0,00
0
0
Znesek:0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Kaj narediti, če pes ne je

Imate težave s psom, ki je izbirčen pri hrani in se pogosto srečujete s tem, da vaš pes noče jesti hrane, ki mu jo ponujate? No, če je odgovor pritrdilen, niste sami. Prav vsi lastniki psov smo že bili v situaciji, ko se je naš kuža odločil, da bo postal malo izbirčen. Naj povem, da se veliko lastnikov srečuje s to težavo. Vendar pa obstajajo načini, kako lahko pomagate vašemu psu. V tem blogu bomo predstavili pet stvari, ki jih lahko storite, če ima vaš pes težave s hranjenjem oz. je izbirčen.

1. Poskusite z drugačno hrano

Če ima vaš pes težave s hrano, ki jo trenutno uživa, poskusite z drugo hrano. Obstajajo različne vrste hrane, ki imajo različne okuse in vonje. Vaš pes morda ne mara trenutne hrane, vendar bi lahko bil navdušen nad čemer novim. Če zdaj debelo gledate, ker imate doma veliko zalogo hrane, vaš kuža pa noče jesti, potem vas razumem. Tudi pri nas je bilo tako. Na koncu smo našli hrano, ki jo takoj poje, preostalo hrano pa smo dali drugim psom.  Katera hrana je pomagala mojemu psu? AIR-DRIED SUPERHRANO – pojedel je vse brez težav.

2. Uporabite priboljške

Vedno lahko poskusite s priboljši. Priboljški so lahko zelo učinkoviti, saj so po navadi bolj okusni kot običajna hrana. Vendar pa bodite previdni, da ne hranite psa samo s priboljški, saj lahko to povzroči prebavne težave in pomanjkanje hranil. Priboljšek je le priboljšek in ne polni obrok.

3. Dodajte okus

Če vaš pes noče jesti njegove hrane, lahko poskusite z dodajanjem okusa. Lahko poskusite z mokro hrano ali naravnim mesom, ki bo dodalo okus hrani. Z drugimi besedami – ukanite ga. Bodite previdni, da ne dodajate preveč hrane, saj lahko to povzroči prebavne težave. Zna se zgoditi tudi, da bo kuža pojedel samo ta dodatek, kot se je zgodilo meni. Potrebujete le nekaj potrpljenja.

 

4. Hranite psa ob rednih urah

Pomembno je, da vaš pes uživa hrano ob rednih urah. Hranite psa ob istem času vsak dan in na istem mestu. To bo pomagalo vzpostaviti rutino in navade, ki bodo psu olajšale hranjenje.

5. Posvetujte se z veterinarjem

Če vaš pes še vedno noče jesti, kljub zgoraj naštetimi nasveti, se posvetujte z veterinarjem. Veterinar lahko opravi pregled in ugotovi, ali je vaš pes zdrav. Poleg tega lahko veterinar predpiše posebno hrano ali dodatke, ki bodo pomagali vašemu psu. Saj veste, včasih so le izbirčni in imajo slab dan, včasih pa lahko imajo kakšno drugo težavo.

Upam, da vam uspe nahraniti kužka.

Tudi mi imamo rešitev

Če je vaš kuža izbirčen ali občutljiv, potem imamo tudi mi rešitev za vas. Priporočamo vam našo AIR-DRIED SUPERHRANO, ki jo pojedo prav vsi psi. Je posebej formulirana hrana za izbirčne pse in narejena iz visokokakovostnih sestavin ter nepremagljivih okusov. Če želite, vam pošljemo tudi brezplačen vzorček.

Prijavi se
logo

Registriraj se