sveti. Takoj jo izklopite iz elektrike in pustite, da se ohladi.

Prijavi se
logo

Registriraj se